Kedves TM: (vagy Tégla;-))) ugye tudod mire céloztam, ha már iróniáról beszélünk?:-D) idéznélek, ha megenged: "Rád meg, már megbocsáss, de nem vagyok kíváncsi, nőben sem jön be, aki kérés nélkül széttárja a lábát. Ki kell érdemelned, hogy foglalkozzak veled, addig érd be ennyivel! :-)" - azért fogd már vissza magad kicsit haver!:-) A fórumot meg azóta olvasom, amióta létezik, úgyhogy akár tetszik, akár nem, minden hozzászólásodat olvastam. Némelyik ironikus, némelyik gusztustalan, és az Eladó DVD topic-ban sem zártad le a témát, mert mindenhol elkezdesz kötekedni. Én ráérek, ne aggódj! Bár már kezdek fáradni, s vettem a lapot cinikus hozzászólásoddal, de igazándiból b@romira nem vagyok kíváncsi Rád. Itt most a japán tetralógiáról van szó. Fentebbi idézeted is inkább gusztustalannak minősül, semmint értelmes kijelentésnek, ha pedig humornak szántad ... - amúgy igen gúnyos humorral rendelkezel - :-) akkor egyáltalán nem vagy az, ha ezt képzeled magadról. Úgysem bírod megállni egyetlen egy napig sem, hogy bele ne köss valakibe!;-) Velem ezt évekig játszhatod. Ma viszont már tényleg kezdek fáradni, úgyhogy, lehetséges, hogy csak olvasgatni fogok, semmint visszaírni, de bármikor folytathatjuk. A hozzászólásomat meg kérlek olvasd át: SEMMI NINCS KITEREGETVE! Jót képzelődsz, biztosan már a te szemed is jojózik a monitor előtt.;-)))