Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2004. február 16., hétfő 0:59
Jó hírem van. Kiadták DVD-n.

Péel az amazonnál egyes régióval megveheted (Counterstrike a címe náluk):

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000A4GE1/qid=1062813018/sr=8-7/ref=sr_8_7/102-5686222-7860136?v=glance&s=dvd&n=507846/thejoelandowe-20
0
2004. február 16., hétfő 0:42
Rossz hírem van: sehol. Nem adták ki DVD-n...
0
2004. február 15., vasárnap 20:25
Ismeri Valaki az Úszó Csapda című filmet???
Honnan tudnám megrendelni??
2002-es film!
Rachel Blakely az egyik föszereplő!!!!!
Angol cím: Attack on the Queen
0
2004. február 15., vasárnap 12:45
Nem feltetlen, volt mar tobb mint 80 euronyi rendelesem is vam nelkul.
0
2004. február 15., vasárnap 11:10
Szinte minden cuccom 22 Euro felett volt és csak egyszer tettek rá vámot, amikor láthatóan is több cucc volt a csomagban. Hol itt a logika?
0
2004. február 15., vasárnap 11:08
Igen a Japán szállítás az csúcs. Nagyon hamar itt van.
0
2004. február 15., vasárnap 11:04
Megadnád a japán linket? Thx.
0
2004. február 15., vasárnap 10:59
22 Euro felett vámot és áfát is tesznek a megrendelt filmekre. Az összeg a lényeg,
nem a mennyiség.
0
2004. február 15., vasárnap 10:57
Én zenét szoktam rendelni külföldről, Japánból ill. Olaszországból. Nekem még soha nem vámolták egyiket sem. Ja, nálam a csúcs a Japánból rendelés. 18-án jelent meg a cd. A postacsomagon a feladás dátuma 17-e volt(!) és 20-án reggel nyomta a csengőt nálunk az EMS postás. A hab a tortán pedig az, hogy a pénzt csak azután emelik le hogy megkapják a visszaigazolást az áru átvételéről. Mi mikor fogunk eljutni ide?
0
2004. február 15., vasárnap 9:49
Mondhatni véletlenszerű. Ahogy éppen a köcsög vámos kigondolja. Már két lemeznél is rátehetnek vámot. Nekem egyszer megvámolták az egy CD-met + egy DVD-met, Németországból. A Gift bejelölés tényleg fontos. Egy biztos: ha egyesével rendeled akkor nem lesz vám. Díszdoboz már szerintem húzósabb. Azt még nem próbáltam.
0
2004. február 15., vasárnap 8:28
En valtozo mennyiseget rendeltem ezytol idaig (1-7). Egyeteln egyszer kellett ra vamot fizetni, most karacsony elott. Tehat ez, hogy lesz-e rajta vam vagy sem szerintem kicsit veletlenszeru. Mindenesetre celszeru a rendeles megjegyzes rovataban feltuntetni azt, hogy ussenek ra egy 'Gift' pecsetet...
0
2004. február 15., vasárnap 8:27
ellenőrízd a http://www.michaeldvd.com.au/ hogy valóban az-e a eégiókód, ami, mert sajna az Ezy nem 100%ig megbízható ezen a téren

Amit a Power  search eredmenykent hoz ki az 100%os. Ezt az ezydvd egyik supportosa irta amikor ment a hummoges az Alien-Legacy packnal, hogy akkor most R4 vagy R4,R2. Tehat a sima kereses nem feltetlenul ad megbizhato eredmenyt, de a Power search igen. Vagy ha meg mindig bizonytalan vagy akkor vagy tenyleg a michaeldvd vagy egy mail az ezynek es gyorsan 100%os valaszt fogsz kapni
0
2004. február 15., vasárnap 8:16
Esetleg egy tanács, bár lehet, hogy semmi valóság alapja. Én eddig 2 DVD-nél sosem rendeltem egyszerre többet egyetlen külföldi (Ezy, Amazon, DVDZone2, BlacStar) és eddig mindig megjött minden, ráadásul VÁM és ÁFA mentesen. Lehet, hogy akkor is megjönne, ha többet akarnék rendelni, vagy talán csak szerencsém volt... nem tudom.

Egyébként szerintem ezek a cégek abszulút megbízhatóak - akárcsak az Xpress :-) - ha gond van, cserélik a lemezt, ha biztosítást is kötsz rá (+ költség!!) akkor ha elveszik újraküldik.
0
2004. február 15., vasárnap 8:12
Az, hogy mennyi a postaköltség mindegyik online boltnál le van írva, ráadásul mindegyiknél különböző. Szerintem ha rendelni akartok, erről pontos információt találtok az adott web lapon.

Külföldről történő rendelésnek nincs nagyobb veszélye, mint ha itthonról rendelsz bármit is, vagy ha mégis akkor se sokkal nagyobb, mert jellemzően ha eétűnik valami, az itthon tűnik el. Sajnos a királyi posta már csak ilyen :-(

Az Ezy-nél általában 4-es régiókódú filmek vnanak, hiszen ez Ausztrália régiókódja, de vannak filmek, amikor uazt a korongot gyártják európára és Ausztáliába, ezek azok amelyek R2, R4 jelzést kapnak. Ha innen akarsz rendelni, mieélőttmegtennéd, ellenőrízd a http://www.michaeldvd.com.au/ hogy valóban az-e a eégiókód, ami, mert sajna az Ezy nem 100%ig megbízható ezen a téren. Egyébként szerintem nagyon sok R2-es film kapható náluk.

0
2004. február 15., vasárnap 1:24
Az Amazonrol szeretnék én is rendelni Ausztráliából vagy USÁ-ból DVD-t!
Mennyi a posta költség kb.?????
0
2004. február 15., vasárnap 0:32
Ez a külföldről rendelés engem is érdekelne. Mennyi posta- és egyébb költséget számolnak fel mondjuk ha angliából rendelek? Egy darabban fog megjönni?
Némely kiadványt kénytelen leszek kinntről megrendelni, mert nálunk valószínűleg soha nem lesz kapható - pl. egyik régi kedvenc rajzfilmem a TransFormers - persze csak európából R2-es DVD-t mivel nincs régiómentes DVD-m.
0
2004. február 14., szombat 23:51
Ausztráliából még eddig nem rendeltem.
Lehet, hogy hülye kérdés következik: miért csinálják az ausztrálok (ezydvd-t nézegettem), hogy néha csak 4-es, máskor meg 2-es és 4-es régiókód is szerepel a magyar feliratos filmek mellett?
Gondolom a csak 4-es kód nem jó nekünk, ha nincs régiófüggetlen lejátszónk.
Kacérkodom a gondolattal, hogy az ezydvd-ről rendeljek, de viszonylag kevés film mellett van kint a 2-es régió.
Jó tanácsoknak is örülnék.
0
2004. február 14., szombat 19:37
ezydvd.com.au, amazon.co.uk, (nightwish.com :) ) mind gond nelkul kuldtek es gyorsan, pontosan.
(Sot, az utolso ezys rendeleskor 1 het csuszas miatt kedves "elnezesed kerjuk" levelet is mellekeltek es adtak egy trailereket tartalmazo dvd-t gratisz, hogy ne haragudjak a csuszasert)
0
2004. február 14., szombat 17:35
dvdzone2.com
blackstar.co.uk
ezydvd.com
0
2004. február 14., szombat 17:30
uhhh... a smiley éppenhogy kiszúrta szemed észkombájn..
0
2004. február 14., szombat 16:38
Calzone: Ezt honnan a f...-ból veszed?

Én eddig a következő helyekről rendeltem:
Amazon.com (USA)
EzyDVD (Ausztrália)
FBO (Ausztrália)
Sazuma.com (Ausztria)
DVD World (Anglia)

Minden megrendelésem rendben ideért! Ugyhogy nyugodtan merem ajánlani a fenti címeket!
0
2004. február 14., szombat 16:36
Rengeteg helyről rendeltem már CD-t,DVD-t,és eddig mindíg rendben megérkezett amit kértem.A legtovább az USA-ból tartott(2 hét alatt ért ide),a legrövidebb idő pedig Hollandiából,ill.Brazíliából(4nap!!!)Ez onnan számolva,hogy leemelték az összeget a hitelkártyámról...
Persze én is hallottam fura esetekről,de szerencsére ilyen velem még nem fordult elő.
0
2004. február 14., szombat 16:11
Nem kapod meg soha. Nem engedik be Magyarországra az R1-es DVD-ket:) Ne rendelj:)
0
2004. február 14., szombat 16:06
Ha mondjuk az USA-ból szeretnék rendelni DVD-t megkapom majd?
Kinek mi a véleménye?
0