Keresés

Az utolsó akcióhős (Blu-ray)

2019. február 18., hétfő 1:32
Off: Na, láttam a Hordát, ami bár nem volt művészieskedő, mint ugye gondoltam, viszont a film története egy idiótaság, a cselekménye meg tényleg zavaros, érthetetlen, és még uncsi is volt...
0
2018. december 19., szerda 14:40
Szerintem is emiatt lett "bukta" ez a film.
0
2018. december 19., szerda 14:01
Talán éppen azon bukott meg a film, hogy a sok okoska mást várt, és nem értette...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. december 19., szerda 12:21
Jó cikk. Nem tudtam hogy ennyire nehéz szülés volt a film és azt se hogy utána senki nem került vissza a korábbi helyére a szakmában.
ÉN anno az HBO-n láttam, nem voltak olyan elvárásaim, mint másoknak. Ellenben az öniróniáját csak most vettem észre igazán és élveztem. Még az új szinkron se zavart a BD-n, igaz a filmet lehet 15 évet nem láttam szóval a szöveg se maradt meg számomra annyira. Schwarzi szerintem legütősebb és faszább akciófilmje és vígjátéka egyben. A film elején mikor feltűnik szivarral, krokodilbőr(?) cipőjében a rendőrautók tetején majd kiüti a kormányzó helyettest és a tetőre érve úgy üti ki az ajtót, mintha most is Terminátor lenne az fergeteges! Nem értem miért és min bukott meg a film. Remek szórakozás a mai napig. Számomra ott a helye a Csupasz pisztoly és Nagy durranás filmek mellett, mert ez legalább akkora paródia.
0
2018. december 19., szerda 6:19
Köszi, élmény volt olvasni. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. december 18., kedd 14:15
Kösz! Így vagyok Tony Scott első filmjével, a művésziesre vett Az éhséggel. Bírom szinte minden rendezését, de ezt végig se tudtam nézni.
0
2018. december 18., kedd 10:36
Remek írás (... a reggeli kávém mellé)! :)
Én kedvelem Tom Noonan-t; McTiernan filmjére, a Hordára (vagy Nomádok-ra) bár kiváncsi lennék, de aggaszt, hogy az -már annak alapján, amit olvasgattam róla- egy kissé érthetetlen cselekményű, művészieskedő filmecske lehet...
0
2018. december 18., kedd 8:36
Mi történt AZ UTOLSÓ AKCIÓHŐS alkotóival? A válasz sajnos nem minden esetben vidám.

https://filmekapolcrol.blog.hu/2018/12/18/mi_tortent_az_utolso_akciohos_alkotoival
0
2018. december 7., péntek 9:51
Van belső borító.
0
2012. november 25., vasárnap 19:56
Valamit nagyon félreértesz, mert én is osztom az álláspontodat, és marhára bosszant, hogy magasról tesznek a problémámra. Elhiheted, hogy az sem tesz boldoggá, ha a tiédre is tesznek.


Nyilván az a gond, hogy nem jött át az irónia a korábbi írásomból.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 25., vasárnap 19:47
Tudod, én ha megveszek egy díszkiadást, nem azért teszem, hogy miután kifizettem érte több tízezer FT-ot, még küldözgessem ide-oda, pereskedjek. Pont nem az a típus vagyok és ezzel élnek vissza. A jó megoldás a külföldi megjelenés beszerzése,( azok sokkal rugalmasabbak és problémamegoldóbbak ) az itteni kiadó meg húzza a f***ra a szarait.
Senki nem reagál semmire, addig vagy jó vevő míg ki nem fizetted, aztán ha problémád van, kit érdekel?
Szerintem ez nincs így jól. De lehet, hogy neked van igazad és bennem van a hiba.
0
2012. november 25., vasárnap 19:32
Én a te felvetésedre reagáltam: van jogi megoldás.

Persze megértem én a bosszúságot: nyilván mindenki azért vette meg a díszdobozt, mert birtokolni akarta, mégpedig kifogástalan állapotban. Pont úgy, mint én a Prometheus fémdobozt (nincs rajta hajszálkarc, horpadás van rajta).

A Ptk. egyébként az online vásárlásokra is vonatkozik, így bárki igényelhet árcsökkentést. Én is ezt kértem az IC-től, és nem pereskedni akarok velük. ;-)

A gond az, hogy tojnak válaszolni a levélözönömre. Lehet, hogy papírra kellene írni, és egy féltéglára erősítve dobni be nekik az ablakon, nehogy elfújja a szél.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 25., vasárnap 19:15
Ez pont tőled fura, aki pereskedni akar az Intercommal egy hajszálkarcos fémdoboz miatt. Nem értem hol a probléma?
0
2012. november 25., vasárnap 19:05
Nem értem, mi a probléma.

17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4. § (1) bekezdés:

A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

De az Xpress sem megy szembe a jogszabállyal:

"A hibásnak ítélt termékeket párnázott borítékban, ajánlott levélként küldd vissza nekünk a következő címre:

XPRESS.HU Online Kft.
1073 Budapest,
Szövetség u. 26."
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 25., vasárnap 18:34
Mindegy, hisz akcióban 20-ért már nem is volt akkora baj, hogy hibás a kiadás.
A Szárnyas fejvadász tényleg nagy kibaszás a vevőkkel, mert az akárhogy is nézzük tönkre lett kúrva. Lehet szépíteni, de akkor is így van. A rövid félretételi időnek hála, pedig az ember nem értesül időben ezekről és megveszi a selejtet, aztán meg csak nyeli a mérgét, mert nincs aki vállalja a felelősséget.
0
2012. november 25., vasárnap 18:27
Hát igen, én még emlékszem arra, amikor a forgalmazó azt mondta, gyártatnak új slipcase-eket és szólnak, ha kész. Remélem, senki nem áll azóta fellábon.
0
2012. november 25., vasárnap 18:24
Ugyan! Az csak 20 rugó volt. Ha megveszek egy ilyen kiadványt, ami ráadásul még selejtes is, mindig nem vagyok zónatag.
Amúgy nem kell ezen csodálkozni, hisz a Jurassic parkos fiaskó után itt ebben az országban a vevővel bármit meg lehet tenni. Meg is tesznek....
0
2012. november 25., vasárnap 17:58
... most meg azt olvasom, hogy a húszezer forintos Szárnyas fejvadász díszdoboz csomagolásával és forgalmazásával kapcsolatban több vásárlónak is problémája akadt, melyet a hazai forgalmazó a kereskedővel karöltve a felhívások ellenére már több, mint egy hete különösebb kommentár nélkül "figyel".

Ez persze belefér bizniszbe, etikástól, a fő cél továbbra is irtani az MM-es hozzászólásokat és a külföldi rendelésekre való buzdítást, mintha ezen múlna bármi is.
0
2012. november 25., vasárnap 16:18
Csak azt nem értem, ezt miért fejtegeti éppen itt, amikor épp elégszer kérte Robi is, hogy nem kéne. Ha tud ilyen forrásról és kell neki, vegye meg, mindenki azt csinál, amit akar - de ezzel a hozzászólásával lehet, hogy felkelti olyanok érdeklődését a külföldi beszerzési lehetőség iránt, akinek eddig esze ágában sem volt keresgélni, várja, hogy bejöjjön ide ezen az áron. Nos ez így már keményen üzletrontás, sőt, etikátlan. Eddig te voltál, aki annyira védte ezeket az elveket, most meg...
0
2012. november 25., vasárnap 14:53
Ott a pont.
0
2012. november 25., vasárnap 14:33
Amennyiben például a hónap elején vett lejátszót a vásárló, és úgy gondolná, most megvásárolná néhány kedvencét az új formátumon, hogy a karácsonyi szünetben, amikor az embernek általában egy kis ideje, elővegye és megnézze ezeket a kedvenceket. Ebben az esetben az embert nem igazán érdekli, hányszor, hol és milyen áron volt kapható a lemez korábban, ahogy a "talán januárban" sem perspektíva, úgyhogy igen, amennyiben van ismerete és lehetősége ezt a lemezt máshonnan beszerezni, úgy el tudom képzelni, hogy nem érti, mire, kire, miért és kiért kéne várakoznia.
0
2012. november 25., vasárnap 13:30
Gyenge érv a külföldről vásárlás mellett, ugyanis számtalan alkalmad lett volna eddig is megvenni, akciós áron is. De ha eddig nem volt sürgős, talán a januárt is megvárhatnád vele, hiszen nyilván lesz még belőle.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 25., vasárnap 13:26
Mert offline sehol sem találod?
0
2012. november 25., vasárnap 13:00
Köszönöm a tájékoztatást.
Érdekes "üzletpolitika", karácsony előtt nem gondoskodik készletről a kiadó. Akkor hogyan is várják el, hogy BD vásárlási kedv fellendüljön. Kellett nekem BD-re váltani - ezért?
Természetesen marad a jóval olcsóbb külföldi beszerzés /magyar hang, felirat/, és lehet temetni a BD piacot.
Mégegyszer köszönöm.
0
2012. november 23., péntek 12:27
Nincs készleten a kiadónál és úgy tudom, hogy idén már nem kapnak utánpótlást, így teljesen bizonytalan, hogy mikor lesz kapható.
0