Keresés

Star Wars

2016. szeptember 16., péntek 14:05
Már egy jó pár éve gyér sajnos, 1-2 jobbfajta zenénél több nincs egy évben... Idén egyszer voltam moziban a Neon démonon, annak mondjuk kurva jó a zenéje :D
0
2016. szeptember 16., péntek 13:35
Amúgy az eddigi Zsivány trailerekhez még Desplat írta a zenét, nemdenem? Nem tudom, azokkal mi lehet a gondja bárkinek is...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 16., péntek 13:33
Pontosítás: Giacchinónál jobbat nem nagyon találnak, ha bárki hangzásvilágát szeretnék megidézni... Legalábbis szerintem:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 16., péntek 13:27
Az eddig ott van, az, hogy szerintem, az meg egyértelmű. Mivel én írtam. Ha csak egy replikáns vagy egy android nem irkál helyettem. De nem vagyok én olyan fontos ember. :D Amúgy, ha mondasz jobb zenét az se baj, de eddig elég gyér ez az év ezen a téren.
0
2016. szeptember 16., péntek 13:07
Sőt most látom, hogy az EDDIGI szó is :D
0
2016. szeptember 16., péntek 13:07
Az év eddigi zenéje mondatból kimaradt, hogy SZERINTED :D
0
2016. szeptember 16., péntek 11:57
Nem tudom ilyenkor mennyire használják fel a megmaradt zenéket, de Giacchino-nak sem lehet kellemes ennyi idővel a premier előtt megkapni a feladatot. Nem tud annyira elmélyülni benne, de ki tudja, lehet, hogy nem fog érződni a kész művön. Meg azért azt ne felejtsük, hogy eddig az év zenéjét is ő szállította az új ST esetében. Szóval minőségi csere történt.
0
2016. szeptember 16., péntek 11:28
Nagyon remélem, hogy a végén azért sikerül valami összeszedett Star Wars-filmet letenniük az asztalra. Az előzetesek nekem tetszenek, és én az Ébredő Erővel is ki voltam békülve, ennek ellenére az, hogy az újraforgatásokat állítólag Tony Gilroy vezényelte le, nem pedig Edwards, az eredeti rendező, valamint ez a premier előtt három hónappal történő zeneszerzőcsere valóban kissé aggasztó. Így viszont most még kíváncsibb leszek az elkészült produkcióra, vajon mi sül ki belőle.
0
2016. szeptember 16., péntek 11:21
Az fasza... Imádom Desplat-ot, ráfért volna már egy nagy franchise, hogy kitörjön picit... Bassza meg... Amúgy van egy okos hozzászóló, aki azt írja, hogy ha az újraforgatott jelenetekhez nincs ideje már Desplat-nak, akkor az mindent elárul arról, hogy mennyire voltak előre tervezettek az újraforgatások (amit ugye a Disney kommunikált végig...) Szét lesz baszva ez is kezdem azt érezni...
0
2016. szeptember 16., péntek 10:54
Azt írja a Hollywood Reporter, hogy a Rogue One-nál zeneszerzőcsere történt: Desplat ment, helyette jön Giacchino.

Pedig annyira vártam egy Desplat-féle Star Wars-muzsikát! Persze Giacchinónál jobbat nem nagyon találnak, ha John Williams hangzásvilágát szeretnék megidézni. De akkor is!...
0
2016. szeptember 16., péntek 2:28
igazad van, megérett a pusztulásra...
most posts by TM
0
2016. szeptember 15., csütörtök 23:16
Ja, értem. Hát... ez van, de ez nem csak a SW esetében van így.

A megoldás tényleg a lemezcsere a külföldi tokban.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 22:23
Persze örülök,hogy egyáltalán megjelent de külföldön az elképzelhető mindenféle kiadásban megjelenik nálunk meg csak ezt engedélyezték.Tudom örüljünk,hogy egyáltalán ezt megkaptuk de jó lett volna ha vannak gyűjtői kiadások is. :)
0
2016. szeptember 15., csütörtök 17:40
De most mivel szívatnak??? Azzal, hogy megjelent?

Az az elmúlt év legnagyobb sikere BD fronton.
0
2016. szeptember 15., csütörtök 15:24
De rohadt jó,miért szívatnak minket?
0
2016. szeptember 14., szerda 22:12
Kinek hogy tetszett ez az Ébredő Erő?
0
2016. szeptember 14., szerda 22:07
Nincs magyar vonatkozású külföldi BD, a Disney embargó egyszeri feloldása miatt külön legyártották nekünk ezt a kiadást pár ezer példányban.

És ha ez elfogy, több nem is valószínű, hogy lesz.
0
2016. szeptember 14., szerda 22:04
Az sem rossz megoldás csak így nekem már drága lenne :)
0
2016. szeptember 14., szerda 20:09
Külföldi magyar vonatkozásúval eddig még nem találkoztam. Most fog megjelenni ősszel a 3D-s kiadás külföldön egy nagyon szép digiben, én majd abba teszem át a magyar lemezeket.
0
2016. szeptember 14., szerda 20:04
Jobban szeretnék egy külföldi BD ami steel vagy digi,bár erre nem sok esélyt látok amin van felirat.Ez a magyar kiadás nem nagyon tetszik :(.
0
2016. szeptember 13., kedd 22:50
Magyar szinkronos magyar kiadású BD nem jó? :)
0
2016. szeptember 13., kedd 22:48
Üdv!

Lehet volt már de nincs időm végig nézni a rengeteg hsz-t.Van esetleg olyan külföldi kiadású Ébredő Erő amin van magyar felirat?
0
2016. szeptember 9., péntek 1:49
Bizony, és már azóta bővült is a kollekció! Például már nem 5 sisak van egymás mellett, hanem hat, mert Poe Dameroné is bekerült a többi mellé. Artu és Thripio pedig új társat kapott a vitrinben, ott van velük BB8. :)
most posts by TM
0
2016. szeptember 8., csütörtök 11:07
Én megnéztem őket s nagyon tetszik :) El is megyek majd a hazai kiállításra. Gondolom ezek az eredeti, forgatáson használt jelmezek s kellékek :)
0
2016. szeptember 7., szerda 23:35
Ez pedig kapcsolódik az előző bejegyzéshez, merthogy a fotók által dokumentált kiállítás hamarosan Magyarországra érkezik.
most posts by TM
0