Az már nem látszik a videón, amikor azt mondta: "És most takarodjatok a birtokomról, tehetségtelen huligánok, mielőtt rátok eresztem Jaws-t, a kutyámat!"
Valószínűleg átíratták vele, mert először nem ment át a rostán. Na meg ez egy olyan karakter, aki egy olyan sztoriban gonoszkodik (a klasszikus trilógia mozibemutatója utáni legeslegelső SW-regényben!)melyben Solóéknak ikreik vannak, és még több más dolog se úgy íródott le a mozifilmek folytatásaként, mint ahogyan azt a 7. rész tálalta moziban (és regényben). Így aztán most még nagyobb kavarodás van/lesz az írásos univerzumban.
Az a pláne az egészben, hogy ezzel a találomra vagy kedv szerint történő átemelgetéssel csak összezavarják a rajongókat, legyen szó akár "EU-utálókról" akár "EU-szeretőkről". Ha kerek perec kijelentették volna, hogy nincs átmenet a Legends és az új kánon között, akkor minden világos lenne, de így már a jó Isten se fogja tudni szétválasztani a kettőt egymástól...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. július 17., vasárnap 4:23
8260
Hoppá!!!
Szegény EU utálók, most mi lesz??
0
2016. július 17., vasárnap 2:47
52685
Timothy Zahn újabb regényötletét megvétózta a Disney-tanács, de azért az író ikonikus karakterét, Thrawn admirálist lenyúlta a Rebels 3-ba.
most posts by TM
0
2016. július 15., péntek 23:44
52685
Megnéztem a 7. rész BD-extráit. Kicsit sovány, de jó élmény volt! :)
Jól látod. Fenn kell tartani az érdeklődést valamivel.
0
2016. június 1., szerda 0:53
52685
Pótforgatás rengeteg filmnél van, ez tulajdonképpen nem nagy hír, csak kell a heti SW-betevő a fanoknak.
most posts by TM
0
2016. május 31., kedd 21:41
8260
Most passzírozzák bele Edwards Godzilláját a történetbe...
0
2016. május 31., kedd 21:29
1849
Nem a Vox-ot kell minősíteni. Inkább reagálj a hírre, hogy szerinted ez mennyire jó vagy rossz dolog.
Szerintem amúgy egy-egy pótforgatás még nem a világvége. Mindenki azt hiszi, hogyha egy filmnél kell plusz jeleneket forgatni, az csak rossz végeredményt szül. Ez nem igaz. Már csak amiatt sem, mert a Disney pont a legfőbb lovasszekerét nem hagyja kerekek nélkül. Nem igaz?
0
2016. május 31., kedd 18:49
3448
Nem csak a Vox tette ki. Külföldi oldalakon is láttam.
0
2016. május 31., kedd 18:41
7076
Szerintem a Vox-szal és az értesüléseivel nem szabad foglalkozni.
0
2016. május 31., kedd 17:49
3448
Vox nem olyan régi posztja facebookról, van egy olyan érzésem, hogy inkább a disney-ben van a hiba, nem a droidokban. :D "Lementek az első belső tesztvetítések a Star Wars Zsivány Egyesből, és a Disney fejesek nem voltak elégedettek a látottakkal. Nyárra egy hónap pótforgatásra küldték a stábot, hogy kijavítsák a hibákat. Persze ez még önmagában nem jelent tragédiát, mivel manapság egyre gyakoribb a pótforgatás a blockbustereknél, és a színészek időbeosztásánál alapból számoltak ezzel az eshetőséggel, de azért bizakodásra nem ad okot."
0
2016. május 21., szombat 16:20
3113
Egy érdekes videó az újrahasznosításról - elsősorban J.J. Abrams "rajongóknak":