Keresés

Star Wars

2017. február 2., csütörtök 20:25
Legyetek szívesek, mondjátok meg, hogy a magyar kiadású "Star Wars gyűjtemény": http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=13750&VID=R72916303507148385

milyen minőségű dobozban jelent meg?

Vastag, masszív(abb) karton, vagy vékony hajtogatott?

Egyáltalán van különbség a magyar változat dobozának minősége/vastagsága, és az angol, vagy amerikai kiadás dobozának minősége/vastagsága között?
(Hasonlóan a "Gyűrűk Ura" bővített DVD kiadásának magyar és amerikai - szobros - kiadásához...)

Köszönöm előre is!
0
2017. február 1., szerda 19:53
Kell.
0
2017. február 1., szerda 18:00
9999 Ft a tervezett ára az "előzmény" fül mögött található bejegyzésben is reklámozott könyvnek, s az összehasonlítással az is kiderül, hogy végül a(z egy ideig kérdéses) díszes külső kartontokot is legyártják magyarítva, ami roppant nyerő húzás! :)
most posts by TM
0
2017. február 1., szerda 17:04

Star Wars – Évről évre
Fordította: Bus András

Megjelenés éve: 2017. április 21

Terjedelem: 368 oldal
Méret: 252 x 301 mm
Kötés: keménytáblás

A Star Wars 1977 óta világszerte jelen van a popkultúrában, vagyis immár négy évtizede része a köztudatnak. A Star Wars – évről évre időrendben haladva mondja el a saga keletkezésének történetét a kezdetektől egészen a legújabb fejezetek, Az ébredő Erő és a Zsivány Egyes születéséig.

A Lucasfilm, valamint neves Star Wars-szakértők közreműködésével készült album lapjain megelevenedik az elmúlt négy évtizedből mindaz, ami kapcsolódik a Star Warshoz.
most posts by TM
0
2017. január 29., vasárnap 14:19
Elnézést, de a Birodalom visszavág-on nem ilyen a címke, egységes mindhármon az enyémen.
0
2017. január 29., vasárnap 14:07
Igen,ilyen.
0
2017. január 29., vasárnap 13:27
És a kazettákon a címkézés tényleg ilyen eltérő?
0
2017. január 29., vasárnap 13:25
Ez nekem is megvan, sőt van hozzá még egy műanyag keret, amit rá lehet húzni a díszdobozra, egyik oldala fekete, másik oldala fehér, amúgy a 2000-ben megjelent első felújított verzió van rajta. Ha jól emlékszem a 4. rész elején van egy George Lucas bevezető. Brutális ár érte, de az ő terméke, annyiért adja amennyiért akarja, én max. 20-at kérnék érte a ritkasága miatt.
0
2017. január 29., vasárnap 0:08
Nekem gyanús, hogy nem is eredetiek...
0
2017. január 28., szombat 23:56
Fú ez már vlmi. Külön legalább drágábbak :)
Hogy nincs nekem elfekvőben 3 ilyen kazi...
0
2017. január 28., szombat 23:45
Ez azért nem semmi!

http://www.jofogas.hu/tolna/Star_Wars_videokazetta_gyujtemeny_61536412.htm?first=1

mert ha még a guildes kiadások lennének, bár még úgy is durva lenne. Vagy esetleg a moképes 2. rész...
(persze végül is annyiért adja, amennyiért gondolja)

0
2017. január 24., kedd 22:56
Abban reménykedek, hogy a 7-8. részhez készült, de végül kivágott jelenetekből és némi CGI-al talán össze tudnák hozni Luke és Leia találkozását, ez kijárna mindenkinek... Valamit úgy is ki kell találniuk, nem lehet az, hogy a 8. részben még szerepel, a 9. részben meg eltűnik Leia, valahogy meg kell oldaniuk.
0
2017. január 24., kedd 21:36
Oh yes, why did she have to die...

https://www.youtube.com/watch?v=ltneBqv4_b4
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 24., kedd 21:30
Hiszem, vagy legalábbis reménykedek benne, hogy valamilyen módon látni fogjuk még őket együtt a vásznon. Egyfelől, amíg nem láttuk a 8. részt, nem is tudhatjuk, hogy igaz volt-e a hír, hogy a találkozásukra csak a 9. részben került volna sor, másrészt, ez mind a karakterek, mind a színészek egy megérdemelt pillanata is lenne, csak hát közbe szólt az élet... :(
0
2017. január 24., kedd 21:21
Az sokkal jobb lenne. Jó idő, meleg, tovább van világos. Persze akkor mutatják be mikor nekik tetszik. Vagy mikor kész lesznek vele.
Mondjuk pénzemnek én sem lennék ellensége, hogy sok más film közé bepaszírozzam.
Augusztusra dobnám be és karácsonyig meg kijönne lemezen is. Az már tőkemaximalizálás :)
0
2017. január 24., kedd 1:32
Akkor még igen, de ezután, ahogy mondod, már nem nagyon lesz rá alkalom.
0
2017. január 24., kedd 1:22
A Leia s theme és a Han & Leia love theme az VII. részben is elő lett citálva...
0
2017. január 24., kedd 1:19
Meg amúgy sem.
0
2017. január 24., kedd 1:18
Hagyományosan májusban mutatták be a Star Wars filmeket, de az a hónap már közben egyrészt tele lett nyomva Marvellel meg mindenféle egyéb blockbusterrel, másrészt 2015-ben csak decemberre lett kész a VII. rész, Michael Arndtnak és társainak a forgatókönyvvel való, hosszúra nyúlt tökölődése miatt.

Amúgy 2018-ban a Han Solo Egy Star Wars történetet már elvileg ismét májusban fogják bemutatni, de erre mondják, hogy hiszem, ha látom... Az Almighty Mouseholenak egyelőre legalábbis látszólag nagyon bejött a december.
0
2017. január 24., kedd 0:54
A decemberi bemutató egyébként kötelező dolog? Nem tudom hogy hallottam e már erről vagy sem hogy miért pont ekkor mutatják be a filmeket. Az ünnep?
0
2017. január 24., kedd 0:30
Ha ez igaz, akkor már ezt a John Williams-féle témát sem fogjuk sokat hallani:(

https://www.youtube.com/watch?v=0za0Ol8gTwM
0
2017. január 23., hétfő 22:21
Úgy legyen.
0
2017. január 23., hétfő 21:56
Amúgy, elég érdekes a Star Wars felirat színe is, nem volt még vörös tudtommal hivatalos plakáton.
0
2017. január 23., hétfő 21:50
Annyit hozzá tennék, mind amellett, hogy sajnos logikus lenne Luke halála, amikor Carrie eltávozott, utána olvastam egy magyar cikkben, (nem tudom mennyire megbízható volt az ő eredeti forrásuk), hogy Leia nagy szerepet kapott volna a IX. részben, ugyanis végre találkozott volna Luke-al, ergo úgy tervezték, Luke megéli a VIII. rész végét.
0
2017. január 23., hétfő 21:41
Bocsika, de ebből a címből szerintem marhára nem derül ki semmi konkrétum. Tény, hogy jelenleg Luke az utolsó Jedi, és az is tény, hogy utána Rey lehet az utolsó.

Viszont eleve azt sem tudjuk, hogy a cím egyetlen vagy több Jedi-lovagra utal-e, hiszen az angolban eredetileg ugyanaz a szó egyes és többes száma is... (Lásd Revenge of the Sith - A Sith-ek bosszúja.) Vagyis már az sem lesz mindegy, hogy magyarul hogyan fordítják. És persze ha lefordítják így vagy úgy, még akkor is lehet, hogy hibásan, ha nem járnak utána, hogy az alkotók az egyes vagy a többes számra gondoltak... Ha meg történetesen mindkettőre (vagy arra, hogy midenki gondoljon, amit akar) akkor csúnyán rászabtak:)
0