Nagy erőkkel keresem a következő könyveket, nem véletlenül. :)
- Jedi-növendék 5. - A holtak védelmezői - Jedi-növendék 9. - Harc az igazságért - Han-Solo trilógia 3. kötet: A lázadás hajnala
A Han Solo kötetből pár napja volt egy példány, amire licitáltam, de 20 ezernél feladtam a dolgot, 21.500,- Ft-ért kelt el az a példány. Kicsit szeretném olcsóbban megúszni. :) Amúgy már csak ezek hiányoznak, és teljesen kipipálhatom a listámat. :) Pár napja sikeresen beszereztem 3 ritka könyvet: Az álmok bolygója, A Birodalom árnyai, A mandalori páncél. Nem voltak olcsóak ezek sem.
Köszi bárkinek! :) (orgadam@gmail.com)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
Először 3D-ben láttam és persze inkább a történetre figyeltem. Nem vettem észre semmi különleges, csak 3D-ben élvezhető effektet. Amikor másodszor néztem meg a filmet 2D-ben, ugyanolyan jó volt, nem hiányzott az a kis plusz mélység, amit a térhatás nyújtott.
0
2017. február 23., csütörtök 19:14
1333
Biztos vagy ebben?
Ellentétben az "Ébredő Erő" 3D jeleneteivel, ebben a legtöbb igazán látványos résznél (pl. amikor az adatközpontban "akcióznak") csak ámultam és bámultam csodálattal.
Szerintem rendkívül kinifomult érzékkel nyúltak a 3D technológiához, és ez rengeteget hozzáadott az élményhez. Engem tényleg lenyűgözött. :)
0
2017. február 23., csütörtök 18:36
670
Még a dvd borítója a legszebb..
0
2017. február 23., csütörtök 18:04
1849
Egyetértek. Pedig a filmhez kiadott anyagokból össze lehetett volna válogatni szebb képeket is. Főleg egy ilyen nagy címhez.
0
2017. február 23., csütörtök 15:52
670
Én meg sajna mindkétszer 3Dben láttam. Szóval a 2D lesz az új élmény és ezért várom annyira! :)
0
2017. február 23., csütörtök 15:41
7076
Moziban nem volt látványos különbség a 2D és a 3D között.