Keresés

Star Wars

2016. november 28., hétfő 10:22
A Cinema City oldala teljesen behalt, viszont a SIMPLE alkalmazáson keresztül viszonylag gyorsan tudtam jegyet venni és a visszaigazolást is megkaptam.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 27., vasárnap 0:34
0
2016. november 26., szombat 12:44
Jegyelővétel 28-án reggel 9-től indul online, személyesen csak 9:30-tól. Bízom benne, hogy most nem fog összeomlani a rendszer...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 25., péntek 9:01
Ezt sugalltam én is. :)
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 8:16
Friss infó, nálunk is november 28tól lesz elővétel.
0
2016. november 24., csütörtök 18:11
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 18:04
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 18:01
Több hírforrás szerint 28-án indul a US-ticketelővétel.
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 13:04
Koszi, remelem nem lesz csalodas a film! Remelem otthon is minel tobben, minel tobbszor meg tudjatok nezni :)
A vasarlashoz, nem akarom ezt itt tovabb ragozni, mert nem ez a topic temaja, de nyilvan ez az egesz az internetes kereskedelem irott es iratlan "szabalyain" alapszik. A hasonlatod tokeletes es lehetne meg ezer mas peldat is emliteni, nem csak a szorakoztato iparbol.
Na, befejeztem a topic "zulleszteset", elnezest masoktol akiket idegesitett esetleg! :)
0
2016. november 24., csütörtök 12:15
Nekem semmilyen bankkártyám sincs, ezzel együtt szerintem is azonnal fizettetni kellene a jegyeket. Egy arénakoncertre sem raknak félre senkinek huszonezer forintos jegyeket, hogy majd megy érte és fizeti. Ha a maximálisan engedett tíz mozijegyet foglalja és utána nem veszi át valaki, ugyanakkora összeget szórakozik el, mint amibe a koncertjegy kerül. Ha ritkán velem is megesik, hogy mégsem tudok elmenni a kiválasztott filmre, felhívom a jegyrendelő vonalat és szóban lemondom. Ilyenkor nagyon meglepődnek, de persze megköszönik. :)
Star Wars filmre visszatérve kicsit irigyellek, hogy már van jegyed és jó szórakozást kívánok! :)
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 11:12
En azt gondolom, hogy ez szintisztan a mozik faszsaga. Az, hogy megengedik a felretetelt az o hulyeseguk. Miert nem lehet rogton kifizettetni? Ezzel magukat is szivatjak, meg azokat is akikrol beszelsz, hogy el sem indulnak, ha azt latjak, hogy nincs mar ures szek (szekek). Most nem ironizalok :)  De nyilvan ez egy teljesen mas topic temaja
0
2016. november 24., csütörtök 11:08
Nyilvan ironizaltam. Vagyis, inkabb felig. Egyetertunk, hogy ez is nonszensz, de az egesz filmipar A-tol Z-ig az, legalabbis amiben Hollywoodnak benne van a keze. Vegulis rajottem, hogy feleslegesen kerdeztem :)
Koszi azert, hogy kifejtetted a velemenyed reszletesen. Egyebkent egy ujat mondtal: Nekem fingom nem volt arrol, hogy meg a boriton talalhato szovegbe is beleszolnak. De nem lep meg.
0
2016. november 24., csütörtök 0:47
Nem kimondottan erre céloztam, hanem az általános helyzetre. Múlt pénteken például ez történt az esti Legendás állatok... IMAX-előadással is, ahogy korábban más filmeknél ugyanígy tapasztaltam ezt. De amúgy Star Wars VII-re is lehetett már bemutató után félretetni jegyet.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 22:29
Amikor több, mint egy héttel a vetítések előtt (illetve a következő mozis hét előtt) lehetett online jegyet vásárolni, akkor nem volt lehetőség félretételre, kizárólag azonnali fizetéssel együtt járó vásárlásra. (Tavaly legalábbis így volt a Star Warsnál, bőven a premier után is.) Ahhoz meg, hogy valaki kifizesse a jegye(ke)t és ne menjen el a filmre, elég nagy f@sznak kéne lenni...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 23., szerda 22:24
Mínusz IMAX.
0
2016. november 23., szerda 21:44
Ez így van. Sajnos a félretétel nagyobb ellenség, mint a jegyelővétel. Sokszor az látszik, hogy foglalt már az egész terem, így aki otthonról keres rá interneten, már el sem indul. Pedig sok esetben simán beférne, mivel megesik, hogy a félretett jegyek 20%-át nem veszik át az emberek. Ez pedig fix veszteség a mozinak, a forgalmazónak.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 21:19
Tavaly két-három nappal a vetítés előtt is kaptam jegyeket a legjobb helyekre, szóval én annyira nem aggódom a jegyelővétel miatt. Lesz bőven annyi előadás a filmből, hogy mindenki megnézhesse időben.
0
2016. november 23., szerda 19:19
Ironizálsz? Akkor biztos tudod a szerinted frankó választ arra, hogy a világon második legnagyobb SW-rajongótáborral bíró Németországban vagy éppen a legnagyobbal rendelkező, egyben a filmet is gyártó Egyesült Államokban miért nincs még jegyárusítás. Ők szállítják a bevétel legjelentősebb részét, mégsem érdemlik meg, hogy ők vehessék meg a világon leghamarabb a jegyeket?
Na meg gondolom, hogy hallottál arról is, hogy a filmeket általában nem mindenhol ugyanazon a napokon mutatják be világszerte. Mit gondolsz, ezt minden esetben az adott ország mondhatja meg, hogy "most akarom" és akkor az úgy is lesz? Ha egyetértünk abban, hogy ez nonszensz, akkor miben is lenne más a jegyelővétel? A külföldi forgalmazó még abba is beleszól, hogy ki legyen a magyar szinkronhang vagy hogy a film lemezének borítóján milyen szöveg szerepelhet. Pedig nem is beszélnek magyarul. Sőt, továbbmegyek! Magyarországon mostanában nincsenek Disney BD-megjelenések. A magyar filmterjesztést külföldről szabályozzák. Akkor egy jegyelővételbe ugyan miért ne szólhatnának bele?
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 18:41
Szemely szerint erdekelne, hogy ha igy van akkor miert is kulso okok/erok/stb hatarozzak meg.
Gondolom erre nincs rovid valasz es val.szeg nem itt fogjuk megkapni, de egy orszagos  jegyterjesztes utemezeset nem "belulrol vezenyelni" tobb, mint erdekes. Biztosan valami "komoly" uzleti elemzes soran szamitjak ki, hogy mikortol, hol indulhat a buli :)
0
2016. november 23., szerda 17:20
Olaszoknál és spanyoloknál is hétfőn kezdődött az elővétel.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:57
Az Egyesült Királyságban és Franciaországban 21-e hétfőtől van jegyelővétel. Németországban például még nincs.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:44
Szerintem ez nem idehaza dől el.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:40
Nem a Fórum, hanem a Cinema City és egyéb mozik vezetése. Őket valszeg nem csak a Doctor Strange érdekli, hanem pl. a Legendás állatok megfigyelése is.

Ellenben azt azért izgi lenne tudni, hogy a jegyárusítás kezdete vajon mennyiben a mozik (illetve a legnagyobb mozihálózat) és mennyiben a forgalmazó döntése... Persze tudom, mit foglalkozok én ilyesmivel, menjek csak vissza a kapához meg a kaszához, oszt tegyem a dógomat:)
0
2016. november 23., szerda 16:37
Hype-ilag elmarad a korábbiaktól. De ez nem fogyatékosság, így van rendben. Majd jövőre lesz csak igazi őrület, amikor Mark Hamillért állnak sorba a fanok! :)
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:35
Az október 19-i dátumra reflektáltam. :)
most posts by TM
0