Keresés

Star Wars

2016. május 18., szerda 14:02
Értem, viszont még mindig nem árultátok el, hogy honnan származik a 3.000 darabra vonatkozó információ. (Én 5.000-ről tudok.)

Egyébként nem optimizmus, vagy pesszimizmus kérdése, hogy az én véleményem szerint ilyen sokat nem fognak egyhamar eladni. (Az pedig puszta következtetés, hogy egy idő után emiatt a termék árát is csökkenteni fogják.)

Nyilván nem gondolom, hogy feltétlenül nekem van igazam, de én ebben hiszek. Aztán majd meglátjuk.

Ha pedig esetleg lemaradok a magyar kiadásról, hát az sem katasztrófa.
0
2016. május 18., szerda 13:33
A hiénázás azt jelenti ez esetben, hogy nem veszed meg teljes áron, mert majd biztos olcsóbb lesz.  
Segíteni akartam, azért mondtam el, hogy a HÁROMEZER darabos összmennyiségnél ne várd azt, hogy majd utánad fogják dobálni.
Ha nem esel kétségbe, az egy remek emberi dolog, kérdés az, hogy akkor minek izgat téged az, hogy hány darab jelent meg, mikor fogy el, meg mennyi lejátszó van. El kéne döntened, hogy akkor most optimista vagy (hú, később megveszem olcsón, de jó lesz) vagy pesszimista (á, ez sose fogy el, nincs is ennyi lejátszó). Úgy egyébként BD-t nem csak BD-lejátszón lehet nézni, meg nem csak Magyarországon néznek magyar nyelvű lemezeket, de nem akarlak összezavarni, hidd csak a saját igazad. :)
most posts by TM
0
2016. május 18., szerda 13:21
Milyen "hiénázás"? Az, hogy nem rohanok megvenni a boltba, mert úgy gondolom, hogy bőven elérhető lesz még később is, ha esetleg meg szeretném venni?

Én egyébként akkor sem esem kétségbe, ha elfogy.

Amúgy továbbra is tartom, hogy nem fog elfogyni. Ötezer darab Blu-ray lejátszó összesen nincsen az országban, nemhogy ennyi példányt egy BD filmből bárki eladjon.
0
2016. május 18., szerda 12:34
Ez a valóság. Ez a termék nem lesz olcsóbb, van akkora keletje, hogy teljes áron elfogyjon, nagy része már gazdára is lelt, szóval az általad vázolt hiénázás itt nem jó taktika.
most posts by TM
0
2016. május 18., szerda 9:30
Pedig annyi
0
2016. május 18., szerda 9:13
Ezt neked ki mondta?
0
2016. május 18., szerda 2:48

A hátuljáról nem találtam képet, de eltér az eredetitől, erre emlékszem.
Ráadásul csak egy lemezes volt és a lemez külső 5-6 mm-es részén körbe világoskék sáv volt.

0
2016. május 18., szerda 2:46

Ez volt fent:

0
2016. május 18., szerda 1:04
3.000.
0
2016. május 18., szerda 0:42
Legfeljebb csökkentik egy kevéssel az árát. Akkor majd újra többen megveszik akik vártak vele. És a végén ha menteni akarják a menthetőt kiszórják ,,olcsón" a megmaradt mennyiséget.
0
2016. május 18., szerda 0:21
"Erre a hozzászólásom utáni napon kellett volna rákérdezned, mert jelenleg már nincsen belőle. Egyébként a webáruházban."

Köszönöm, nem probléma! Egyelőre nem akarom megvenni.

Külföldről még biztosan jópár évig be lehet szerezni (jelenleg még a 3 exkluzív kiadás is kapható), de ahogyan itt korábban is írtam, ebben az esetben is megvárom, amíg majd olcsóbban megvásárolhatom. Ha esetleg mégis elfogy, akkor az angol kiadás még mindig ott lesz.

Igazából csak a lenti "siessen mindenki, mert elfogyott" hozzászólásra szándékoztam reflektálni.

Komolyan gondoljátok, hogy Magyarországon 5.000 darab Blu-ray ugyanabból a címből el fog fogyni?

A MM raktárak még biztosan dugig vannak a címmel, ahogyan egyébként itt nálunk a MM polcai is.
0
2016. május 17., kedd 16:33
Vagy a később megjelenő 3D-re:)
0
2016. május 17., kedd 16:24
Nem mentette le valaki a képet? Szívesen megnézném azt a másolatot, de az oldalról már törölték.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. május 17., kedd 14:33
Ne aggódj, kell valamit tartogatni az 5 év múlva megjelenő kiadványra is :)
0
2016. május 16., hétfő 2:17
Ma sikerült időt szánnom az extra lemez megtekintésére, és hát nagy csalódás!
Mert hogy a pre-production alatt milyen látvány és karakterveken dolgoztak, arról nekem nem elég hogy mutatnak 5 embert rajzok fölé görnyedve beszélgetni, meg a producert a már kész karakterekkel pózolva mutogatni!
Képeket akarok látni, koncepciós vázlatokat, festményeket, rajzokat meg böngészhető látványterveket! Ez így kevés nekem, összehasonlítva mondjuk a Gyűrűk Ura vagy akár a korábbi SW trilógiák extráival.
0
2016. május 15., vasárnap 15:32

Erre a hozzászólásom utáni napon kellett volna rákérdezned, mert jelenleg már nincsen belőle. Egyébként a webáruházban.
Minden film 15%-os kedvezménnyel vásárolható meg visszavonásig.

0
2016. május 15., vasárnap 15:29

Ha ezt vetted meg, akkor csak gratulálni tudok hozzá:  http://www.jofogas.hu/budapest/Star_Wars_Az_Ebredo_Ero_48569922.htm?first=1

A borító már nem az igazi, a lemez meg végképp.
3000 forintot nem adtam volna egy másolatért.

Valahogy így kellene kinéznie, mint a 18581-es hozzászólásban:
KÜLSŐ LINK

0
2016. május 15., vasárnap 14:05
Én is láttam, gyanùsan olcsò volt. Ìrtam neki de nem válaszolt. Nézzél rá a lemezre ha nem eredeti vasald be rajta.
0
2016. május 15., vasárnap 13:49
Azt és is láttam, azért nézd meg, hogy az eredeti-e elég furcsán nézett ki a képen szerintem... Egyébként az Aréna rogyásig volt vele tegnap.
0
2016. május 15., vasárnap 9:50
MMM-ban tegnap elég sokat láttam. Pirosat, kéket egyaránt.
0
2016. május 15., vasárnap 1:31
Melyikben?
0
2016. május 14., szombat 21:53
Nekem szerencsém volt a j.fogáson : 3000 ft volt a bluray .Igaz kartontok nélkül...
0
2016. május 14., szombat 20:39
Majd lesz aukción másfélszeres áron.
0
2016. május 14., szombat 20:18
Aki szeretne még Star Wars 7 blu-ray-t az kapja fel a nyúlcipőt,a Westendbe már nincs, és nem is lesz!
0
2016. május 11., szerda 1:23
Akkor valószínű már a profitot termeli a BD-változat (hála az égnek, legalább a halvány remény megvan a további MM-exkluzív Disney címekre). Én nem bánom, hogy teljes áron vettem, azóta háromszor megnéztem.
0