Az a fura, hogy mondjuk a csillagrombolós jelenetnél, amikor a pörölyorrú vagy mifasz hajó elkezdte tolni a nagy hajót, akkor végig azon járt az eszem, hogy ez vajon fizikailag lehetséges-e... ok, egy rossz scifi, amiben elvileg minden lehet, nem mondom, hogy nem, de én a fejem vakartam.. Valahogy olyan volt az egész mint egy olcsó kaja, egy kis szájöblögetés és már el is felejtetted az ízét... Na mindegy kiszálltam... :)
0
2016. december 23., péntek 15:44
52685
Szerintem vannak benne nagy pillanatok, melyek idővel klasszikussá válhatnak, ha nem is az eltelt kilenc nap alatt, de majd ezután. :)
Az egyik kedvencem, amikor a hajó belezuhan a kapuba és alatta olyan szép lágyan szól a zene, hogy bele lehet könnyezni. Ugyanez a hatás később is, mikor a két főszereplő összeölelkezve térdel a vízparton. Vagy a legvégső, kétségbeesett adatmentés, amikor visszakézből halomra vágják még a plafonra ragasztott embert is és hiába tudod, hogy mi lesz később, mégis szorítod a karfát... még sorolhatnám, de nagyon nem spoilereznék, így is igyekeztem a lehető legpongyolábban fogalmazni.
most posts by TM
0
2016. december 23., péntek 15:37
6056
Lehet hogy megidézi de én azokat nem nézem sajnos... Egyébként tényleg nem ekézem inkább, lezártam a SW univerzumot oszt annyi...
De az nem hagy nyugodni, hogy a zene kurva ótvar srácok :))))
0
2016. december 23., péntek 14:53
8260
Azért a RO legalább a Rebelst, a TCW-t és a PT-is megidézi. Ez nekem már elég volt ahhoz, hogy jobban szeressem.
De amúgy tényleg hagyd a francba az egészet. Ezek szerint már nem neked való... :P
0
2016. december 23., péntek 14:48
6056
He-he, ezek jók :) :) :)
Sokat kéne írnom ahhoz, hogy mindent kiírjak magamból... A lényeg rövid ismételten az, hogy valószínűleg felnőttem és ez lehet a fő ok... Az viszont már a két filmből a másodiknál fárasztó, hogy ezek az új filmek egy pillanatra se törekednek arra, hogy valami maradandó, klasszikus pillanat legyen bennük, abból élnek, hogy megidézik az első három filmet jelenet vagy cameo szinten... Vicc...
0
2016. december 23., péntek 14:35
802
Gond volt a zenéjével? :p
0
2016. december 23., péntek 14:12
7076
A te betegséged szerencsére nem halálos. :)
0
2016. december 23., péntek 14:07
6056
Lehet, hogy halálos beteg vagyok nem? :D:D
0
2016. december 23., péntek 13:31
7076
Persze, persze...
0
2016. december 23., péntek 13:27
6056
Na ez volt az utolsó SW film amit moziban néztem...
0
2016. december 23., péntek 10:39
802
Ilyen érzésem nekem is volt, főleg az ismert témák végének elharapásánál.
0
2016. december 22., csütörtök 23:21
6697
Láttam már párat, nagyon kíváncsi leszek Lucas mit hoz ki az anyagból :D Remélem egyszer választ kapunk arra is, ki fia-borja ez a Vader...
0
2016. december 22., csütörtök 23:14
2464
Légyszi ne spoilerezz.Mozira is maradjon meglepi. :)
0
2016. december 22., csütörtök 23:08
52685
Már exkluzív fotók vannak a folytatásból.:)
most posts by TM
0
2016. december 22., csütörtök 23:03
6697
Én tuti holnap e videó mellett melegedek :DD
Ma, miközben tettem-vettem a dolgomat, felraktam a Star Wars bakelitet, és, nem is tudom. Utána meghallgattam a Rougo One zenéjét, és mintha Giacchino tudatosan, "elé" dolgozott volna Williams munkájának, mintha később az ő dallamaiból építve alkotta volna meg Williams az Oscar-díjas filmzenét... Ez csak szigorúan a magánvéleményem, én így érzem :D
Erről jut eszembe, minap láttam fb-n és nagyon röhögtem rajta: a hírek szerint a Zsivány Egyes folytatását George Lucas fogja rendezni, Egy új remény címmel :D
0
2016. december 22., csütörtök 21:15
8260
:)
Ha meg nincs hozzá zene, mehet TV-be a kandallós háttérnek...
Azt én sem állítottam, hogy nekem van, viszont információm van róla. :)
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 23:49
6697
Szerencsére jó ideje nincs hazai oldalon regisztrációm, volt párom miatt az ő általa kedvelt hulladék horrorfilmek miatt muszáj voltam letölteni pár filmet, marha jó volt, hogy már kb. 10 perc után szinte az összes film fordulatát és a befejezését megjósoltam, annyira voltak jó filmek :D Na mindegy, azóta csak az amerikai sorozatok miatt kell torrentkednem, arra pedig már nem kell regisztráció :)
0
2016. december 20., kedd 23:49
5528
Milyen zene csendül fel már a Zsivány Egyes-ben a címnél...
0
2016. december 20., kedd 23:05
52685
Az a magyaros sztori, hogy bár oda is írják, hogy a kép rossz és a hang katasztrófa, mégis már kétezren ráizgultak, s gondolom, hogy ilyen oldalból van még néhány. Ha ingyen van, akkor jöhet, ajándék fosnak ne nézd az ízét.
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 22:30
6697
Megkérdeztem egy ismerősömet, igen, vannak ilyen barbárok az ismerősi körömben, hogy mit tud erről mondani, mivel örömmel újságolta, hogy már le is töltötte a filmet. Lehet, hogy nem ugyanazt a változatot töltötte le, amit mondasz, de elmondása szerint a kópián spanyol (vagy ahhoz hasonló) nyelven voltak a feliratos részek, szóval jobb esetben, csak a hangot rögzítették itthon, de nem minálunk készült az első kalózkópia. Egyébként "vicces", de legtöbbször cirill betűs kópiákon bukkannak fel nálunk is a filmek, legalábbis évekkel ezelőtt ez volt a trend, ezért se értettem soha, a Disney miért mi nálunk tologatta a premiereket...
0
2016. december 20., kedd 18:27
38
Tudom, hogy ez nem konkretan ennek a topicnak a temaja, de sosem ertettem, hogy mi a jo abban, hogy homalyos kepu, dobozhangu videokat letolteni (arrol nem is beszelve, hogy a "keszito" mit gondolt...) es nezni... Azert mert igy ingyenes mar barmi jo? Vagy a "bassza meg a filmipar!" hozzaallas mindent visz? Nem gondolom, hogy ez penz kerdes. (Anelkul mondom, hogy kutatni akarnek barkinek is a penztarcajaban)
0
2016. december 20., kedd 17:52
6056
:))))))))))))))))) Hajrá!!!! :)) Ő az igazi zsivány egyes :DD
0
2016. december 20., kedd 17:47
3448
Jah... céges vacsorán elöjött, hogy mennyire jó lett az új SW film. Meglepődtem, hogy milyen sokan mondták a jelenlévők között, olyanok is akikről tudom, hogy nem költenek filmekre. Aztán kiderült, otthon nézték. Ezután meg is köszöntem nekik az eljövendő SW BD-t.