boneheaD abban tudsz segíteni hogí nem tudom megnézni ogy az amazonon feliratos-e a hetedik és a ponyvaregény.
0
2004. június 28., hétfő 22:38
76
Én már rendeltem a sendit-ről, a porstáraadástól számított 1 hét múlva volt itt a csomag. A posta költség 1,50 font db-onként.
0
2004. június 28., hétfő 21:37
55
Jó, tudok ám a help gomb létezéséről, csak az igazat megvallva lusta voltam. :) A válaszokat köszi, ez alapján a Sendit kedvezőbbnek tűnik, már ha tényleg 500 ft a pkg (túl jónak tűnik...) JK, ha te rendeltél erről a sendit-ről, a szállítási időről tudnál vmit mondani?
0
2004. június 28., hétfő 21:27
4201
1. postaköltség (nahát, van help is?) 2. 7-10 nap 3. Visa, Delta, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express, Switch, Solo
0
2004. június 28., hétfő 21:05
1431
A Sendit-en is nézd meg, már csak az esetleges árkülönbség miatt is. Ott kb. 500 Ft a postaköltség.
0
2004. június 28., hétfő 20:52
55
(ja, még annyit, h ha van az amazonnál jobb hely, ahonnan meg tudom szerezni a filmet, pls ne hallgassátok el, köszi)
0
2004. június 28., hétfő 20:50
55
Az amazon.co.uk-ról rendelésben mik a tapasztalatok? Mert nekem egyetlen film kéne, amit itthon sajna még nem adtak ki (és szvsz erősen alul is értékelték, de ez más kérdés): az Office Space (Hivatali patkányok). A legkedvesebb vígjátékom. Szóval, csak R2 lenne jó, és az, ha nincs rajta magyar felirat, abszolút nem zavar. Igazából három dolog érdekelne: 1. a szállítási költség nagyjából mennyi lehet?, 2. kb. mennyi idő alatt hozzák ki?, 3. csak ilyen dombornyomásos hitelkártyával lehet rendelni? (sorry, abszolút tapasztalatlan vagyok e téren, ez utóbbira így külön érdekelne a válasz)
Köszi, előre is.
0
2004. június 28., hétfő 18:37
279
Bármelyik EU tagállamból rendelsz, május elsejétől nem kell vámot fizetned. Ellenben az adott országban érvényes ÁFA tartalmat ki kell fizetni. Rendelés előtt érdeklődj a csomagküldő cégtől, az a legbiztosabb.
Hiába a kettes régió, ettől még nem feltétlenül van rajta magyar felirat. Ha a specifikációknál nem találsz ilyen jellegű információt (nem mindig tüntetik fel), akkor írj az ügyfélszolgálatra, általában gyorsan válaszolnak.
0
2004. június 24., csütörtök 16:37
3
Az amazon.com vagy a sendit.com (régi blackstar) tök megbízható és rendesek, ha valami garanciális dolog van, ráadásul már nincsen vám és postaköltség (bizonyos akciókban)
Kérdés: jutányos áron eladó GRADUATE - Diploma előtt, originált, bontatlan DVD; nekem a szinkronos kéne s még mielőtt itthon kijött volna, megvettem kint.
antrios@freemail.hu
0
2004. június 23., szerda 22:16
17243
A borsós árakat én sem szeretem, de a babosat sem. :)
hehehe.
0
2004. június 23., szerda 22:05
301
ENNYIRE ezért nem vagyok hülye (kb. öt éve rendelek kintről DVD-ket): az amazon.COM-ról rendeltem, de nyilván nekik jobban megéri áthozni egy adag dvd-t Európába, és onnan szétküldözgetni, mint a UPS-szel baromkodni.
A legutóbbi a Noises off! volt, ami ha megnézed, csak R1-es kóddal, USÁ-ban jött ki.
A borsós árakat én sem szeretem, de a babosat sem. :)
0
2004. június 23., szerda 21:46
45
Az Amazon.com-nak van több testvéroldala: angol, német, francia, kanadai és ha jól tudom japán. Ha németországiról rendelsz, akkor persze, hogy egy hét alatt ideér és nem kell vámot fizetni, mivel eu-s ország. De ahogy elnéztem ott nagyon borsós árak vannak. Most az angoloknál és az usa-ban olcsók a dvd-k. A sendittôl rendeltem egy filmet tegnap, az postaköltséggel együtt 3600 Ft.
0
2004. június 23., szerda 21:06
301
Az amazon.com-os rendeléseim 90%-a az utóbbi 2 évben nem az USÁ-ból, hanem Németországból jött, volt ami 1 hét alatt ideért, és vámot sem kellett fizetnem már az utóbbi időben.
0
2004. június 23., szerda 16:20
7151
Ha egy film régiókódja 2-es, az még nem jelenti azt, hogy automatikusan van rajta magyar felirat, pláne szinkron. A legtöbb külföldi DVD-s honlapon a kívánt filmek technikai paramétereinél feltüntetik a feliratokat, de ezek többnyire csak a "More Technical Infos", meg hasonló gombok lenyomása után válnak láthatóvá.
0
2004. június 23., szerda 16:08
1
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a rendeléssel kapcsolatban.Ha az eu területéről rendelek,akkor ugye nem kell vámot fizetnem.Itt konkrétan az amazon.co.uk-re gondolok.Ha 2-es régióval vannak a filmek, akkor mennyi az esélye,hogy tartalmazzanak magyar feliratot is,illetve,ezt hol tudom megtudni,hogy tartalmaznak-e?
0
2004. június 22., kedd 23:19
45
Te az Amazontól szoktál rendelni? Mert az valóban 3-4 hét, ôk ha jól tudom Seattle-ben vannak. A DVDempire viszont Warrendale, New York mellett. Tôlük ha nem kell vámot fizetnem, akkor 1,5 hét alatt megjöttek a filmek. Ami vámköteles az viszont 1,5 hónap alatt. Egyszer meg is szívtam emiatt, mert reklamáltam, hogy nem érkezett meg ôk elküldték mégegyszer, azt meg is kaptam 1,5 hét múlva. Rá 1 hétre meg kapom az ajánlott levelet az Orczy térrôl, hogy vámköteles csomagom érkezett. Na mondom ez szép....:-)) Úgyhogy sikerült 2 példányt beszereznem a filmbôl:-)
0
2004. június 22., kedd 23:08
4201
Nekem USA-ból simán van 3-4 hét is időnként (vámmentesen), még simán befuthat a csomagod. Nekem legutóbb a posta elintézte a vámot, nem kellett kimenni az Orczy-ra.
0
2004. június 22., kedd 21:54
45
Én a DVDempire-tôl, USA-ból rendeltem 2 filmet, amit május 24-én adtak fel nekem és eddig nem érkezett meg. Ami vámmenetesen jött, az 1,5 hét alatt itt volt. Úgyhogy tuti, hogy mehetek az Orczy térre...:-( Csak azt nem tudom, hogy mi a f*sz tart 3 hétig a vámon??? A múltkori rendelésem 45$ volt (3 dvd) annál 5000 valamennyi vámot kellett fizetnem.
0
2004. június 21., hétfő 22:06
1431
Mindenképpen reklamálj. Az már nem valószinű, hogy meg fog jönni.
0
2004. június 21., hétfő 21:12
1872
Vagy hásó hidat? :DDDDDDD
0
2004. június 21., hétfő 21:07
397
Mit rendeltél emberfej? Gyújtáselosztót? :o)))
0
2004. június 21., hétfő 20:32
76
Szerintem anyázhatod! Neklem ma jött meg egy csomag onnan 1 hét alatt!
0
2004. június 21., hétfő 20:16
471
én autóalkatrészeket rendeltem amerikából, ami nem jött meg elsőre. ezek után küldtem egy emailt a boltnak, hogy "na most mivan?". erre azt mondták: "Nyugi, küldjük mégegyszer!" Erre azt mondtam, okay, de valami gyorsabb módszerrel. És a második csomag amit szombaton küldtek, már megis érkezett kedden!!! Valami hüdeExpressz módon küldték! :) Nyugi nem vagyok hülye, nem az első érkezett meg. A második, mert ez volt telecimkézve EKKORA Expressz feliratokkal :) Szóval, javaslom küldj egy mailt hogy dobjanak egy új szállítmányt, bár nem tudom hogy ez DVD esetén is beválik e :)
0
2004. június 21., hétfő 19:12
1872
Nem kell kivételezni a Magyar Postával, a külföldiek sem angyalok...