Üdv Mindenkinek!
Évek óta látogatója vagyok az oldalnak és rendszeres olvasója a fórumoknak. Eddig nem írtam sehova, de most "tollat ragadtam".
Ma megnéztem az Alient (még csak ezt), és nem ültem s.ggre tőle!
A kiadvány (díszdoboz) nagyon igényes, lemezek sértetlenek, nekem mongyuk neonzöldek a tartók (vki írta, hogy neki neonsárga, mindegy, fura),stb.
Felirathiányt megtárgyaltátok, nekem a hanggal kapcsolatos a kérdésem. Házimozim nincs, számítógépen, fülhallgatóval (nem ér kiröhögni :)) ) nézem a filmeket és feltűnt, hogy a bal oldal gyengébben szól. Elővettem a Legacyt, hál'istennek azon is, de ott még az alapzaj is nagyobb, azon anno azért nem tűnt fel. Viszont a magyar hangsáv annyira botrányosan szól fülessel, hogy az vmi borzalom!!! Balról a szinkronhangok szólnak, de a film eredeti hangjai iszonyú tompák!!
A kérésem annyi volna, próbálja már ki vki fülessel belehallgatni a filmbe, hogy nem-e az én lemezem rossz (füles biztos jó, mert kipróbáltam másik filmmel is), mert potyára nem akarom visszavinni. Valószínűleg felesleges a kérés, mégis hálás lennék, ha vki tenne egy próbát! Előre is köszi.
Bocs Mindenkitől, ha nem idevaló témát feszegetek.