Keresés

Alien Tetralógia (9 DVD)

2008. március 3., hétfő 10:27

Igen, már a karácsonyi akció keretében is butított verzió volt kapható.
0
2008. március 3., hétfő 10:22
Igaz ,hogy amit most (akciósan)árulnak az Xpress-en már nem dombornyomásos és kis füzetke se jár hozzá ?
0
2007. november 29., csütörtök 12:50
Szerintem, ha újat akarsz jobban teszed, ha minél előbb lecsapsz rá, mert a HMV-nél kényelmesebb megoldást nem fogsz találni. Akkora a doboza és olyan nehéz, hogy ha nem európából rendeled, akkor a szállítás, az áfa és a vám többe fog kerülni mint maga a küldemény. Ez szerintem most, vagy soha lehetőség. Az ebay-en valószínüleg beszerezhető lesz később is, de az valamilyen szinten zsákbamacska, mert mindketten tudjuk, hogy ha valaki valamit újként árul az ebay-en, az még nem 100%, hogy hibátlan és ott nagyon nehézkes a reklamáció.
Én találtam régebben ázsiából 89 Euróért, de arra 130 Euró lett volna csak a szállítás + még a vám és az áfa. A 89 jól hangzik, de mire ideár több mint a duplájában van. A doboz nagyságát, súlyát és értékék tekintve sok helyről szerintem csak futáros szállítással lehet kérni, mert ők sem nagyon küldenek el egy ilyen volumenű csomagot, úgy hogy eltűnhet és az esetleges sérülésekről még nem is beszéltem.
0
2007. november 29., csütörtök 12:35
Ami azt illeti, nem mostanában lenne ideje a beszerzésnek, van épp elég más is folyamatban, csupán csak aziránt érdeklődtem, hogy vajon ez is olyan termék, ami időhatárhoz kötött, vagy sem. A sok fullextrás külföldi cucc közül ezt tudnám elképzelni otthon, mert ez még dísztárgynak sem utolsó, s szemet hunyok, ha nem magyar a szöveg. :) A mindenféle digik annyira nem vonzanak, annak ellenére, hogy igényesnek tartom azokat is.
most posts by TM
0
2007. november 29., csütörtök 12:20
Ööö..hottentotta.
0
2007. november 29., csütörtök 12:19
De hát ez egy hottnetotta doboz magyar tok nélkül.;-)

Na jó nem húzlak. Ha nincs helyed, ennek akkor is találj, megérdemli. Nem fogsz csalódni, ha megrendeled, az amúgy is dúrva gyüjtid egyik ékköve lesz. Nagyon brutál és a HMV-n most akicós, mert régebben sokkal drágább volt. Ahol én vettem ott a teli árat 300 Eurora írták ki,de le volt árazva 190-re, így a 99 font nagyon jó ár.
0
2007. november 29., csütörtök 12:10
127 angol font az 45625 Ft... durva... ha lenne nekem is ennyi fölöslegben, én is beneveznék rá, de ennyiből a most wanted listámat enyhén tudnám megcsapni :D
0
2007. november 29., csütörtök 12:06
Nézegettem a szobát, s úgy véltem, hogy találnék helyet ennek a fejnek, melynek hazai megjelenése nem esélyes. Köszi, megrágom a dolgot! :)
most posts by TM
0
2007. november 29., csütörtök 11:56
Szia TM.

Én is a HMV-t ajánlanám, ha nem ragaszkodsz a japán változathoz. Ott 99 font a fej + 27 font a szállítás, mert a 2 fontos regisztráció nélküli változatot a fejnél nagyon nem ajánlom, mert ha az eltűnik te fogsz olyan vérfürdőt rendezni a postán, mint egy felbőszült alien harcos. Így összesen 126 fontból megúszod az újjat és nincs semmilyen járulékos ktg.(vám, áfa). Az ebay-hez nem tudok hozzászólni mert még ott nem vásároltam.
0
2007. november 29., csütörtök 11:54
másik kedvenc hasonló politikai jelzőm, amit hallottam valakitől az a "fidesz-bérenc" :D
0
2007. november 29., csütörtök 11:53
max "fidesz-jugend" :)
0
2007. november 29., csütörtök 11:51
maky, nem fideszes? :-)
0
2007. november 29., csütörtök 11:47
Persze, hagyom, nem is izgat, elég dolgom lesz nekem ma délutántól késő estig :)
0
2007. november 29., csütörtök 11:45
Hagyd a fenébe, Fredo! Nem a te szinted.
most posts by TM
0
2007. november 29., csütörtök 11:45
Cradle: elismerem, nekem is vannak hibáim, de igyekszem odafigyelni a helyesírásomra... mindenesetre harmadik általánosban helyesírásversenyt nyertem :) De ettől még szükség van arra, hogy olvasson az ember, mert karban kell tartani az íráskészséget is... és itt nem értem, ha valaki könyvtárban dolgozik, basszus, nem igaz, hogy nem jut el odáig, hogy a kezébe fogjon egy könyvet a popó magazinon kívül...
Egyetértés-nemegyetértés, nem tudom kivel értek egyet és kivel nem, megvannak a gondolataim és igazából most pár napig nem is nagyon voltam, így nem tudom követni az eseményeket, de nem is izgat valójában, mert ez csak egy fórum... annál jobban izgat, hogy megjelenjenek már az előrendeléseim és befusson a Bors Máté :)
makyról inkább azt feltételezem jóhiszeműen, hogy talán nem félhülye csak egy nyolcéves gyerek, akit fénymásolóként foglalkoztatnak apuka pici könyvtárában (legalább lekötik a hiperaktív gyermeket)... ha pedig idősebb, gimnáziumot végzett ember bújik meg maky mögött, az szégyen... ha egyetemet végzett ember bújik meg maky mögött (bölcsész szak - informatikus-könyvtáros vagy hasonló kaliberű végzettség), akkor nem tudom hogy szerzett diplomát... esetleg fénymásolta azt is...
Mindenesetre azt hiszem elég nagy katasztrófa ő így is... (itt most kihagyok egy megjegyzést)
Egyszerűen nem értem... oké, felnőttek közt is van, aki nem tud helyesen írni, de nem ilyen szinten.
Ez egy rejtvény, amit meg kell fejteni...

Lehet, hogy maky már egy továbbfejlődött Alien :)
0
2007. november 29., csütörtök 11:34
:-)))) Frederic: Akkor egyetértesz Velem ... látom.:-) Nem tudom, hogy annyi "betű" és könyv között, hogy nem képes "maky" barátunk:) magába szívni a magyar nyelv- és irodalom tudományát és a helyesírási készséget ... Szinte hihetetlen... ;-)
0
2007. november 29., csütörtök 11:10
Ha már könyvtárban dolgozol fénymásolóként, néha szakíts időt olvasásra. Fejleszd helyesírásod.

"színte" helyesen "szinte"

és a "Ja" után sem ártana vesszőt írni :) De mint tudjuk, vessző hiba nem hiba.
0
2007. november 29., csütörtök 10:34
Köszönöm! :)
most posts by TM
0
2007. november 29., csütörtök 10:28
TM, nem vagyok spongya.
Alien Quadrilogy: Alien Head Limited Edition Box Set rendelhető mindenhol a legolcsobb használtam ebay(, újban hmv.(99.9)
0
2007. november 29., csütörtök 10:24
Komolyan kérdeztem. Ezt már tényleg nem értem. Ha színte semmiben nem különbözik a hazai kiadvány a külfölditől, akkor miért éri meg kintről rendelni? Ja a fénymásolóban dolgozom. Nem könyvtáros vagyok.
0
2007. november 29., csütörtök 9:25
Kedves Spongya Bob!

A rengeteg beírás között nem találom az infódat, lehet még az Alien-fejes dvd gyűjteményt rendelni? Ha igen, akkor mennyiért? Köszi a választ.!
most posts by TM
0
2007. november 29., csütörtök 0:14
Ismét idéznélek kedves TM!: (Tégla:) ) " Ki kell érdemelned, hogy foglalkozzak veled, addig érd be ennyivel! :-)" Hát nem fogok tudni jól aludni ... most komolyan ... Esküszöm! Ilyet még nem olvastam életemben egyetlen embertől sem, akkorákat tudsz alakítani, hogy besz@rás.:-) Te talán magad vagy a Minden6ó, hogy téged akárkinek is ki kelljen érdemelni? Hát ha ez lenne valakinek a célja Veled ... azt várhatod, mármint hogy Téged kiérdemeljen ... Érdemeljen Téged ki a "Kaszás"!:))) Ki vagy Te? Mit képzelsz magadról? Jól kérdezték Tőled amúgy az "Eladó DVD" topic-ban is ... Ez a munkád, hogy egész nap itt lebzselj és kötözködj? Mennyit fizetnek érte?:-))) Mert akkor megyek én is.
0
2007. november 29., csütörtök 0:09
TM: (Tégla):))): Szóval a lényeg, hogy olvass!!! Ha kiteregetném az "általad" vélt "magánlevelezéseim"-et, akkor fognám és bemásolnám ide, amit kedves "maky" írt. Egyébként Te nem rendelkezel a Japán Tetralógiával? Írj maky-nak egy kis beszámolót végre, hogy mi a különbség a DD valamint a DTS között ... Ezzel még hasznos hozzászólást is tudnál kreálni az iróniádat legyőzvén. Persze, csak akkor, ha Neked megvan a japán Tetralógia, mert maky-t Lófaszt érdekli (- kérésedre nagy betűvel írván:-D - ) érdekli egy hozzáértő véleménye. Ő olyat akar hallani, ami nem létezik ... :-) Írj neki kérlek egy beszámolót a hangzásokról. Hátha Rád hallgat. Addig is pihensz egy kicsit ... és nem hergeled halálra magad.:-) Megérdemelnél egy szegénységi bizonyítványt, az fix. Ha gondolod, Én bármikor szívesen kiállítok egyet Neked.:-)))
0
2007. november 29., csütörtök 0:01
Kedves TM: (vagy Tégla;-))) ugye tudod mire céloztam, ha már iróniáról beszélünk?:-D) idéznélek, ha megenged: "Rád meg, már megbocsáss, de nem vagyok kíváncsi, nőben sem jön be, aki kérés nélkül széttárja a lábát. Ki kell érdemelned, hogy foglalkozzak veled, addig érd be ennyivel! :-)" - azért fogd már vissza magad kicsit haver!:-) A fórumot meg azóta olvasom, amióta létezik, úgyhogy akár tetszik, akár nem, minden hozzászólásodat olvastam. Némelyik ironikus, némelyik gusztustalan, és az Eladó DVD topic-ban sem zártad le a témát, mert mindenhol elkezdesz kötekedni. Én ráérek, ne aggódj! Bár már kezdek fáradni, s vettem a lapot cinikus hozzászólásoddal, de igazándiból b@romira nem vagyok kíváncsi Rád. Itt most a japán tetralógiáról van szó. Fentebbi idézeted is inkább gusztustalannak minősül, semmint értelmes kijelentésnek, ha pedig humornak szántad ... - amúgy igen gúnyos humorral rendelkezel - :-) akkor egyáltalán nem vagy az, ha ezt képzeled magadról. Úgysem bírod megállni egyetlen egy napig sem, hogy bele ne köss valakibe!;-) Velem ezt évekig játszhatod. Ma viszont már tényleg kezdek fáradni, úgyhogy, lehetséges, hogy csak olvasgatni fogok, semmint visszaírni, de bármikor folytathatjuk. A hozzászólásomat meg kérlek olvasd át: SEMMI NINCS KITEREGETVE! Jót képzelődsz, biztosan már a te szemed is jojózik a monitor előtt.;-)))
0
2007. november 28., szerda 23:50
Az nem tartozik ide, hogy kiteregeted a magánleveleidet. Nem ide, máshova sem. Ha olvasgatnád hosszú évek óta a fórumot, tudhatnád, hogy nem vagyok a "legnagyobb kötözködős", sokmindenről van véleményem, ami nem mindig egyezik mások véleményével. Ezért van a fórum, hogy megbeszéljük. Az eladó dvd topik téma lezárva. Rád meg, már megbocsáss, de nem vagyok kíváncsi, nőben sem jön be, aki kérés nélkül széttárja a lábát. Ki kell érdemelned, hogy foglalkozzak veled, addig érd be ennyivel! :-)
most posts by TM
0