Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. március 16., kedd 20:32
Bocs a tulzott erőszakmániámért de ez van :-)
Ezt kell szeretni.
0
2004. március 16., kedd 20:32
Hoyg a kurva életbe. Nálunk szóval ne is álmodjunk erről mi? Még ezekről a figurákról is lemondanék (de az a maci KEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
De elég lenne ha mi is erőszakos változatot kapnánk.

KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. március 16., kedd 16:18
Koszonom szepen a valaszt!
0
2004. március 16., kedd 7:09
Ezen nem sok vitáznivaló van. Jelenleg ugyebár úgy néz ki a dolog, hogy pl. Angliából nettó áron, azaz VAT (value added tax = ÁFA) nélkül rendelhetsz, tehát az Amazonon szereplő bruttó árból lejön a 17.5% VAT, viszont vámolásnál kell vámot és a jó magyar 25% ÁFÁ-t fizetni (ha kell). A belépés után nem lesz sem vám, sem ÁFA, viszont már nem nettó, hanem bruttó áron rendelhetsz kintről is, vagyis az Amazon nem vonja le rendeléskor a VAT-ot. Röviden: minden EU tagállamból bruttó áron vásárolhatsz vámmentesen. Mintha csak itthon vásárolnál, azzal a különbséggel, hogy az adott ország ÁFÁ-ját fizeted.
0
2004. március 16., kedd 2:54
Pont a temaba is vag, ha mondjuk az amazon.co.uk-rol rendelek CD/DVD-t akkor vajon majus 1 utan, hogy alakul a vam? Lehet, hogy tul trivialis a kerdesem de azert jo lenne ha vitatkoznank ezen kicsit.

Igazabol komolyzenei DVD-t szeretnek rendelni amit se az Xpress, se a versenytarsai nem tudnak (akarnak?) beszerezni igy maradt a rendeles.

Koszi!
0
2004. március 4., csütörtök 16:51
Egyébként pedig megéri. Szvsz sokat lehet spórolni azzal, hogy az ember nyitva tartja a szemét, és tisztában van az árakkal. Mi hol mennyi.
Xpressnek egyébként jó árai vannak
0
2004. március 4., csütörtök 16:49
nem kötözködés képpen, de pont a noname olcsóbb kkészülékek azok, amik mindent lejátszanak (némi pötyögés után) pl. a Dimarson
0
2004. február 24., kedd 5:28
ne röhögtess..best hollywood meg a díszdoboz,amiben 1:10-es méretű Hanzo kard van,meg póló,meg még anyám kínja?:DDD
0
2004. február 24., kedd 4:44
Ugyan már! A Best Hollywood biztos, hogy egy még ennél is extrább kiadással fog minket megörvendeztetni, mint azt tette már sok esetben. Elég csak a Chihiro innovatív borítójára pillantani, hogy efelől kétségünk se legyen.
0
2004. február 24., kedd 3:08
de érted miért a linket adtam be...ami benne van basszus:DDDDDD
0
2004. február 24., kedd 0:52
akkor lássuk is:

sorry, Xpress, de ez nekem a felkelő nap országából kell! Gyönyörű! :)
0
2004. február 23., hétfő 22:46
hamár külföld..azt hiszem ezt nézzétek meg ha még nem láttátok...anyádozásom folyamatban van:)))
http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=463
0
2004. február 23., hétfő 20:39
Ezenkívül - mivel a pénzt általában nem azonnal emelik le, hanem előszőr zárolásra kerül a számládon - ha igénybe veszed az internetes banki szolgáltatást, amennyiben ilyesmit észlelsz, letilthatod, mielőtt ténylegesen leszednék a pénzt.
0
2004. február 23., hétfő 20:36
"...ha a TV nem rendelkezik NTSC lejátszási normával, akkor a DVD lejátszó ugyan lejátsza a lemezt, de a TV-n mégsem látható a film..."
Látni látható, csak éppen fekete-fehérben.
0
2004. február 22., vasárnap 22:17
Valaki nem tudja,hogy a "The Corruptor"című filmet honnan tudnám megrendelni,legalább felíratosan regio 2-be?
0
2004. február 22., vasárnap 18:13
Ja igen, es a legfontosabb: csak megbizhato boltobol vasarolj :)
0
2004. február 22., vasárnap 18:13
Ha felsz, hogy lenyuljak a kartyadat akkor hasznalj dombornyomott hitelkartyat (Debit card) vagy kulon ilyen vasarlasra egy kulon szamlat amire csak a szukseges osszeget helyezed el. Vagy ha normalis banknal vagy akkor kerheto olyan opcio, hogy terheleskor kapjal egy sms ertesitest. Ha nem te terhelted a szamladat akkor ezutan az sms utan egy telefonnal semmisse teheted a dolgot.
0
2004. február 22., vasárnap 11:19
Az én tapasztalatom az, hogy bizonyos esetekben igenis érdemes külföldről rendelni CD-t és DVD-t is! Annak ellenére, hogy a vámosok az Amazon.com, Amazon.de, és Amazon.uk küldeményeket már nézegetik. Nekem több küldeményemet fel is bontottak, és meg is vámolták!!!! De olyan áruházak küldeményét, mint a Barnes&Noble nem piszkálják (ez könyvekre specializálódott, és a könyv szerintem vámmentes!). Szóval többször és több helyen van LEÉRTÉKELÉS, nem csak idehaza. Lásd BOMBAÁR! Ilyen esetben már tényleg megéri vásárolni. Szóval a vásárlásnál mindenképpen meg kell nézni, hogy milyen régió kódos a vásárolni kívánt DVD. Az USA-ban általában mindig 1-számú, van persze ettől eltérő is, de Európában mindenütt 2-es van. Ha valakinek nincs lejátszója, ami az 1 kúdolásút tudja, akkor a filmet nem fogja tudni megnézni! Hazai kereskedelemben kapható DVD lejátszók kizárólag 2 kodolásúak! De azt is tudni kell, hogy a kódoláson felül a formátum is különbözik az Amerikai és Európai DVD-k között. Amerikában minden NTSC formátumú, Európában PAL formátumú. Ezt persze ma már minden DVD lejátszó tudja, de szerintem ezt is nézni kell, mert nem biztos, hogy a legolcsóbb készülékek ezt tudják. De igazából ez a probléma a TV készülékeleknél van, mivel, ha a TV  nem rendelkezik NTSC lejátszási normával, akkor a DVD lejátszó ugyan lejátsza a lemezt, de a TV-n mégsem látható a film! Szóval összegezve elég összetett a probléma, de ha mindez tisztázott, akkor már csak egy VISA kártyára van szükség, amivel fizetni lehet. És ha valaki elég figyelmetlen, és elkapja a vásárlási láz, úgy előfordulhat vele az, hogy idegenek megszerzik a VISA kártyájának számát és leemelik a pénzét, mint nekem is (potom 100eFt-omat!!!), és akkor már nem biztos, hogy megéri vásárolni! Szóval a kérdésre nekem ez a válaszom! :-(
0
2004. február 21., szombat 7:06
http://www.nagyutazas.hu/utravalo/lstGuide.asp?ID=81

Itt áválthatod.

Általában az angol hangsáv default, a felirat nem biztos. A kiadásról azonban ezek az információk általában rendelkezésre állnak. Persze, ha csak cirill betűkkel van... :)
0
2004. február 21., szombat 3:24
200 rubel kb.mennyi?
És ha megrendelem oroszul attol még lesz rajta angol felirat vagy szinkron nem?Esetlesg német?
0
2004. február 21., szombat 2:34
Én rendeltem, nem is egyszer, és mégsem tudom :). Volt már egy hét és volt már 25 nap is. Szerintem kalibrálj 10 napra, kb. az az átlag, de ha 3 héten belül nem jön meg, akkor se ess kétségbe.
0
2004. február 21., szombat 2:18
Angliából mennyi idő mire ideér egy DVDfilm? nekem hétfőn postázták, akkor nagjyából mikorra várjam? jövőhét elején megjön talán? valaki aki már rendelt az biztos tujda :)
0
2004. február 20., péntek 23:24
Szijasztok!

Bocsy hogy így eröltettem ezt az egészet csak annyira szeretném egnézni azt a filmet és kicsit tulzásba vittem....:(
Minden infot nagyon köszönök!
Rachel
0
2004. február 20., péntek 17:01
szerintem sokkal több infót már nem tudunk, leírtuk, hogy van az Amazonnál R1, az oroszoknál R0, itthon meg nem adták ki.
0
2004. február 19., csütörtök 22:04
rach:
nem akarlak bántani, de előbb egy kicsit gondolkodj, és aztán kezd el bombázni a fórumokat. Szted amit írsz abből adódik hogy a film van DVD-n is? Nem. Akkor meg nem kell számonkérni hogy miért nincs. Sok filmet bemutattak az országban, de mégtöbbet nem.És egyik sem vonzza maga után hogy ki van e adva tutira a film dvd-n, videón vagy nincs.
0