Keresés

Star Wars

2017. január 3., kedd 17:03
pedig megjelenhetne / az 1. szám hátulján van magyar szöveg forgalmazó stb..
de minimum 3000 ft lennne egy szám..
0
2017. január 3., kedd 17:01
Szerinted kb. mennyire jönne ki mire megvenné az ember az összes alkatrészt?
0
2017. január 3., kedd 16:59
Kérdés hogy mennyibe kerülnének összesen az alkatrészek. Ha nem lenne horror áruk akkor talán lenne rá fizetőképes kereslet.
0
2017. január 3., kedd 16:58
ez most indult a uk-ban heti megjelenéssel. ezt most kihagyom még a falcont sem raktam össze..
0
2017. január 2., hétfő 21:32
Hát, ha más nem, marad az alternatív beszerzés, eöböl stb. Sajnos nem hiszem, hogy itthon nagy keletje lenne, pedig jópofa.
0
2017. január 2., hétfő 18:52
Kár, pedig egy ilyet szívesen összerakosgatnék. :(
0
2017. január 2., hétfő 18:46
Nem tudok róla, a videó az angol kiadást reklámozza :/ Sajnos idehaza alig jelenik meg ilyen magazin, talán a legtovább a Star Wars Kultikus hajók és járművek lapsorozat húzta, meg az említett T. rex-ből is megjelent az összes. Pedig a ködös Albionban egy nagyon jó sorozat is van Star Trek-es űrhajókból, mint a Star Wars-os sorozat volt...
0
2017. január 2., hétfő 18:22
És ezt itthon meglehet vásárolni?
0
2017. január 2., hétfő 17:59
Igen :) Én csak a kb. 10 éve megjelent, DeAgostini féle T. rex csontváz egyes darabjait vásároltam össze, de volt Bismarck hajó is, meg még ki tudja mi, amit össze lehetett így szerelni :) Jópofa ez a R2D2 modell is :)
0
2017. január 2., hétfő 17:42
Világosítson már fel valaki hogy itt most miről van szó. Meglehet vásárolni az alkatrészeket külön-külön amiből aztán összelehet rakni egy működő R2-D2-t?
0
2017. január 2., hétfő 2:09
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=4LA7tZXliQ0
0
2016. december 24., szombat 23:58
Ismerős érzés. Nimoy halála megdöbentett, de ő legalább szép kort élt meg. Viszont Yelchin halála szó szerint sokkolt. Carrie Fsher viszont még csak nem is a legidősebb tagja a Star Wars családnak. Remélem fogjuk látni még az Episode IX-ben.
0
2016. december 24., szombat 13:51
Tudom, de az idei év a magánéletemnek is betett s sok kedvencemet is elvesztettem :(

Jó lenne már valami bíztató hírt is kapni a hercegnőről...
0
2016. december 24., szombat 13:32
Sajnos a "stabilizálódott" állapotot később megcáfolták, a fellelhető hírek szerint még az intenzíven van.
most posts by TM
0
2016. december 24., szombat 2:23
"Carrie Fisher’s brother, Todd Fisher, has told Associated Press that she was “out of emergency” and stabilised at a Los Angeles hospital."
most posts by TM
0
2016. december 24., szombat 1:29
Sajnos nincs rá garancia, hogy a következő évben vagy azután nem hal meg senki.
0
2016. december 24., szombat 1:12
Én is így vagyok vele pedig már aludni készültem... Carrie egy erős nő, meg tudja csinálni, meg kell csinálnia!
0
2016. december 24., szombat 0:59
Frissítgetem a külföldi oldalakat, hátha jön valami valami megnyugtató hír, de még valószínű, hogy eltelik egy kis idő, mire kiadnak bármilyen közleményt...
Már Han Solo halálán is kiakadtam, pedig az csak fikció volt, ne legyen több szomorúság, pláne karácsonykor!
most posts by TM
0
2016. december 24., szombat 0:35
Küldjük az Erőt most erőteljesen Los Angelesbe... Carrie Fisher útban Londonból súlyos szívrohamot kapott : ( Nem sokat tudni, 15 perces újraélesztés után amint leszállt a repülő, azonnal kórházba szállították. 2016! Elég volt belőled!

Az Erő legyen veled, Carrie!
0
2016. december 23., péntek 19:41
Szerintem nézd meg újra az eredeti trilógia részeit, és ha most azok is ugyanezeket az érzéseket váltják ki belőled (vagy max nosztalgiát), akkor tényleg hagyd a francba az egészet...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. december 23., péntek 17:52
Lehet persze...
0
2016. december 23., péntek 17:38
Szerintem meg a túlzott hangsúlyozása a felnőttségednek az, ami infantilis. :)
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 17:10
Na látod, ez az én bajom... Azon, hogy az endori csatában miért nem alkalmazták ezt a technikát, gondolkozzanak a hatévesek... Valahogy ez nekem már infantilis 35 éves fejjel... Mindenesetre - a félreértések elkerülése végett - aki ebben el tud merülni felnőtt fejjel, azt irigylem, hogy el tudja engedni magát, nekem ez már nem megy... Ráadásul tudom, hogy bennem van a hiba, ez van... Inkább rakok fel képet a cd gyűjteményem kiemelt részéről :)
0
2016. december 23., péntek 16:44
Lightmaker volt a hajó neve, és nekem sem volt azzal bajom, ez így lehet-e... az sokkal inkább elgondolkoztatott, hogy ha ez így ilyen "egyszerű", mármint a két csillagrombolót kiiktatni, akkor miért is nem alkalmazták ezt a taktikát pl. az endori csatában.

Hacsak... hacsak nem a derék Birodalmi vezérkar elemezte a helyzetet és tett valami óvintézkedést ilyen esetre.
0
2016. december 23., péntek 16:11
pörölyfejű korvett :)
A nagy hajót teljesen irányíthatatlanná tették, tehát az magától nem volt képes semmire, idővel a tömegvonzás törvénye alapján magától is odajutott volna, ahová jutott, de így még kicsinált egy másikat is. A kétségbeesett utasítások a másik hajon hangzottak el, de a megtolt hajót simán mozgathatta a kicsi korvett.
most posts by TM
0