S ha már Jurassic Parkolunk a Star Wars topikban, akkor ajánlom még a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című remeket is, melyben eredeti JP forgatási helyszíneken felvett jelenetek láthatók. S ha személyesen is lenne kedved Hawaii felé járni, akkor válaszd a tavaszt, merthogy márciustól kezdik arrafelé a Jurassic Word 2. felvételeit. :)
most posts by TM
0
2016. november 12., szombat 11:14
6697
Hát igen, ma már elvétve találni JP figurákat de egy kivétellel minden fontosabb dínót, autót beszereztem :D Bontatlanul egy 2. részes T. rex-ért az eÖbölben kértek már 150 ezret is forintban... én, igaz doboz nélkül, pofátlanul olcsón szereztem be a két nagy Rexemet :D
Az én lemezemen nincsrn bikuci, de Polydor, estére csinálok képet :)
0
2016. november 12., szombat 1:14
52685
Ez van nekem is! S részben módosítom is az előzőket, mivel ez a másik kettővel ellentétben nem Polydor, hanem RSO, és a vinyleken is ez a vörös bika-logó szerepel.
Jó a link is, valóban a Hasbro-megoldással kacérkodom, bár nem pont ezzel a teletabi-verzióval. :) Tetszik a Lego-Falcon is, ami méretileg 10-10 centivel kisebb a Hasbro általi űrhajónál. Mivel mindkettő 50ezer körüli áron mozog, valami ecpecc-technikával eldöntöm, hogy mi legyen. Egyébként sajnálom, hogy a JP-modellek, figurák teljesen kikoptak. Emlékszem még, amikor 23 éve lépni se lehetett tőlük a boltokban. Nem voltak olcsók, a videótékás fizumból jó, ha pár műsoros VHS-re futotta. Amúgy a Jurassic Park volt talán az első gyári kazi, amit sikerült lemásolni a Microvision-kód kiiktatásával. Még Jamamura Szadakóval ügyködtük össze. Nem ma volt...
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 23:12
6697
A vinyl lemezem Polydor :D (tudom, nem nekem szántad :D)
Amúgy, ha nem gond a használtság, pl. a Watt-éra "idején" találhatsz játékmodellt ;) Nagyon én se tudok komolyabb, nem játék modellekről (mint az Enterprise űrhajóim).
0
2016. november 11., péntek 22:59
52685
Polydor kiadású CD-k? Azok voltak a legelsők, ahogyan a régi vinylek is.
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 22:30
6697
Szia! Erre gondoltam én is, de a 2. lemez B oldalán szabad szemmel alig láthatóak a barázdák, annyira elkopott, emiatt is lehet a gond. Az a baj, hogy koca vinyl hallgató vagyok, úgyhogy tűnyomáshoz és társaihoz nem is igazán értek :/
0
2016. november 11., péntek 21:55
1682
Szia,
Valószínűleg a két lemezjátszódnak más a tűnyomás beállítása.
Ez pedig "fillérekért" egy polcra tehető fém puzzle: KÜLSŐ LINK
0
2016. november 11., péntek 21:11
2001
Az az igazság hogy gyerekkoromban szerettem volna én is egy normális bakelit változatot de sajnos nem jutottam hozzá. Aztán a 90-es évek elején rátaláltam a CD változatára ami természetesen azóta is megvan. Viszont mikor megláttam ezt a változatot a neten akkor eldöntöttem hogy egy ilyen mindenképpen kell nekem.
0
2016. november 11., péntek 20:42
6697
Igen, tudom Morten, ismerem a kiadást, de szerintem a hagyományos újrakiadást választom.
Hát, nem tudom Frank. A Jurassic Park is megvan vinyl-en, gondolom ott is digitális volt a forrás (bár, kevésbé ismert, de 93-ban Európában ilyen picture disc kiadásban is megjelent vinylen illetve ugyanebben az évben Brazíliában is, nem tudom ezek a kiadások milyen forrásból készültek, nekem a 2014-es Mondo kiadás van meg), de nekem nagyon meggyőző és gyönyörű a hangképe. Jó állapotban, eredeti nyomású Star Wars lemezek egy vagyonba kerülhetnek. Az én kiadásom is érdekes, mert a 2. lemez B oldalát a normális lemezjátszóm nem játssza le, áttrappol a tű rajta, míg az ezeréves, nem túl kifinomult másik lemezjátszóm meg lejátssza :D De, még úgy sem aktuális a dolog, majd ha az lesz, megpróbálok első körben 77-es, 80-as, 83-as nyomásokat szerezni :)
0
2016. november 11., péntek 19:53
2001
Köszi! :) Mellékesen ez is az 1977-es rész zenéjét tartalmazza és most szeptemberben jelent meg.
0
2016. november 11., péntek 19:50
2001
Elsősorban nem is azért vettem hogy agyon hallgassam hanem mert baromi jól néz ki. Az már csak hab a tortán hogy még a filmzenét is tartalmazza. :)
0
2016. november 11., péntek 19:37
14599
Vinyl-en kizárólag eredeti kiadást szabad venni, az újak már digitális forrásból vannak vágva, nem analóg szalagról. Semmi többletet nem nyújtanak a CD-hez képest.
0
2016. november 11., péntek 19:31
6697
Gratula! Néztem én is, az első (negyedik) meg is van, 1977-es német nyomás, bár lassan ideje beszerezni a többi részt is, azokból is az új nyomásokat :)
Ja, szabad a gazda? :D Vinyl (bakelit) lemezek a képen látható "alátétek" :)
Hát sört azért nem tennék rá, ahhoz túl drága volt. :)
0
2016. november 11., péntek 19:11
8851
Én söralátétnek nézem. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. november 11., péntek 19:09
52685
Ez mi ez?!
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 18:44
2001
Mai szerzemény.
0
2016. november 11., péntek 0:52
52685
Köszi! :)
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 0:09
8260
A hasbronak van ilyen, de nem olcsó... ha találsz olyan oldalt, ami egyáltalán szállít Magyarországra (amazon pl nem), akkor is kb 150 dolárba kerül...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.