Én most látom először szinkronnal (Retek Klub), de az igen komoly, hogy Barbossa kapitányt mindenki Barbarossának szólítja. Vagy van vmi, amiről tudnom kéne ezzel kapcsolatban?
0
2006. október 17., kedd 16:32
1
Maky írta: "KRITIKA: Ha tehetitek ne nézzétek meg az folytatását. Mert pocsék, látványos, de nagyon lassú, mert úgy félórákat kell várni arra, hogy valami történjen. A forgatókönyv is nagyon gagyi. MIntha kötelező lett volna megírni azt..."-megtalálható az egész iromány itt: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2345&VID=R71474338722881413
Nem idézek többet ebből a blődségből,csak arra kérem az íróját,térdeljen a sarokba és rágja tövig a körmét azon gondolkodva hogy írhatott ennyi sületlenséget!
0
2006. augusztus 9., szerda 11:12
49
Szerintem nagyon nagy film, de engem nem zavar a szinkron. Ettől a filmtől kezdve gyűjtöm Depp filmjeit.
0
2006. augusztus 8., kedd 9:51
8851
Vikus!
Ezt írtad a kritikáknál:
"Itt a DVD kiadásról kéne "vitázni".. na mindegy.... részemről téma lezárva...
(Kis diszkrimináció! jóhogy törlitek az előző hozzászólásom... érdekes... nagyon érdekes... hú de sértő dolgokat írhattam....ha már itt tartunk nyugodtan törölhetitek az összes hozzászólás kb 75%-át.. Biztos nem ideillő szövegek végett.... vagy én vagyok nagyon hülye és nem látom a hsz-om..) Na erről ennyit... többet rohadt élet, hogy nem írok egy mondatot se erre az oldalra..."
Nem kellene ennyire durrogni...
A kritikáknál semmiről sem kellene vitázni, szimplán csak véleményezni a filmet/kiadványt, pontozni és kész.
Ha nem sikerült volna eddig még rájönnöd, akkor súgok: a kritikák úgy működnek, hogy egy ember egyetlen kritikát írhat, egyszer pontozhat - ezt viszont bármikor módosíthatja. Emiatt van az, hogy mindenkinek csak egyetlen "hozzászólása" van a kritikai rovathoz. Én személy szerint ki nem állhatom, amikor ott "vitáznak" egyesek, ugyanis emiatt az egész teljesen áttekinthetetlen. Pedig az Xpress ötlete ezzel kapcsolatban jó volt, kár, hogy az ide látogatók többsége nem képes normálisan használni...
Ennek fényében gondolom, te is látod már, mekkora butaság volt a zárójeles "diszkrimináció"-ra vonatkozó ömlengésed.
Egy szó, mint száz: ha vitatkozni akarsz, azt mindig a fórumon tedd!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 1:03
509
Bár nekem Londonból van Lost Disces verzióm, de a helyi boltban, akik az xpress árait hozzák (már ahol...), ott enniy pénzért papírtokkal dobálóznak :)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 0:47
684
Kapott már valaki az akció keretében?Még mindig papírtokos?
0
2006. július 28., péntek 0:43
16089
BE! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 28., péntek 0:40
7252
De azért bevállalja! :-O
0
2006. július 28., péntek 0:39
19952
Mert szégyenlős! :)
0
2006. július 28., péntek 0:37
7252
És miért nem Ö tette fel ide?!? Egyébként ez is jó, grat!
0
2006. július 28., péntek 0:37
16089
:)))
NAGYON KÖSZI! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 28., péntek 0:36
19952
Ezt Tadam barátunk csinálta!!!!!! Szerintem nagyon jó lett!!!! GRATULA TADAM!!!!
0
2006. július 28., péntek 0:34
19952
pill
0
2006. július 28., péntek 0:32
7252
Itt mit csinálunk? Tönkreteszünk valamit?
0
2006. július 28., péntek 0:32
7252
Ki? Én?
0
2006. július 28., péntek 0:31
19952
Gyere ide! :)
0
2004. április 2., péntek 9:58
125
Az ilyen sorozatok nézőiről (tisztelet a kivételnek) el is tudom képzelni a tettlegességet. ;)
0
2004. április 1., csütörtök 19:27
6925
ambtari!
A DVD Est Extra márciusi számának 37. oldalán.Vagy a neten www.dvd-narr.de Remélem tudtam segíteni.
0
2004. április 1., csütörtök 12:07
Moderátor
7449
Lord Nazgul: nem sértésnek szántam az "ötletet", és nem is gondoltam komolyan, csak érzékeltetni szerettem volna az arányokat. Mi is örülnénk annak, ha minden filmen lenne szinkron és minden szinkron minőségi lenne, de ennek többnyire egyedül anyagi korlátai vannak. Logikus, hogy egy fél nap alatt elkészült szinkron nem lehet soha olyan jó, mint egy 4-5 nap alatt készülő szinkron. Viszont árban is nagy különbség van. A baj az, hogy Magyarországon egyszerűen nem lehet nagyságrendekkel több filmet eladni akkor, ha minőségi a szinkron. A nagyságrend ezúttal néhány ezer darabot jelent. Úgy vettük észre, hogy a termék árát nem befolyásolja, hogy szinkronos a film, vagy sem. Gondolj bele: nálunk jóval nagyobb piacok szinte nem is ismerik a szinkron fogalmát, mert évtizedek óta elfogadott dolog, hogy eredeti nyelven, felirattal moziznak. Például a skandináv országokban, ahol szinte csak a rajzfilmeket szinkronizálják, vagy a lengyeleknél, ahol szinkron helyett "minőségi" narrátort kapnak többnyire. A szinkron tehát sajnos azt kell mondanunk, hogy tulajdonképpen egy '"extra". Az más kérdés, hogy a kiadó jól felfogott érdeke, hogy minél több megjelenésre próbáljon szinkront tenni, és lehetőleg jó szinkront. A mozis közönség számához képest kis példányszámban megjelenő VHS, illetve DVD-kiadás költségvetése azonban nem mindig engedi meg, hogy drága (vagyis jó) szinkron készüljön.
0
2004. április 1., csütörtök 2:24
4
Holu, kedves...
Menj fülészetre! Nagy gondok vannak a hallásoddal!
Úgy mellékesen megjegyzem, nem azért panaszkodnak a többiek, (ha eddig még nem tűnt volna fel!) a magyar szinkron pocsék minősége miatt, mert nem tud olvasni és képtelen a feliratos verziót nézni, hanem azért, mert ha már a magyar forgalmazók tesznek a dvd-re szinkront, akkor a pénzünkért minőséget szeretnénk kapni, nem pedig egy odalökött sz*rt...
És kedves Xpress! Azon kijelentésedet, miszerint gyűjtsünk 10.000 aláírást hogy 500 Ft-tal többet fizetünk egy dvd-ért elképesztően sértőnek és megdöbbentőnek találom!
Talán én vagyok rosszul informálva, de nekem úgy tűnik, hogy mostanság nem ingyen osztogatják a dvd-ket! Vagy a ti cégetek így tesz? Úgy gondolom, hogy a dvd-k jelenlegi ára nem kevés, sőt! Tehát a termék árában benne foglaltatik, hogy megfelelő minőséget kapok a pénzemért.... Nem + 500 Ft! Ilyen alapon miért is adnak borítót a dvd-tokhoz, kérhetnének érte külön pénzt, nem?
Akkor meg igen is jogosnak találom azt, hogy ha nem vagyunk megelégedve a vásárolt áru minőségével, a nemtetszésünknek hangot adhassunk!
0
2004. március 6., szombat 13:40
238
Tudja valaki,hogy a relytett extrákat hol kel megnézni?
0
2004. március 4., csütörtök 17:27
493
aki szerint szar ez a szinkron - szerintem egyáltalán nem az - az nézze eredetiben akinek szar a felirat, kapcsolja ki
ja hogy meg kébne tisztességesen tanulni angolul...
nem akrom mondani, nézzétek meg mi pl. a lenygel vagy a cseh szinkron alámondásos, mint a videóskorszak hőskorában
0
2004. március 4., csütörtök 17:21
493
nem tudom mi bajod van aKTK szinronnal, nincs annak semmi baja, nem amiatt gyengus a film, hanem alapból
0
2004. március 4., csütörtök 17:04
493
ha hallottatok rossz szinkront, akkor az a ZOOM stúdió