Keresés

Alien Tetralógia (9 DVD)

2007. november 26., hétfő 22:27
"persze aki fan volt az vette anno a dombort"

Hát igen, a rajongó az rajongó, az elsők között vettem meg 2004 elején a Tetralógiát. És nem sírok, amiért nincs rajta angol dts. Az első háromra, mint párszor már mondtam, felesleges. Elég csak a gyártási évre ránézni, hogy tudja az ember, miért is... :)))
0
2007. november 26., hétfő 20:08
Érdekelne egy bontott nem dombornyomott kiadás, reális áron.! Ja arra maky mit mondasz, hogy most adtam el a Harcosok Klubja Digimet 1film 2lemez és 10000Ft. Akinek kell egy kiadvány az kifizeti érte azt az árat amit kérnek érte. A tetralógia annak aki csak kiadványt vesz teljesen mindegy dombornyomott vagy nem, az üzletek tele vannak velük 12ért. Aki meg szereti a filmet és gyüjteménybe kell lehet nem ad egy bontottért 3ezerrel többet hanem megveszi a bontatlant.(persze aki fan volt az vette anno a dombort) Persze a mai napig meg veheti egy lemezes kiadásokban is. És itt a karácsony eltudom képzelni lesz az még olcsobb is. Nehéz eset, hátha a japánok beszámolják.....)
0
2007. november 26., hétfő 19:41
Pont ezért kérdeztem, hogy abba a topikba be se tegyem a lábam :)
0
2007. november 26., hétfő 19:40
Na jó, Reeker - A halál szaga.
De ha elolvassátok, a saját filmélményeteket teszitek tönkre.
0
2007. november 26., hétfő 19:38
írd meg mailben, mert engem is érdekelne :)
nem adom tovább, indibecsszó :)
0
2007. november 26., hétfő 19:34
Mindegy, nem akarok én itt toborozni a háborúhoz, csak még túlságosan az események hatása alatt vagyok.
0
2007. november 26., hétfő 19:32
Ki volt az? Melyik film?
0
2007. november 26., hétfő 19:31
Nem olyan vészes (pláne, hogy egy multi többet keres csak a liszten meg a cukron, amíg ezt itt megírná), engem speciel sokkal jobban dühít, ha egy korlátolt gyökér (bocsánat, tényleg nem tudok másképp fogalmazni) lelövi egy film poénját, még ha egy b-kategóriás horror, akkor is.
0
2007. november 26., hétfő 19:17
Megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy maky multik által fizetett üzletrontóember, de az is lehet, hogy csak szimplán félhülye :) Vagy csak én látom rosszul?
0
2007. november 26., hétfő 19:00
Szerintem sincs sok értelme. Ha nem akarom megtartani, eladom, ha nem kerget a tatár, akkor semmiképp se most, ünnepek előtt, amikor tele van a padlás is eladó filmekkel, ha meg nem akarom eladni, akkor nem agyalok rajta, hogy miért nem kínáltak érte annyit, amennyit akartam volna kapni érte.
most posts by TM
0
2007. november 26., hétfő 18:56
Csendesen megjegyzem, kezdek már egyetérteni...
Egy aukciós oldalon valóban gyorsan eldől, van-e olyan érdeklődő, aki xy összeget rászán, vagy sem, de ez a siránkozás valóban teljesen felesleges itt.
0
2007. november 26., hétfő 18:42
maky... most már elég az Alienedből. B*zdmeg a tetralógiád és dugd fel magadnak (már elnézést a többiektől), senkit nem érdekel. Bontott áru, kapsz érte 10 rugót a fórumon, légy vele boldog vagy tedd fel aukciós oldalra, de ne sírjál, hogy nem veszik meg tőled. Aki meg 15-ért vesz Star Wars dobozt, vegye! Joglejárt. Ellentétben az Aliennel. Vágod?:)
0
2007. november 26., hétfő 18:02
O.K. ezt értem. Akkor a Star Wars meg ér annyit? Mármint 15 ezret? Komolyan kérdezem, mert volt aki ennyiért árulta a sajátját. Azt az embert érdekes módon nem kövezte meg senki érte. Ki érti ezt?
0
2007. november 26., hétfő 17:56
Csak megjegyzem, hogy a dőlt betű általában idézetet jelöl, s mint ilyen eléggé zavaró tud lenni, pláne, ha funkciótlan.
most posts by TM
0
2007. november 26., hétfő 17:51
Frederic: Válasz mail ment. Nyugodtan írj, de most egy kicsit rohangálnom kell.:-) Látom kezdődik az "értelmiségi" vita a dombornyomott és a nem dombornyomott Alien Tetralógia között:-) Újonnan - 11.990 - HUF. Most hogy értesse meg veleki T. "maky"-val, hogy egy bontott kiadvány nem ér annyit, ha még lehet kapni a vadonatújonnan is a dombornyomott verzióból. Ráadásul nem annyiért ... Most tényleg ... A fórumozók fogják összedobni "maky" japán Alien Tetralógiájára a pénzt?:)
0
2007. november 26., hétfő 17:43
Érdekes emberek vannak itt a fórumban. A Star Wars trilógiáért nem sajnálnak 15 ezer forintot kicsengetni. Pedig az csak négy lemezes. Ezért a kiadványért a 15 ezres árat sokalják. Pedig ez 9 lemezes. Több mint kétszer annyi lemez van ebben a dobozban.
0
2007. november 18., vasárnap 20:03
Talán a Fűrész dts-e kevesebb helyet foglal a lemezen... Nincs túl sok speciális hangeffekt a Fűrészben... továbbá a képminőség is megsínyli, ha túl sok mindent pakolnak mellé... én a képet választanám a dts hátrányára... mégiscsak audióvizuális élmény egy film, nem pedig koncert...
0
2007. november 18., vasárnap 19:54
A Fűrész dvd-n van két 5.1 és két 6.1 dts-es hangsáv. Van még mellette minimális extra is. Hogy lehet, hogy ennyi minden felfért egy korongra?
0
2007. november 18., vasárnap 16:50
Erről van szó, magam is így vélem. Nagyjából lehet azt mondani, hogy a legtöbbb filmet úgy kell elfogadni és szeretni, ahogy azt a készítése korában alkalmazott technikával legyártották. Nem várható el, hogy a minél tökéletesebben megjelenő megjelenítőkkel egyidejűleg az összes régebbi film technikai paramétereit is mind feljebbtornázzák. Valahol ez már csonkításnak minősül, mégha tökéletesítésnek is hívják. Ugyanez visszafelé is érvényes, egy Transformerst ne adjanak ki monóban, de Kossuth hangjától se várjon senki vegytiszta 6.1-es hangzást.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 16:30
onnan, hogy a dvdcomparen írják az Alien3 hangminőségét. az utólag beillesztett jeleneteknél komoly problémák adódtak. ezzel a Quadrologynál nem foglalkoztak, de az esetleges nextgen kiadás is érdekes lehet emiatt.

a dts hangsáv egyébként nem mindig számít. pl a Scarface sávja agyon van halkítva, a Predatornál picit jobban sikerült a megtisztítás, az Élet értelménél egyszer megszólalnak a surround csatornák is... sok esetben nagyon jó, hogy van, de egy monoból felkevert/rosszul tárolt kópiáról származó dtstől nem szabad csodát várni.

félreértés ne essék: szeretem a dts hangot, mert jó dolog, de hasonló a bitrátához. azaz lehet 7 mega körül is az átlagos bitráta, ha gyenge a transzfer, a hajadra kenheted.
0
2007. november 18., vasárnap 16:25
Kösz a választ.
0
2007. november 18., vasárnap 16:23
nos, az Alien2 és Alien3 esetében a két verzió külön-külön is hosszú, és átfedések tekintetében se állnak jól. a japánok csak az 1536os dtst szeretik, ami eléggé sok helyet foglal. sőt, az R1es kiadás minden verzió esetén kínál audiokommentárt (míg az R2/R4esek csak az egyik esetében), ehelyett nálunk multilang kiadás van. 13 lemez meg azért barátok között is sok lett volna.

és azért a japánoknál, mert ott szokás minőségi dtst pakolni a korongokra.
0
2007. november 18., vasárnap 16:18
Könnyű a dolgom, te vagy a forrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 16:16
Jó a humorod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2007. november 18., vasárnap 16:15
Bocs, de honnan tudod, hogy hogyan szólnak a hangsávok?
0