Keresés

A titánok harca (kétlemezes extra változat) (DVD)

2010. július 20., kedd 23:15
Bakker, creeper komám, szinte szóról szóra Téged idéztelek! :-) Elnézést, hogy nem olvastalak Bennetek körültekintőbben! :-)
0
2010. július 20., kedd 23:14
Na, ne má! :-) Én csak olyan filmet veszek meg, ami tetszik nekem, még ha egy rakás szar is! ;-)
0
2010. július 20., kedd 22:18
Volt egy-két jelenet, ami tetszett. Pl. a skorpiós. De az összkép gagyi. Na de majd megszeretem! :)
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 22:13
Én pl. csak olyat veszek, ami tetszik nekem, ebben persze bőven benne van a rakás szar is. :)
0
2010. július 20., kedd 22:12
Szerintem konkrétan egy rakás szar. Na de az ember nem csak olyat vesz, ami tetszik neki. :))
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 22:11
:-)))
0
2010. július 20., kedd 22:09
Komolyan? Arra emlékeztem, hogy R2-D2-nek nem jött be a film, de valamiért Rád is úgy gondoltam mindig, hogy csalódtál benne. Ezer bocs akkor! :-)
0
2010. július 20., kedd 22:07
A stúdiófilmek egylemezes változatai megjelenéskor mind háromezer Ft-ért látnak napvilágot. Mivel itt extralemez is jár a kiadványhoz plusz slipcase, így világos, hogy nem kerül ugyanannyiba, mint az egylemezes verzió.
Nem lesz az egylemezes kétezer, hogy a dupla lehessen háromezer. :)

Az új formátumtól én nem azt várnám, hogy a DVD legyen (még) olcsóbb, hanem azt, hogy ne legyen ekkora kontraszt a két hordozó árcédulája között - nehéz térhódítást elérni a jellemzően töretlenül 6990.- Ft-os Blu-ray lemezekkel.
(Tudok róla, hogy volt egy időszakos ötezres akció, van időszakos háromezres akció plusz a Budapest Film is próbálkozik egy ötezres ár beállításával.)
Természetes, hogy aki eddig is vette, az ezután is fogja (valahogyan), de pont az InterCom-listát és hozzászólásokat nézve láttam, hogy valakinek 19 film is kell (amiben nincs semmi rendkívüli, hisz jó címek), gyorsan beszoroztam, és kijött egy 130 000 Ft-os összeg.

Rondát gondoltam magamban erre, közben jót röhögtem, és végérvényesen elvetettem a kék lejátszó vásárlásának gondolatát a közeljövőben. Hódítsanak így a majom stúdiók, akit akarnak.
0
2010. július 20., kedd 22:00
A filmek minősége hullámzik, az árszint állandó. Darab darab. De ha ez vigasztal, én is beruházok majd rá. :)
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 21:45
2010-et írunk, évek óta kapható az új formátum (az más kérdés, hogy az sem olcsósodik), de számomra  hihetetlen, hogy egy, a sztorija és a gagyi 3D-s effektek miatt sárba tiport film ilyen áron érkezhet hozzánk. Gondolom, a fémdobozzal plusz egy ropi lesz, és én vagyok a barom, hogy meg is veszem a megjelenés napján, mert tetszett. Úgy kell nekem! Valószínűleg meg néhány hónap múlva sz.rért-h.gyért rohad majd a boltok polcain. Az eszem megáll... Hangosan gondolkodtam, nem szükséges energiát feccölni a magyarázat legépelésére. Értem én, csak rohadtul bosszant. Végül is igaza van az illetékeseknek: azt lehet hülyének nézni, aki hagyja magát. :-(
0