Keresés

Star Wars

2016. december 20., kedd 17:36
Valaki már szombat este feltöltötte torrentre a kamerás sz@rt. Csak nehogy f@szulás legyen megint belőle, mert akkor két MM sem fogja tudni bevállalni a BD megjelenést...
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 0:36
Újranéztem és még mindig zseniálisnak tartom a Zsivány Egyest!
0
2016. december 19., hétfő 21:28
De nagyon cool...

http://hu.ign.com/star-wars-anthology-rogue-one/19160/news/40-eves-felvetelek-is-kerultek-a-zsivany-egyesbe

Azaz, a rendező, Gareth Edwards a Skywalker Ranch-en talált néhány filmtekercset, a Csillagok háborúját, és miután átnézte, rájött, hogy több, a filmbe be nem került jelenetet is forgattak két pilótáról, Garven  Dave  Dreis és Jon  Dutch  Vander, azaz Vörös Egyesről és Arany Egyesről, és az ILM segítségével a Zsivány Egyesben fel is használták a felvételeket :)) Nagyon laza.
0
2016. december 19., hétfő 18:21
:)))
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 16:38
Köszi!

Ismerem Dzséjt véleményét, de jól esett olvasni ismét, csokorba szedve. Tök egyetértek vele (mínusz EP VII, plusz EU).
0
2016. december 19., hétfő 15:59
Sziasztok,

Nekem is sikerult eljutnom megnezni a filmet Penteken.
Erdekessegkent ime a jegyem (Irorszag 2016)
:)

0
2016. december 19., hétfő 8:37
Artu, ez tetszeni fog:

http://www.pcguru.hu/hirek/a-star-wars-prequel-trilogia-olyasvalaki-szemen-at-aki-imadja/39550

:)
most posts by TM
0
2016. december 18., vasárnap 23:47
Nagyon szépek!
most posts by TM
0
2016. december 18., vasárnap 21:47
Sziasztok! A magyar bd steelbook kiadványokat tudjátok ajánlani? Gondolkodom, h akcióban a lejatszoval berendeljem a hat részt. Köszi a választ
0
2016. december 18., vasárnap 0:31
Tényleg, még az is jön. Bár nagyon nem tetszik az ifjú Han Solo-t alakító srác, remélem pozitívan csalódok majd.

SPOILER???

Az egyik zsiványnak, de lehet többnek is, két filmes szerződést adtak, tehát valószínűleg a Solo filmben viszontláthatjuk őt.
0
2016. december 17., szombat 22:52
Nekem ma telefonáltak, hogy mehetek a filmzenéért. Hurrá!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 17., szombat 21:32
Gyanítom, hogy a Boba Fett-projekt azért lett lefújva, mert ahelyett is valami fontosabb karakter fiatalabbkori "standalone" filmjét tervezik. S így idővel akár még egy reboot sem kizárt, elvégre a Disney-é a jog, s a most pólyásoknak a 2020-as években már az is egy új élmény lehet. Ha így lesz, akkor megszűnik az az anakronizmus is, hogy a történetileg régebbi filmekben újabb a technológia, mint a folytatás/elődökben. Idővel már csak a nyuggerek fogják emlegetni, hogy ez az egész nem is így volt, de őket meg majd lepisszegik a tinik, hülye szenilisek fogják be. :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 21:20
Tulajdonképpen mindennel egyetértek. Még annyit tennék hozzá (bár ez már más téma), hogy szerintem a Han Solo-film is a III. és a IV. rész között fog játszódni, csak kb. 10 évvel korábban. Legalábbis a Hant játszó színész korából ítélve.
0
2016. december 17., szombat 18:45
Nos, a mai nap folyamán végre én is megtekintettem a Zsivány egyest, és nem csalódtam, pontosan azt kaptam, amire számítottam: egy izgalmas kalandfilmet ismerős környezetben. A látvány pazar, egyszerűen az épített díszletekkel semmi sem veheti fel a versenyt. Az új szereplőink jók, de sem Jyn és Cassian ugyan nem kerültek olyan közel hozzám, mint Rey és Finn, de lehet értük szorítani, emberiek. K-2SO a vicces droidok hagyományát viszi tovább, de számomra a filmből egyértelműen Chirrut és Baze a legemlékezetesebb mellékszereplő, Orson Krennic szintén telitalálat, de a többi karakter és az őket megszemélyesítő színészek is jók voltak. Darth Vader felbukkanása nem meglepetés, sajnos Hollósi Frigyes halála miatt sokadszorra új szinkronhangot kell hallanunk Vader nagyúrként, és bár nem okozott csalódást Horányi László, de nem is lett emlékezetes. A többi, meglepetés, vendégszereplő, akikről főleg nem is tudtam előzetesen, nagyon megdobták a film hangulatát. Amely egyébként az egész film alatt fantasztikus volt, remek átkötő film a két trilógia között. Kíváncsi lennék amúgy, hogyan festett volna Edwards verziója, a film utolsó harmadán biztos változtattak, már az előzeteshez képest is.

Itt napok óta a filmzene van terítéken, és hát most már a film megtekintése utáni teljes meghallgatás után azt tudom mondani: Giacchino kitett magáért, de valódi csoda lett volna egy jól megtervezett, tökéletes albumot összehozni ilyen rövid idő alatt. Megtehették volna, hogy Williams témáira építik fel a zenét, amivel biztos sokan betámadták volna őket, hogy gyávák, ám meglepően kevésszer, de remekül időzített pillanatokban csendülnek csak fel az ismert taktusok. A kevesebb most nem volt több, egy picivel lehetett volna több is, a Birodalmi téma is adta volna magát, de mivel a "következő" részben az ugye nem is csendül fel (nem is értem Lucas-t, hogy tudta megállni a belenyúlások során, hogy nem csempészte bele csak egy egész picit a taktusokat Az új reménybe), így Giacchino is csínján bánt vele. Biztos sokszor meghallgatom még az albumot, és szerintem még lesz belőle kiadás, mert maradt le track róla, de ezúttal főleg a filmmel együtt működik a zene, de hát ezért filmzene, a filmet kell megtámogatnia. Összességében, nagyon nagyon tetszett a film, magasan jobban, mint az előzmény trilógia epizódjai, a VII. résszel számomra egy, magas, színvonalon van. Eddig 2-ből 2 bejött a Disney-nek, Rian Johnson-on a sor.
0
2016. december 17., szombat 13:21
láttam-hallottam :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 13:21
Köszi!

Bizony, abból a korosztályból már nem sokan élnek. Ennio Morricone, Dave Grusin, Quincy Jones meg még idesorolható Stephen Sondheim, aki bár főleg színházi darabok kal, betétdalokkal ért el világsikereket, de mozivonatkozása így is megkérdőjelezhetetlen. Legutóbb talán a Vadregény című művéből készült film. Grusin "A cég" filmzenéjének zongoramotívuma máig itt zeng a fülemben, pedig utoljára a múlt évezredben láttam. Quincy és Ennio pedig két óriás.
Örvendetes, hogy John Williams és megmaradt pályatársai szinte kivétel nélkül máig aktívak, pedig mindannyian a nyolcvanas éveiket tapossák.
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 11:02
Most még is úgy tűnik, hogy megérkezett Rogue One CD. "1-5 nap" mostmár nem "január". Remélem ideér a jövő hét elején..
0
2016. december 17., szombat 9:57
Tegnap meghallgattam a Rogue One zenéjét és azt kell mondjam nem okozott csalódást. Ilyen 2016-ban egy blockbuster zene. Színtelen-szagtalan, mindenféle maradandó élmény, emlékezetes dallam nélkül. Biztos megtámogatja a filmet, ahol  kell ott dübörög, ahol kell ott lassú, ahol kell ott érzelmes, de az biztos, hogy konkrétan semmi dallama nincs... Búgás itt búgás ott, vonósok, dobok akármi szól. Nem lenne ezzel semmi baj, nem is nagyon hallgatok már most készült filmekhez írt zenéket, viszont ami itt nagy baj, hogy ez egy Star Wars film zenéje. Az pedig világ életében téma centrikus volt. Pont azért mert a film annyira együtt élt a zenével, annyira megtámogatták egymást, hogy gyakorlatilag külön egyik se létezhetett a másik nélkül. Itt viszont ennyi volt és azt gondolom, hogy innentől ez jön SW zene terén. Giacchino, Tyler és a többi "szürke eminenciás" ír valami "trendit" amire harapnak a tinik és kész.

Értem én, hogy négy hét alatt írta meg de egyrészt ennél rövidebb idő alatt is írtak kurva jó zenét (Chinatown) másrészről meg ki mondta neki, hogy vállalja el? Nem is értem, hogy egy ekkora örökséghez milyen bátorság vagy önbizalom kell, hogy négy hét alatt rittyentsek valamit...

Nagyon szomorú ez de tényleg, ha meghal Willians, akkor az utolsó nagy is elment és kész.
0
2016. december 17., szombat 9:00
Én tudtam hogy lesz. Remélem, hogy aztán el is fogy az egész doboz, ami jött. Giacchino-hívek bizonyíthatják az odaadásukat. :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 2:17
Azért nem hagy nyugodni és naponta hallgatok belőle valamennyit...pff..naponta,mikozben 2 napja van csak kint...volt egy téma,amit nem tudtam megfejteni,kire hasonlít..azért csak rájöttem,kicsit Elfman-Walker képregényes hangulat :)

egyúttal remélem,előkerül fű alatt valamikor desplat rejected score is..
0
2016. december 17., szombat 1:58
Sőt, még itt a nyugati végen is kapható. Meg is lepődtem rajt.
0
2016. december 17., szombat 1:28
Nyugatvég.
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 1:12
Hogyan???
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 17., szombat 0:49
Jól tetted, respect! :)
most posts by TM
0
2016. december 17., szombat 0:45
Nekem már délután 3-kor volt Rogue One filmzene CD-m. :)
most posts by TM
0