Szerinted a Fórum Hungary (Zsivány Egyes hazai forgalmazója) foglalkozna azzal, hogy más cégek filmjeit mennyien nézik meg? Fórumnak a szeptemberi A hét mesterlövész bemutatót követően októberben volt a Lángelmék, november elején pedig a Doctor Strange. Legközelebb december elsején lesz a Vaiana, utána meg 15-én a Zsivány Egyes. Ha agggódniuk kellene bármiért is, az maximum a Doctor Strange minél hosszabb és gazdagabb kifutása lenne. De ez magától is végbe megy. Ahogy írod Te is, igen, még USA-szerte sincs jegyelővételi lehetőség. Akiket érdekel, azoknak nem hivatalosan annyit lehet halkan mondani, hogy azért a jövő hétfőtől számoljanak a lehetőséggel. :)
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:27
2001
Már csak három hét van a premierig úgyhogy túl korai jegyelővételről szó sem lehet. Amúgy meg miért ne lenne igazi Star Wars film? Hiszen még Darth Vödör is szerepel benne. :)
0
2016. november 23., szerda 16:20
3113
Ki tudja, talán még most is gyúrják a szerverkapacitást:)
Amúgy meg legfeljebb annyi, hogy egy ilyen (vagy akármilyen, de országos szintű) hírverés valamennyire talán tényleg elvonná a jónép figyelmét az egyéb filmekről, amiket a csóró hazai forgalmazók egy ideje hajlamosak eléggé alulreklámozni.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 23., szerda 16:14
52685
Ennek mi köze van ahhoz, hogy mikortól árulják?
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:13
3113
Valóban az USA vonatkozásában olvastam olyen híreket, hogy hamarosan megkezdődik a jegyelővétel. De ezek szerint nincs összehangolva a dolog az Almighty Mousehole által...
Fiaskó abszolút nem volt, hisztéria annál inkább. Most azért óvatosabb a marketinggépezet, mert egy túl korai jegyelővételnél rossz reklám lenne a tavalyinál gyérebb érdeklődés. Ez mégsem igazi SW-film.
most posts by TM
0
2016. november 23., szerda 16:05
38
Szia,
Az 1. pontot en kizarnam, hacsak nem konkretan az amerikai vetitesre gondoltal: Nekem mar van jegyem irorszagi vetitesre. Angliaban is mar aruljak a jegyeket.
Szoval ez valami magyar "specialitas" lesz valoszinuleg. Tenyleg erdekes mindenesetre.
Udv, JH
0
2016. november 23., szerda 15:57
2001
Milyen fiaskóra gondolsz?
0
2016. november 23., szerda 15:53
3113
Talán csak nem akarnak megint egy akkora fiaskót, mint tavaly... Amikor is tudomásom szerint már október 19-én lehetett kapni a jegyeket az Ep7-re.
Egyébként szerintem abban azért lehet némi logika egy mozivezetés részéről, ha úgy gondolja, hogy nem szeretné ezzel a korai elővételes dologgal elterelni a potenciális közönség figyelmét egyéb filmekről, amiktől még a Zsivány egyesre való full rákanyarodás előtt relatíve nagy bevételeket vár.
0
2016. november 23., szerda 15:46
2001
Annak a tükrében hogy azért ez is majdnem annyira várt film mint az Episode 7 volt és arra már több mint 1 hónappal a bemutató előtt árulták a jegyet, elég furcsa. Ráadásul nem is értem hogy mi akadálya van a jegy árusításnak, hiszen megvan a premier dátuma, adottak a termek, gyakorlatilag mindent lehet már tudni ami a jegy árusításhoz kell.
0
2016. november 23., szerda 15:35
3113
Konkrétan nem, de szerintem hamarosan, illetve két tipp részemről:
1. Elvileg még kint sem indult el a jegyelővétel, és lehet, hogy a hazai forgalmazók ebben is hozzájuk alkalmazkodnak. 2. Egyelőre vannak olyan populáris filmek (akár IMAX-ben is), amikre a mozik szeretnék, hogy jegyet vegyen a jónép, és amíg ezek ki nem futnak, addig nem állítanak nekik konkurenciát.
0
2016. november 23., szerda 15:21
2001
Amúgy az kissé fura hogy még nem lehet mozijegyet venni a Rogue One-ra. Esetleg tud valaki róla hogy mikor kezdik árulni?
0
2016. november 23., szerda 15:18
2001
Nem különösebben aggódtam emiatt de azért köszi az infót. :) Mondjuk azt azért sajnálom hogy egy booklet-et nem mellékeltek hozzá.
Composer Michael Giacchino’s music, for instance, will include slight homages to the iconic original score by John Williams, but most of what we hear will be original.
Hát nem tudom, lehet Desplat még a főtémát se akarta beletenni, de akkor is jobban bíztam volna benne mint Giacchino-ban... Egy megúszós kis semmiség lesz ez... Nem is értem, hogy egy ilyen örökség után tudna-e bárki is olyat írni ami megfelelő ...
0
2016. november 23., szerda 14:02
52685
Ne aggódj, az új kiadások is az eredeti analóg maszterek alapján készültek.
most posts by TM
0
2016. november 22., kedd 19:06
605
Csak nehogy bántsa a fülét ez a sok hitetlen beszéd :)
0
2016. november 22., kedd 18:52
2001
Hát, kicsit furcsán veszi a levegőt. :)
0
2016. november 22., kedd 17:51
52685
Jó parti! Nem horkol sokat?
most posts by TM
0
2016. november 22., kedd 17:42
7076
Csak annyit árulok el, hogy özvegy és két gyerek apja.