Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. május 20., csütörtök 16:25
www.digitaleyes.net
www.deepdiscountdvd.com
www.dvdboxoffice.com (itt nincs pk., de kicsit drágábbak a filmek)
0
2004. május 20., csütörtök 15:14
Tudtok USA-ban lévő netes boltot, aminél olcsó a szállítás?
mert az amazon kissé drága
(mondjuk az árak kedvezők)
0
2004. május 20., csütörtök 14:00
minde netes rendelőhelyről lehet magyar feliratos cuccokat rendelni. 2-es régió. amazon. dvdzone2 stb.
0
2004. május 20., csütörtök 9:56
Csak azt tudod tenni, hogy megnézed az adott film specifikációjánál, hogy szerepel-e a subtitles felsorolásban a Hungarian. Az ezydvd-n elég sok magyar feliratos filmet lehet találni.
0
2004. május 20., csütörtök 9:52
Nem tudom írta-e már valaki, hogy az amazon.com-os megrendelések SEM mennek át a vámon, mert Németországban adják fel  őket, most kaptam onnan csomagot, és semmi vámbélyegző!
0
2004. május 20., csütörtök 4:53
Az lenne a kérdeésem hogy honnan lehetne magyar feliratos filmeket KÜLFÖLDRŐL rendelni ?

0
2004. május 18., kedd 22:49
Üdv. Mindenkinek!

Tudom,hogy nem ide tartozik a kérdésem,de meg tuná valaki mondani,hogy ha
Németországból rendelek műszaki cikket,akkor,kell-e vámot fizetnem,vagy valamit,ill. mennyit,hány százalékot!Illetve milyen költségekkel kell számolnom!

Előre is köszi!
0
2004. május 18., kedd 20:49
No a Monty Giga set megjött a sráccal együtt. Külön öröm, hogy multirégiós, így az asztaliban is gond nélkül ment. A játékidő szerényen 24óra és 39 perc :)
0
2004. május 15., szombat 19:29
Nem tudna nekem valki egy olyan helyet mutatni ahonnan meg tudnám rendelni a Blow c. filmet úgy , hogy legyen rajt magyar feliat.( Már ha egyáltalán létezik ilyen kiadás )

Kössz
0
2004. május 8., szombat 15:04
Én úgy emléxem, hogy az únión belüli vásárlás esetén a vásárlás helyén kiszabott áfát (vat) kell fizetni és nem az itthonit.

Legutóbb az ezydvd-től rendeltem 3 koncertet (szumma 10ropi) és érdekes módon nem vámolták meg, igaz, a dobozon nem nagyon látszott, hogy egy online áruházból jön. Az 5. napon itt volt.

Per pillanat egy húsvéti rendelésem még kereng valahol, de az nem dvd.

Május végén pedig érkezik haza a sráccal együtt a Monty pakkom amit azért nem mertem berendelni haza, mert már elég szép vám és áfa lett volna rajta.

Akit érdekelnek az Imax filmek, az ezydvd-nél pár napja még láttam az akciót. Olyan 25 imax film 8 aud dollár volt, ami az itthoni harmada/negyede.
0
2004. május 3., hétfő 22:34
Most néztem az Amazon UK oldalán a VAT-táblázatot, amiben már benne vannak az új tagállamok, köztük a Magyarországra vonatkozó érték is. Ez viszont nem az itteni 25%, hanem csak 17.5% (csináltam egy próba checkout-ot és tényleg annyi). Könyvekre pedig 0%. A postaköltség viszont nem változott.
0
2004. április 5., hétfő 16:04
Innen szerettem volna megrandekni és ott akdtam el hogy hiába töltöttem ki mindent sz.tem jól is megadtam tényleg mindent de nem engedett tovább...hiába nyomtam be hogy weiter...:(

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00008VDRW/wunschliste/028-0694399-0015732
0
2004. április 4., vasárnap 22:07
Hát én nem tudom,de amit én láttam azon nincs magyar szinkron!
0
2004. április 3., szombat 3:12
Már eleve a rendelést nem sikerül megcsinálni, vagy utólag jeleznek, hogy probléma van?

Ha sikerül a rendelés, akkor az bekerül a "nyitott és új rendelések" (Offene und kürzlich versandte Bestellungen) közé, és egy automatikus e-mail-t is küldenek. A kártyát csak ezek után ellenőrzik, a pénzt pedig csak közvetlenül a postázás előtt vonják le.

Ha utólag jelzik, hogy nem tudják megterhelni a bankkártyádat, akkor ellenőrizd a következőket:

1. Milyen bankkártyád van? Visa Electron és Cirrus Maestro NEM JÓ! Ellenőrizd a bankkártya számot (szóközök nélkül, folyamatosan kell beírni) és a lejárati dátumot, ott is az év és a hónap sorrendjét!

2. A számlázási címnek szerepelnie kell a bankodnál a bankkártya adatai között, tehát itt mindenképpen a banknál bejelentett lakcímet kell megadni, különben megtagadja a fizetést. Nem szabad összekeverni a számlázási és a postázási címet, ha nem ugyanaz!

3. Végső esetben hívd fel a bankodat, és érdeklődj, hogy milyen indokkal utasították el a pénz levonását a kártyádról!
0
2004. április 3., szombat 2:31
Mégis mi nem volt soha jó? Szeretnénk segíteni neked, de ahhoz persze tudni kell, hogy hol is akadtál el.
Ennek tiszta ügynek kéne lennie. Reigsztrálsz, vásárolsz, fizetési módod megadod és elvileg ennyi.
0
2004. április 3., szombat 2:24
Szijasztok!

Próbáltam rendenlni a német amazonról egy DVD-t de soha sem volt jó valami pedig mindent pontosan adtam meg és állítotam be, nem értem mi lehette a baj de most nincs DVD-m!!:(((((
Nincs valami tippetek mit ronthattam el???
0
2004. április 3., szombat 0:29
Ment a mail!
0
2004. április 2., péntek 21:54
Lalabatya!

Kösz szépen az infót,de kűld már el megint,mert kitöröltem véletlenül,mert mostanában kapok annyi spamot e-mailben, és most ahogy néztem egy az egybe x-eltem be őket és töröltem!
Most olvasom,hogy te is kűldtél nekem mailt!
Szóval várom!
Köszi:Halley
0
2004. április 1., csütörtök 23:59
Elküldtem e-mailban!
0
2004. április 1., csütörtök 22:26
Ezt próbáltam,de így nem találja a kereső!
0
2004. április 1., csütörtök 0:49
Asszem "boji sza na cesti", de csak kb. tudom, ezt kalkuláld be! Rég voltam a "rokonoknál"! :o)
0
2004. április 1., csütörtök 0:41
Ugyan Pedro, nem bántottál meg senkit! (ha valaki ezt bántásnak veszi, menjen pszichológushoz) Csak azért pontosítottuk a bankkártyát, mert valszeg senkinek nincs itt hitelkártyája, tehát nem is gondolhatott rá senki (tkp. a bankkártya az "alapértelmezés" :o))
Slussz, a téma be van fejezve!
0
2004. március 31., szerda 23:14
Tudnátok abban segíteni,hogy valaki írta,hogy  "A félelem országútján" című filmet a Cseh-heknél szinkronosan kiadták.
A kérdésem az lenne,hogy mi a címe Szlovákul,mert az Istennek nem találom,és talán a kínait is hamarabb megtanulnám mint ezt a nyelvet.

Előre is köszönöm a segítséget!
0
2004. március 31., szerda 22:14
Bocs, nem tudom,h  mi van ezzel a bongeszovel, h mar megint ketszer ment ki a hozzaszolas. Talan most mar csak egyszer :)
0
2004. március 31., szerda 22:13
Elnezest kerek, ha valakit esetleg megbantottam volna. Egyebkent most ujra vegig olvasva a hozzaszolasokat, hat van egy ket hozzaszolas, melybol en tovabbra is azt veszem ki, h ott bizz hitelkartyarol lehet szo.
0