- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. április 20., csütörtök 0:20
52685
Május 20-án megtalálod őt a Lurdy Házban.
most posts by TM
0
2017. április 19., szerda 21:07
3448
Én is megadtam neki a mailcímem. Azt ígérte majd fog írni. Többet én sem tudok csak várok. :) De ha írt akkor jelzem.
0
2017. április 19., szerda 20:42
153
Esetleg nem tudod az elérhetőségét az árusnak vagy a nevét, mert adtunk meg-emailt, de ezt már ott sem tartottam jó ötletnek és mindenképp vásárolnék még tőle. Szóval, ha bárkinek van valami infója, az legyen olyan kedves és írjon :) Előre is köszi.
0
2017. április 18., kedd 3:23
153
Nem sajnos, de a közös kép kárpótol érte :)
0
2017. április 16., vasárnap 18:46
3448
Én is gratulálok ezekhez. Nem irattad alá őket Moser Károllyal? :)
0
2017. április 16., vasárnap 18:44
3448
Barátnőm Leia hercegnőset vett, Jedi visszatér végéről. Nem a kigyúrt verziót. :D Eladóval jó volt beszélgetni. Az Alien figurákról is esett pár szó. :)
0
2017. április 16., vasárnap 18:20
153
Gratulálok a figurához :) Én ezzel a kettővel gazdagodtam :D Tudom nem drága figurák, de a bal oldali gyerekkoromban megvolt, de akkoriban még nem volt szempont a megőrzés :/
0
2017. április 16., vasárnap 9:08
376
Nem tudom, szerintem azért időnként meglehetős tömeg volt. (Oké, néha a büfé előtt nagyobb sor volt, mint ahányan az udvari nézőtéren a pódiumot figyelték:o) Viszonyítási alapnak a figura árus forgalmát alapul véve, nem voltak kevesen: mi 10-kor már ott voltunk, és a pultokon/mellett/alatt valóságos hekatombában álltak a figurák. du. 3 körül már csak néhány kósza darab volt itt-ott. Ami talán meglepőbb (és örömteli), hogy nem csak a mainline cuccok, hanem a pult mögötti, limitáltabb cuccokat is lerabolták. Én is hozzájárultam a fogyáshoz egy gyűjtői Bariss Offee figurával :o)
0
2017. április 16., vasárnap 1:33
3448
Egyébként, tök kellemes volt az egész, mindenki elég lelkes volt és remek hangulatban tellt a nap. Nagy kár, hogy viszonylag kevés ember volt. Poszterek története különösen tetszett.
Moser Károlytól pedig elnézést, hogy elsőre nem sikerült leírni rendesen a nevét.
0
2017. április 16., vasárnap 1:00
153
Igen én ott voltam. Volt szerencsém fótot készíteni Moser Károllyal és szerencsére pár szót válthattam is vele. :)
0
2017. április 15., szombat 21:10
3448
Ez a zala megyében található Egervár település. A félreértés elkerülése miatt. :)
0
2017. április 15., szombat 20:57
3107
Én egyrészt nem is tudtam róla, másrészt éppen Floridában "voltam":)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. április 15., szombat 19:39
3448
Volt valaki még kint az Egervári Star Wars napon? Mózer Károly is ott volt Anakinnak öltözve. Nagyon közvetlen és kedves ember. :) Remek volt, kár, hogy ennyire kevesen voltak látogatók.
0
2017. április 15., szombat 16:38
3107
Vagy teljesen (de legalább részben) újraírnák az egész sztorit, "kanonizálva" azt a korszakot is a Yavini csata környékének eseményei után;)
0
2017. április 15., szombat 16:33
8260
Úgyis a Régi Köztársaság a kedvenc korszakom. :)
De erre kicsi az esély - ha csak nem egy Satele Shan spin-offban... :)
0
2017. április 15., szombat 16:27
3107
Miért, az új trilógiában már lényegében Sith-ek sincsenek. Ha meg vége lesz a Jedi rendnek, majd lesz helyette más... Annyi biztos, hogy az Erő és használói mindig is a saga alappillérei lesznek, bárhogy is hívják őket, illetve ők magukat az adott korszakban.
Egyébiránt én arra tippelek, hogy ha befejezik az aktuális trilógiát, akkor a következő évtizedben visszamennek a Régi Köztársaság hőskorába vagy akár az az előtti időkbe, a kezdetekhez. Ott aztán láthatnál Jediket és Sith-eket tömegével:)
0
2017. április 15., szombat 16:04
8260
Kb, mint az EP VII első trailere. Még a felütése is ugyanaz.
Mindenestre nehezen fogom befogadni, ha a Jediknek vége lesz... akkor a SW-nak is számomra...
0
2017. április 15., szombat 16:01
52685
...ami nem lett egy nagy durranás. De nem is ezeknek a semmitmondó összevágott izéknek kell jónak lenni, hanem majd a filmnek.
most posts by TM
0
2017. április 15., szombat 1:54
8260
Egy kis segédeszköz a találgatásokhoz - sok olyan infóval, amit szerintem nem mindenki fedezett fel (Yoda, Obi, Palpi hangja a háttérben)... :)
Nem :D Hanem, szerintem, de ahogy látom neten, másoknak is eszébe jutott amerikai oldalakon, Luke egy Szürke Jedi-t nevelt volna Kylo-ból, ami nem kicsit félrement, és most ugyanezt fogja tenni Rey-el is.
Gondolom a sisak a legutóbbi összecsapásban törhetett össze, vagy tényleg Kylo dührohama Han Solo miatt... Biztos nem lesz benne Lando? :( Hátha csak meglepetésként titkolják, előzetesből se sok derült ki, Laura Dern sem szerepelt benne.
0
2017. április 15., szombat 0:53
2693
Dührohamot kapott és szétverte Vader sisakját? :D Komolyra véve nekem is tetszik a trailer, jó volt végre hallani Luke-ot! Egyébként lehet szidni az új trilgiát (ezt is), de a hangulatot és a nosztalgia nagyon adja magát. Egy dolog zavar, amit ma olvastam: Lando nem lesz a fimben. :(