visszakanyarodhatunk a LEGACY-hoz is, az is négy filmet tartalmazott, mégiscsak örökség... amíg nem jön egy ötödik film. és akkor kapunk egy Ötödik Elemet..:) (tényleg, az is gyühetne mán:D)
0
2004. január 1., csütörtök 20:04
1447
ilyen szó a magyar nyelvben, hogy quadrológia nem létezik. ha vki tud nyugodtan cáfoljon meg. olvasva a külföldi Alien rajongók írásait ők is értetlenül álltak a quadrilogy kifejezés előtt tetralogy-t várva. aztán egy szótár mélyén rábukkant vki, hogy létezik ez a szó: latin-görög szóösszetétel. szal meg tudom érteni a forgalmazót és nekem nincs ellenemre. egyébként meg kit érdekel, a filmek a lényeg.
0
2004. január 1., csütörtök 18:59
914
De ENNEK nemtom miért kellett új topicot nyitni... szerintem ott ahol meg lehet rendelni ezt már bőven kitárgyalták. És ha oda beírod a kérdésed meg a bánatod akkor ott is szívesen megvitatja veled bárki.
0
2004. január 1., csütörtök 18:08
342
Lehet, hogy azért 'Tetralógia', mert a négy részből álló sorozatokat igy hivják :)))
0
2004. január 1., csütörtök 17:53
68
tulajdonképpen először én is valahogy így reagáltam (idézem önmagam az indexről): "Az Alien Quadrilogy címet - melyet már fél éve ismer a világ - el is felejthetjük. ALIEN TETRALÓGIA lesz a magyar címe. (könyörgöm, ezt most miafrancnak??? miért, miért és miért? az olaszok is képesek voltak quadrilogia-ra honosítani, nekünk ez miért nem megy?) "
hát igen, ez kezdeti felindulás volt. kedélyek megnyugodtak, elfogadtuk, hogy nálunk tetralógia lesz. ennyi.
de remélem nem gond ha tovább feszegetem, hogy ha a fox elindított egy ilyen pakkot földkörüli útjára, akkor miért lehetséges, hogy egyes helyeken más címmel fusson? érdekes, hogy egyes helyeken a trilógia SAGA-ként került forgalomba. én csak szeretném tudni, miért jó ez? és ha már így csinálják, akkor miért nem az egész régió kapja így meg, miért csak pár ország? elvonatkoztathatunk az alientől is akár, mert biztos vagyok benne, hogy más filmekkel is előforult már ilyesmi...
0
2004. január 1., csütörtök 17:16
2178
Te ezt most komolyan kérdezed? :]
0
2004. január 1., csütörtök 15:17
1
Vajon a doboz az eredeti angol lesz, vagy egy ilyen idióta Tetrológia feliratú magyar verzióba csomagolják?