Keresés

Star Wars

2017. február 23., csütörtök 15:35
Hát 3D-s lemez az biztosan nem lesz a Zsivány Egyeshez, ennyi egyértelműen kiderül a PV kommentjéből. A Strange speckóiról mondjuk rohadtul hallgatnak...

Amúgy tökre LESA-ROM a steelbook-ot, engem a 3D érdekelt volna. De persze a 2D-s BD is jóval több, mint a semmi:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 23., csütörtök 15:30
+, de vajon hol?

Amúgy örvendetes, ha nálunk is lesz Blu-ray-en, akár csak 2D-s formában.
0
2017. február 23., csütörtök 15:29
Na akkor mehet itt is görcsölés, mint a Strange-nél, hogy mi lesz a steelbookban! ;)

De köszi a hírt! Óriási, hogy ez is jön!!
0
2017. február 23., csütörtök 15:16
Keressük, addig oké. És vajon meg is találjuk?
0
2017. február 23., csütörtök 15:04
Az, el is ment a kedvem tőle...
0
2017. február 23., csütörtök 14:57
Ritka ótvar lesz a fémdoboz...
most posts by TM
0
2017. február 23., csütörtök 14:39
"Breaking News!
Keresd a Zsivány Egyest Blu-ray-en, DVD-n és limitált fémtokos változatban április 26-tól!" - Pro Video
0
2017. február 23., csütörtök 13:52
http://www.starwars.com/news/rogue-one-a-star-wars-story-arrives-soon-digital-hd-blu-ray

Most, hogy hivatalosan is bejelentették a Zsivány Egyes home video megjelenését, kíváncsian várjuk a PV-től a már beígért, hazai kiadással kapcsolatos részleteket...
0
2017. február 21., kedd 19:34
No, korai volt az öröm...
A magyar termékfotókat nézve az derül ki, hogy a Kolibri kukázta az eredeti könyvborító dizájnját, ahogy a fekete sárga dísz-könyvtartó-védőtokot is. Helyette a kettőből gyúr hibridet, vagyis költségcsökkentésből a díszborító képét teszi rá a kemélyfedeles kiadvány külsejére, így "csak" egy hagyományos megjelenésű könyvdt kapunk az exkluzívabb angolnyelvű kinézetéhez képest.
Kár...
most posts by TM
0
2017. február 18., szombat 16:47
Nekem 37%-os előjegyzésem van. :)
most posts by TM
0
2017. február 18., szombat 15:55
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=135645&VID=R96369352322298338
0
2017. február 14., kedd 16:08
Csodálatos muzsika! :)
0
2017. február 14., kedd 15:49
S ilyen egy Williams-koncert élőben. :)

https://www.youtube.com/watch?v=4Pzj95EOJHE
most posts by TM
0
2017. február 13., hétfő 14:14
Nekem is gyanús volt az öt de hát nem merültem el benne... :D Egyébként nem rossz zene az, inkább SW mint a Giacchino féle szörnyszülött... :D
0
2017. február 13., hétfő 13:36
No, utánaszámoltam, ez volt Williams 23. Grammy-győzelme a filmzenék terén. :)

Ezen belül a Star Wars filmekre vonatkoztatva kapta meg az 5. Grammy-t.
Az 1977-es film zenéjéért kapott hármat, "best pop instrumental performance" valamint a főcímzene megkapta a legjobb instrumentális szerzemény díját, a lemez pedig az év filmzenealbuma-díjat. A Birodalom visszavág már "csak" az év filmzenealbum-díját nyerte el, az azon szereplő Imperial Attack (Darth Vader s Theme)illetve a Yoda s Theme" csupán jelölt maradt. A jedi visszatér, a Baljós árnyak és A Sith-ek bosszúja egy-egy legjobb filmzenealbum-jelölésig jutott, A Klónok támadását nem jelölték. Tehát 1981 után most nyert ismét Grammy-díjat Star Wars-zenéért John Williams. Reméljük, hogy a következőre nem kell majd ennyit várni! :)
most posts by TM
0
2017. február 13., hétfő 12:41
Arra kíváncsi lennék, hogy vajon Bruno gitározott-e, vagy csak imitálta és  mellette valaki játszotta a frankót. :)
most posts by TM
0
2017. február 13., hétfő 12:28
Grammy-díjból eddig is volt már neki húsz, mivelhogy olyan zeneműveiért is díjazták többször, ami nem filmekhez kapcsolódik. :)
Egyébként kezdek megbarátkozni Az ébredő erő zenéjével, (s ebben sokat segít a Zsivány Egyes score-ja is, eh eh) Rey témája különösen belopta magát a kedvenceim közé.
most posts by TM
0
2017. február 13., hétfő 12:09
Ha jól olvastam Williams megkapta tegnap az ötödik Grammy díját a The Force Awakens zenéjéért :) Valahogy nagyobb időintervallumot fed le a Grammy azért fért bele a zene... Na de nem is ez volt a lényeg hanem a Prince tribute :) (meg a George Michael is amit szegény Adele elbaszott :)))
0
2017. február 4., szombat 21:17
Az I AM SHARK elég szép EP7 OST-ket ad ki most, 40$-ért 4-féle grafika közül lehet választani:
http://iamshark.limitedrun.com

illetve már csak 3, az egyik out-of-stock már...
0
2017. február 4., szombat 18:09
Sajnos még annál is nagyobb szabotázs a Szabotázs DVD. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. február 4., szombat 15:14
Annyira nem vészes a dolog, nekem is megvan.
0
2017. február 4., szombat 14:50
Ahhoz sem volt még szerencsém. Ezek szerint nagyon ne is bánjam, igaz? :)
0
2017. február 2., csütörtök 23:42
Hát a vesszőparipámra, a teljesen elszabott Jurassic Park digire... na, az nem volt vállalható, az igazi "hazai" volt... :)
0
2017. február 2., csütörtök 22:20
Köszönöm!

"JP digi" alatt melyik film kiadására gondolsz?
0
2017. február 2., csütörtök 20:34
"Egyáltalán van különbség a magyar változat dobozának minősége/vastagsága, és az angol, vagy amerikai kiadás dobozának minősége/vastagsága között?"

Van. Legalábbis akkor, mikor megjelent, Gyulussal beszéltünk róla, összehasonlítottuk: a magyar valamivel vékonyabb kartontokot kapott. Viszont a hazai kiadás is teljesen vállalható minőség volt.

(nem úgy, mint ugyebár a JP digi) :)
0