Keresés

Star Wars

2017. szeptember 6., szerda 19:38
"A 2 milliárd dolláros bevétel őket igazolja, az elégedetlen rajongók meg ezek után részükről kinyalhatják :-P"

Másodszorra már nem is volt két milliárd, csak a fele. Harmadszorra lehet, még annyi sem lesz.
0
2017. szeptember 6., szerda 19:04
Én úgy tudom, hogy Kennedy Lorddal és Millerrel is megpróbált közös nevezőre jutni a forgatás során, hiába látta, hogy azok az ő és a Lucasfilm / Story Group elképzeléseitől eltérő módon próbálják megvalósítani a forgatókönyvet. Mivel egy ilyen kirúgás az ő és az egész produkció, illetve az érintett cégek és stúdiók szempontjából nézve is igen kellemetlen, csak akkor szánta el magát erre a radikális lépésre, amikor már végképp nem látott más lehetőséget.

Trevorrow esete annyiban más, illetve könnyebb, hogy itt még egy életképes forgatókönyvet sem voltak képesek összehozni, még a segítségként kijelölt Jack Thorne-nal sem. De így legalább nem a forgatás közben "kellett" megszabadulni a rendezőtől, viszont amíg nincs kész forgatkókönyv, addig az előkészületekkel is csak korlátozott módon tudnak haladni. Januárra meg már ki van tűzve a IX. rész forgatása...

Hogy a rendező vagy a másik oldal a hibás, az nyilván nézőpont kérdése is. De az biztos, hogy ha Kennedy-ék valami olyasmit engednek át akár forgatókönyv, akár rendezés/forgatás terén, ami jó eséllyel nem fog működni, illetve nem üt meg egy bizonyos mércét, akkor utólag még nagyobb a baj, akár az egész produkció is borulhat vagy kútba eshet. Az megint más kérdés, hogy Az ébredő Erő megütötte-e a mércét - ezzel kapcsolatban annyi biztos, hogy Kennedy-ét és a Disney fejesekét igen, és ez nekik elég volt. A 2 milliárd dolláros bevétel őket igazolja, az elégedetlen rajongók meg ezek után részükről kinyalhatják:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. szeptember 6., szerda 16:58
Az előszeretettel szidott Lucas-ról Kershner mesélte, hogy producerként mennyire hagyta őt kibontakozni, s hogy akkor sem rebbent a szeme, amikor a pepecselő Irvin egy nap alatt csupán egy rövid jelenetet vett fel, igaz, hogy azt legalább húsz egymásutánban, s hogy azt más biztos nem engedte volna meg neki. Még nagy különbség az is, hogy akkoriban nem egy multicég számlájáról fizették mindezt, hanem Lucas saját pénze fogyott. A végeredmény egy remek folytatás, Lucas-nak meg némi gyomorbaj. Egy biztos, nem rúgta ki a fenébe a rendezőjét.
Nekem nem teljesen tiszta, hogy hogyan mennek ma a dolgok az Álomgyárban, de az azért mindenképpen furcsa, hogy leszerződtetnek embereket, akik hetekig, hónapokig, esetleg évekig előkészítenek valamit, majd egyszercsak jön a hír, hogy kreatív nézetkülönbözőség miatt megváltak tőle. Közben elment x összeg, egy csomó embert fizettek, rosszabb esetben már leforgatták a film felét, ami szintén megy a kukába. Nincs ott egy olyan ember, aki naponta jelen van, döntéshozó, vagy minimum az a dolga, hogy jelentsen a fejeseknek? El kell telnie egy csomó időnek, amíg rájönnek arra, hogy hát ezt és ezt nem is így akartuk?
S abban vajon biztos mindig a rendező a hibás?
most posts by TM
0
2017. szeptember 6., szerda 14:15
Az összes első választásos rendező közül én meg benne bíztam egyedül.
0
2017. szeptember 6., szerda 12:05
Egyetértek. Azt pletykálják Rian Johnson lehet az utódja :)
0
2017. szeptember 6., szerda 11:14
Ez szerintem közel sem annyira meglepő, mint az, hogy elsőre őt választották/nevezték ki a feladatra...
0
2017. szeptember 6., szerda 10:41
Már nem Colin Trevorrow a Star Wars 9 rendezője.
most posts by TM
0
2017. szeptember 5., kedd 13:38
A lázadás hajnala érdekes lehet. Szerencsére nem olvastam még el a Katalizátort, így utóbbit majd előbbi után, aztán meg a Zsivány Egyest, ami még szintén vár rám.
most posts by TM
0
2017. szeptember 4., hétfő 22:40
A lázadás hajnala? Akkor már inkább A lázadó hajnala...
De ha ez így túl hülyén hangzik, akkor akár Gerrera gerillái is lehetett volna:-P
0
2017. szeptember 4., hétfő 20:45
Újabb 2 regény jelenik meg a Szukits jóvoltából:

https://www.szukits.hu/kanon-regenyek/3821-star-wars-a-lazadas-hajnala-battlefront-ii-inferno-osztag-konyv-003813.html
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. augusztus 16., szerda 16:43
A Crait-i - és persze egyéb, a jövőben kitalált és publikussá váló - csata nyilván nem lesz még benne;)

http://starwars.wikia.com/wiki/Crait
0
2017. augusztus 16., szerda 16:29
Egy készülőben lévő könyv a csaták, adatok és háttérinfók, és/vagy a művészi ábrázolások kedvelőinek:

http://www.starwars.com/news/author-daniel-wallace-takes-fans-on-the-front-lines-of-star-wars-battles
0
2017. augusztus 9., szerda 16:12
Legenádk = Legendák
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. augusztus 9., szerda 16:11
Újabb Star Wars Legenádk regény jelenik meg a Szukits jóvoltából:

https://www.szukits.hu/legendak-regenyek/3711-david-sherman-dan-cragg-star-wars-jedi-proba-konyv-003702.html

Illetve a Star Wars: Bolygók és helyszínek enciklopédia is előrendelhető már:

KÜLSŐ LINK

Aki pedig lemaradt volna a könyvekkel kapcsolatban, az ezen az oldalon szemezgethet, van miből bőven:

KÜLSŐ LINK
0
2017. augusztus 3., csütörtök 10:38
Magyarul is felrakta a Disney az első hat részt.

https://www.youtube.com/watch?v=gJxlQfagxw8
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
KÜLSŐ LINK
0
2017. augusztus 2., szerda 16:40
Az idén nyáron bemutatott, legújabb Star Wars animációs mini sorozat első része

https://www.youtube.com/watch?v=TVVa2g4X4MU&list=PLpSnlSGciSWNBXSxZZrsvWdnoGsLCr6WL&index=8
most posts by TM
0
2017. augusztus 2., szerda 2:30
Kedves RaptorZ!

Ha kapok töled egy e-mail címet küldenék neked egy pár képet az én új Kylo Ren Art/FX figurámról... szerintem ez biztosan tetszeni fog...
0
2017. augusztus 1., kedd 10:11
Ez a baj, hogy a Crazy Toys figurákat én sem ismerem, és bármennyire is szeretem a Kotobukiya-t, bejön a szubjektív faktor, hogy a náluk kapható Kylo Ren ArtFX+ nem tetszik, szerintem olyan semmilyen. Ezért volt ez a perverz ötletem, hogy ha esetleg a CT is igényes, akkor bekerülhet a csapatba. :) R2-nál meg fel van adva a lecke, mert őt bár láttam egyszer élőben, de emlékeim szerint nem annyira jól kidolgozott. A legtöbb más gyártó figurája meg méretben nem egyezik. C-3PO nem kérdés, hogy Koto lenne, csak ő meg külön nem kapható... Hülye egy dolog ez a gyűjtőgető életmód! :)
0
2017. július 31., hétfő 23:10
Kedves RaptorZ!

A kérdéseidre válaszolva csak a Kotobukiya mellett tudok szólni mert a képeken látható Crazy Toys termékeket nem ismerem... a Kotobukiya a világ egyik legjobb Art figura gyártója ez mind minőségben mind pedig a termékeik vételárában egyaránt megmutatkozik... az hogy egy gyűjtő mit helyez bele a vitrinjébe vagy mit tesz ki a polcára az teljesen egyéni dolog... gyakorlatilag bármi párosítható... ha két figura nagyon elüt egymástól az úgy is rögtön kiderül... egy biztos a Kotobukiya Art/FX figurákat nehéz überelni... de ha már Kotobukiyákat is gyűjtesz akkor lényegében már most is látnod kell a különbséget.
0
2017. július 31., hétfő 11:38
Remélem van itt néhány lelkes Star Wars figura gyűjtő, így hozzájuk fordulnék némi segítségért!

Az egyik, hogy lett egy ilyen R2-D2 figurám:

Viszont idén Kotobukiya ArtFX+ figurákat kezdtem gyűjteni, és nem tudom mennyire éri meg megtartani ezt, mennyivel másabb a C-3PO-val kapható Kotobukiya-s társánál. Így, ha valakinek az meglenne, és össze tudnánk futni Pesten valahol, hogy érdemben össze tudjam hasonlítani, azt nagyon megköszönném!

A másik, hogy ha esetleg valakinek van ilyen Kylo Ren figurája, meg tudná mondani, hogy minőségében, méreteiben mennyire rakható ki nyugodt szívvel a Kotobukiya-s figurák mellé?

Előre is köszi!
0
2017. június 14., szerda 10:34
Nincs mit.

Én már egy ideje helyhiánnyal küzdök, valamit ki kellene találnom...
0
2017. június 14., szerda 1:01
Köszi! Ment a másik három előrendelhető mellé...

Lassan kinövöm a polcot SW könyv tekintetében...
0
2017. június 13., kedd 23:41
Újabb SW könyvek a Szukits jóvoltából...

https://www.szukits.hu/kepregenyek/3526-star-wars-a-tatuin-szelleme-harcteri-sebeszek-vader-lezuhan-konyv-003517.html
0
2017. április 26., szerda 15:18
Köszönöm!
Bármennyire is furcsa, megnézném ezt a filmet. :D
0
2017. április 25., kedd 2:26
mester-janinak :)

https://www.facebook.com/TehLurdOfTehReingsOfficial/videos/935217916620160/?hc_ref=NEWSFEED
most posts by TM
0