Keresés

Alien Tetralógia (9 DVD)

2007. november 18., vasárnap 16:15
Hát persze. A Chaplin filmekhez meg csinálhattak volna utószinkront, meg ki is színezhették volna, s akkor a dobozban nem 18 lemez lenne, hanem 54.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 16:14
Van, akinek 9 lemez is elég Alienből...
0
2007. november 18., vasárnap 16:12
Ezért írtam, hogy külön lemezt kapott volna a mozis verzió, meg külön a bővített. Ezért nem 9 hanem 13 lemezes lehetett volna  a kiadvány.
0
2007. november 18., vasárnap 16:09
akit
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 16:09
Miért lett volna hülye? Van, aki az eredeti verzió is érdekel, urambocsá, még akár jobban is tetszik neki. Nem a hang adja el a filmet, ez csak egy lehetséges plusz, ami nélkül még bőven élvezhető a történet szar 5.1-ben is.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 16:06
Köszönöm a választ. Akkor csak annyit kellett volna tenni, hogy az egész világon plusz négy lemezt kellett volna csak a dobozba tenni. Mindegyik filmen lett volna dts hang, audiokommentár. A filmek rendezői és bővített változatai külön lemezt kaphattak volna. Nem pedig a két féle változatot egy lemezre feltenni. Hülye volt aki ezt kitalálta. Akkor még nyugatra tőlünk vagy az USA-ban is lehetett volna dts hang mindegyik film, mindegyik változatához. Nem értem, miért a japánoknak jutott az eszükbe, hogy csak a bővített változatok lehetnek fennt a lemezeken, a dts hang kedvéért? Mármint a 2. és 3. résznél történt így.
0
2007. november 18., vasárnap 16:04
Mindig kell valami csali, amivel a technikamániás helyieket rá lehet venni, hogy a havonta tuningolt kütyüket rájuk sózzák. :-)
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 15:59

„Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy csak a japánoknál jelenhetett meg úgy ez a díszdoboz, hogy minegyik filmen van dts hang?”

egészen egyszerű: ők vették a fáradtságot és beleöltek pénzt abba, hogy Japánban egy nagyon jó keverésű angol DTS hanggal jelenjenek meg a Fox-os filmek.
0
2007. november 18., vasárnap 15:56
:-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 15:55
"Felhívnánk a figyelmet, hogy az R2 Japán díszdoboz esetében mind a négy filmen található angol DTS hangsáv. Mivel a DTS egy csomó helyet foglal, ezen dobozban az Aliens és Alien3 mozis verziója nem választható (és nem található meg), emellett az Alien3 esetében az audiokommentár is lemaradt. Az Aliens esetén a dts jobban szól (az angol 5.1nél), de az Alien3 esetén egy szinten van a hangzásuk"

szóval tényleg más a lemezek tartalma.
0
2007. november 18., vasárnap 15:54
Thank you.
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 15:53
Köszönöm a választ. Viszont aki tud angolul az fordítsa le szó szerint ezt a szöveget. Köszönöm.
0
2007. november 18., vasárnap 15:46
Note, that in the R2 Japanese box set, ALL the 4 films are presented with an English DTS-track, but DTS takes a lot of space and this box set loses the "Theatrical version" for Aliens and Alien 3, along with the audio commentary for Alien 3. The DTS shows improvements in Aliens, but is on par in Alien 3.

Bár én nem tudok angolul, de ebből valami olyasmit szűrök le, hogy a dts miatt, mivel nagy helyet foglal, lemaradt a japán verzión az alien 2 és 3-ról a Theatrical version. Szóval szerintem a lemezek tartalma más a DTS miatt!
0
2007. november 18., vasárnap 15:38
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy csak a japánoknál jelenhetett meg úgy ez a díszdoboz, hogy minegyik filmen van dts hang? Ez így elég érdekes, nem értem. A dvdcompare oldalon van valamilyen magyarázat, de mivel nem tudok angolul, nem értem. Legyen szíves valaki fordítsa már le azt a szöveget, ami vastag, fekete színnel van kiemelve. A segítséget előre is köszönöm.
0
2007. november 11., vasárnap 23:15
Hát jó lesz az dugi pénz elrejteni :D
0
2007. november 11., vasárnap 23:11
:D Én örülök neki! Amire max azt mondanám, hogy nem fontos az a Majmok bolygója digiben található füzet. Spec én utálom, ha egy díszdobozban vagy digiben megvan a hely a füzetnek mégsincs benne.
0
2007. november 11., vasárnap 23:07
Hát :D Valakiket nem izgat, valakinek meg fontos!
0
2007. november 11., vasárnap 23:06
Szia!

Nem dombornyomott, dombornyomottat nem nagyon lehet már venni, vagy ha lehet, akkor 16 000 Ft. A kis füzetnek nem sok haszna.
0
2007. november 11., vasárnap 23:05
Egy 24 oladalas füzet,ami még informatív is nem nagy szám? Azért örülök,hogy annak idején az enyémhez még volt! :)
0
2007. november 11., vasárnap 22:57
Nem lesz már dombornyomott. Amúgy a nem domronyomottal sincs semmi gond, a füzet se nagyszám.
0
2007. november 11., vasárnap 22:53
A november 5-ei akció óta, vett valaki innen?Hallottam olyat, hogy már nem dombornyomott és füzet sem jár hozzá.Ezt erősítse meg valaki aki innen vette!
0
2007. november 5., hétfő 9:35
Hali!
Nekem nem a Tetralógia van meg, de nálam is van ilyen hiba. A filmet elindítva a magyar hang és felirat nélküli "mód" helyett angol hang és (arab?) felirat indul.
0
2007. november 4., vasárnap 21:43
A rendezői változatot nézve az angol hangot cseh nyelvként ismeri fel. Nem tudom miért, na mindegy. Másnál is jelentkezik ez a probléma?
0
2007. október 26., péntek 1:12
- booklet
- dombornyomás

egyébként ua. Szóval nem slimes.
0
2007. október 26., péntek 0:55
-OJ-!!!!!
Ebből már van egy butított kiadás??? Ha van, akkor milyen? Slimtokos?
0