Keresés

Star Wars

2017. január 5., csütörtök 15:53
Inkább egy csajt képzeltél volna el, jobban jár mindenki...
0
2017. január 5., csütörtök 14:50
"Ha olajat találsz, a fele az enyém! ... Kezdj ásni. :>"
0
2017. január 5., csütörtök 14:27
:) Ez nagyon jó! Már adom is el ötletnek :D
0
2017. január 5., csütörtök 12:56
Én már elképzeltem magam előtt a Han Solo-film teaser-t:

A fiatal Solo arcával kezdődne, elgondolkodva, kissé kábán. Hangulata nyomott, de azért nem teljesen reménytelennek látszó, szeméből kiolvasható a "Lesz ez még jobb is..." gondolat mozgatása. Halkan, Solo hangján hallanánk, hogy milyen kellemetlen csempészként, balhék tengerében élni, ami miatt lehetetlen a nagy barátságok kialakulása, senkiben nem tud megbízni, mindenkiben csak konkurenciát, vagy potenciális csempésznivaló alapanyagot lát, miközben olyan kérdések foglalkoztatják legbelül, mint hogy a sötét ötven árnyalatát felvonultató Birodalom hogyan is tudott kialakulni a napfényes, makulátlan Köztársaságból; hogy lehet a vezetője egy rozzant, sérült Káposztafej-uraság, szemben a magas, 95% fekete Vader nagyúrral; valamint hogy sugárlövedék-álló kesztyűk készülnek-e a galaxisban?
Miközben ezen gondolatok kirajzolódnak Solo arcán, a kamera lassan hátrál, megmutatva egy asztalt, egy italt, majd megszólal valaki: "Hogy mi töténik a galaxisban... Sötét képernyő -> Nagyobb léptékű hátrálás utáni kép (...pf megfogalmazás...) "Vagy hogy miért történik..." Sötét képernyő -> Majd a következő kép már megmutatná az asztal túlsó felén lévő másik italt, valamint további 4, már üres poharat, és kiderülne, hogy az Egy új reményben látott bárban játszódik a jelenet. Majd a hang folytatná: "Most nem ezek a kérdések kellene, hogy foglalkoztassanak... Solo fiam." (Amolyan Owen Davian stílusban)
Ekkor profilban bevillanna a teljes kép az asztalról, Solo-ról, és partneréről. Solo Greedo helyén ülne. Majd egy újabb sötétülést követően Woody Harrelsont vágnák be, cowboy kalapban, óriási, őszülő szakállal, vörös alapon fekete színű jobb szemmel.
Ezután sötét kép, alatta a következő mondattal: "Lényegesebb kérdésre keressük mi a választ..."
A kép ismét bevillan, Solo és Harrelson egyszerre rántaná ki a sugárvetőjét, és egy precíz, duplázott szemközeli keretében sülne el az egyik... vagy a másik... esetleg mindkettő.
Coming Soon felirat.
0
2017. január 5., csütörtök 11:44
Filmzenében egyezünk, így délelőttre ez nem rossz eredmény. :)
most posts by TM
0
2017. január 5., csütörtök 11:32
Szerintem meg nem :)
0
2017. január 5., csütörtök 11:03
...mint a remake előzménye...
most posts by TM
0
2017. január 5., csütörtök 10:58
...ha csak feleolyan jó lesz, mint a remek előzménye...
0
2017. január 5., csütörtök 10:41
A beúszó betűk miatti balhé szerintem nevetséges, viszont a Williams nélküli filmzenére is ugyanezt tudnám mondani. Szerencsére a matéria erős annyira, hogy egy "standalone" filmnek elmenjen a végeredmény. A 8. rész legyen jobb, mint a gagyi előzménye és akkor lesz new hope.
most posts by TM
0
2017. január 5., csütörtök 6:40
Ahogy SW film John Williams és beúszó betűk nélkül.. Mégis kajálja a nép... Hígul ez a későbbiekre még jobban, meglátod... Majd amikor kap egy Marco Beltrami kaliberű komponistát a negyedik-ötödik spinoff, na onnantól kell felgyújtani mindent... De lehet én vagyok szkeptikus :)
0
2017. január 5., csütörtök 2:40
Woody Harrelson fura lenne egy SW-filmben...
most posts by TM
0
2017. január 4., szerda 16:29
Olvastam én is. Szuper, mindkét változat jöhet, csak ahogy az ébredő erő esetében is. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 4., szerda 16:26
A Zsivány Egyes regényváltozatai március elején jönnek a Szukits-tól, puha-kemény 4000-5000. :)
most posts by TM
0
2017. január 4., szerda 11:11
Az Erő még mindig átjárja a Star Wars-t.
0
2017. január 4., szerda 1:24
Akkor folytassuk valami vidámmal, ha egyáltalán lehet Star Wars-témában manapság ezt a kifejezést használni - sajnos nem igazán. :(
Azért a bevételi adatokról egy pozitív hír: ugyan a tavalyi őrült tempó megismételhetetlen, de a Zsivány Egyes a jövő héten átlépi az egymilliárd dolláros összbevételt.
most posts by TM
0
2017. január 3., kedd 20:05
Kicsit elkanyarodtunk a témától.
0
2017. január 3., kedd 19:30
Szerencsére Star Trek-es űrhajókból jól állok, "kicsit" nagyobb változatban megvan pár Enterprise, már csak a TOS és az Enterprise-B hiányzik :D No meg a Voyager.

Horrorisztikus az ár így egy összegben, de kéthetente, vagy havonta fizetve azért nem lenne olyan vészes a 3000 forintos ár. Még kedvezőbb lenne mondjuk egy 2490 ft-os árcédula :)
0
2017. január 3., kedd 17:27
Ezek már csak ilyen árban lesznek csak. A DC képregénygyűjteménye se lesz olcsó. Abból úgy gondolkozom az 1-2, számot lehet megveszem. Bár az egész kollekció is szép lenne mert egyébként egy képregényem sincs a DC-től. De az is 170ezer, annyit pedig nem szánnék rá.
0
2017. január 3., kedd 17:19
Ennyiért biztos hogy nagyon kevesen mozdulnának rá. Még én sem, pedig amúgy nagyon tetszik és elszöszmötölnék vele de ennyiért nagyon drága.
0
2017. január 3., kedd 17:14
És ez még finom kifejezés.
0
2017. január 3., kedd 17:14
Star trekes kollekció 1-20ig megvan. més hamarosan eladó sorban is lesz...
0
2017. január 3., kedd 17:12
Az olyan 350 ezer forint lenne. Az durva.
0
2017. január 3., kedd 17:09
Ugyanaz a szisztéma mint a falcon esetében 100 .szám

https://www.youtube.com/shared?ci=_6xnBuT9JWg
0
2017. január 3., kedd 17:05
£900
0
2017. január 3., kedd 17:05
És hány számból fog állni?
0