Keresés
Menü Bezár

Pandorum (DVD)

2011. április 10. 19:53
Na pont ezért nem írtam azt, hogy "mindenképp" írj, hanem csak "érdekességképp", mert nekem marad a hajó.:)
0
2011. április 10. 19:50
Ok.bár a 2 lemezes DVD kiadás annyira jól sikerült(minőségileg is),hogy nehezen szánom rá magam a lecserélésre.bár lehet ,hogy ez már csak a szentimentalizmus. :)
0
2011. április 10. 19:44
Ha megtetted (Event Horizon), majd érdekességképp lökj ki magadból egy tesztet. :)
0
2011. április 10. 19:42
"a dvd kiadás remek, a sötét részek is szépek, de azért sajnálja az ember, hogy az itthoni hd kiadás ott tart ahol, mert bizony nagyon sokat hozzá tud tenni a látványhoz egy nagy felbontás..."

én az ilyen típusú filmeknél (értsd erősen látványfilm és főként sci-fi) már alapból HD-ban gondolkodok (már filózom az Event Horizon BD-re cserélésén is).a Pandorumnál eleve ki volt zárva,hogy DVD-n vegyem meg.döbbenetesen jól néz ki BD-n és ide már nagyon kell az újgenerációs hang is,ami megintcsak bombasztikusan szól alatta.
0
2011. április 10. 10:34
Azért én borzongtam keveset. De én am is gyenge vagyok:D
Szerintem a szinkron jó, legalábbis a színészek terén biztosan mással erre vonatkozólag nem törődök.
0
2011. április 10. 9:52
tegnap este megnéztem.


jó kezdet után és bizonyos "elemek" felbukkanása után, arra számítottam, hogy egy "majd a végén kiderül kik ezek" dolog lesz belőle, és nem mutatják meg teljes valójában.

igazából azt gondoltam, hogy többször is "összexarom" magam, de ez elmaradt :), nem az az ijesztgetős fajta a film.

mindezek ellenére nem rossz film, nagyon tetszett, bár itt a a történet világűrbe helyezése inkább csak eszköz volt arra, hogy ne egy újabb Földön játszódó történet legyen, bár a vége azért okoz némi meglepetést.

kicsit olyan, mint a Poseidon katasztrófa, ahol megyünk valamerre egy hajó gyomrában, hogy el- és megmeneküljünk.

a dvd kiadás remek, a sötét részek is szépek, de azért sajnálja az ember, hogy az itthoni hd kiadás ott tart ahol, mert bizony nagyon sokat hozzá tud tenni a látványhoz egy nagy felbontás...

"természetesen" eredeti nyelven néztem, a szinkronról nem tudok nyilatkozni.

0
2011. március 8. 14:05
Nem ez a kiadás nem kétoldalas, mint ahogy a többi GHE kiadás sem az(úgy szintén a PV).
Nekem a fekete tok igénytelen hatást sugall.
0
2011. március 8. 13:37
hogy nem ismeri az átlátszó borítót.
volt már rá példa, hogy kétoldalast fekete tokba raktak kiadók.
0
2011. március 8. 12:51
Ez hogy jön ide?
0
2011. március 8. 12:38
kétoldalas a borító?
0
2011. március 1. 17:21
Basszus a GHE sem ismeri az átlátszó tokot. Már múlt hónapban megvettem volna mikor bent voltam városban.
0
2011. február 24. 18:05
mokép mintha így is el lenne maradva pár beígért megjelenéssel, ha jól emlékszem.
0
2011. február 24. 16:59
a Pandorum független film és mindenhol más forgalmazza.USA-ban Anchor Bay,Németországban megint másik cég,csak az angoloknál Icon.azért kíváncsi leszek én arra,hogy mit ad ki a Mokép konkrétan.

még a tavaly beígért 30 Days Of Night is csak kallódik az éterben azóta is.szintén Icon,ha nem tévedek(USA-ban meg Sony),bár itt most azért puskáztam a polcról. ;)
0
2011. február 24. 16:40
Ha valóban az Icon adta ki az angol BD-t, akkor van remény idehaza is, mert a Mokép meg most kötött velük szerződést BD-forgalmazásra, ahogy a DVDextrás hír is szól...
0
2011. február 24. 15:33
igazából engem ez nem érint már.az USA változattal maximálisan elégedett vagyok,pedig anno ennél jóval drágább volt,de ennél azért jóval szebb a borítója. :)

"Sőt, néhány cím esetében a BD változat 2-3 fonttal olcsóbb volt egy-egy időszakban, mint a DVD."

itthon sajnos még most sem olyanok az árszabások,hogy a kispénzű vásárló ne rohanjon el a boltok polcai elől,amint leemel egy BD-t és meglátja az árcimkét.amíg itthon a kiadók nem próbálják (ami részükről megint nehéz lesz tekintve az eladásokat) jóval kisebbre húzni a 2 formátum ára közötti szakadékot nem is lesznek jobbak az eladások.Azért mert a BD újabb formátum még nem törvényszerű,hogy 2-3-szor kerüljön többe a DVD-nél,mert így nincs akkora ösztönzőerő a váltáshoz...
k
persze itt jönnek elő megint az ezerszer lerágott és átvitázott kérdések,ami oda visznek,hogy kevés fizetés,kis példányszámú megjelenés és magas kalózkodási ráta= nem lesz drasztikus árcsökkentés.

vagyis amit lentebb írtál az érvényesül:egy hazai új megjelenésű DVD árából(átlag 3000 HUF),kintről rendelik meg a gyűjtők a BD-t inkább...ez már egy lehetetlen helyzet amiben senki nem hibás és mindenki az...
0
2011. február 24. 14:59
Sőt, néhány cím esetében a BD változat 2-3 fonttal olcsóbb volt egy-egy időszakban, mint a DVD.
0
2011. február 24. 14:41
nincs rajta.az Icon forgalmazza,ők nem raknak soha magyar vonatkozást  korongjaikra.

most nézem...online csak 2 (!!!) Font különbség van a BD és a DVD változat között ! :O

Ott már tényleg megéri BD-re váltani...bár ez a borítóterv ellenben még mindíg borzasztó csúnya. :)
0
2011. február 24. 14:31
az angol kiadáson van magyar vonatkozás?
0
2011. február 24. 10:42
Én valamikor tavaly Május környékén szereztem be R2 segedelmével az A régiós 2 lemezes BD változatot.

Egyébként a mostani árát elnézve (mármint a B régiós kiadásét) nem csodálkozok azon,ha valaki inkább a lényegesen jobb HD minőséget választja,ráadásul jóval olcsóbban.

szvsz vannak olyan filmek amiknek a látványvilága,díszletezése ordít a HD minőségért.a Pandorum is eleve ez a kategória.

nekem eszembe sem jutott volna DVD-n megvenni.A Splice-al ugyanígy vagyok,bár ott lesz némi problémám,mert a legjobb minőségű változatok nem az USA-ban és nem is Angliában jelentek meg,hanem valahol Norvég területen...szóval az így még lóg a levegőben.
0
2011. február 24. 9:14
Egyes filmeket én s megvettem megjelenéskor, mint Star Trek, Tranformers 2, Avatar... többet az elmúlt évekből nem tudok. :) Lényeg, hogy nem sajnáltam érte, főleg mert steelbookos kettő és a moziban a szinkron miatt nem láttam. Így számoltam a napokat a DVD megjelenésig. És ezért veszem majd meg a TRON: Örökséget is.
0
2011. február 24. 9:13
Egyébként tényleg kár, mert minden szempontból teljesértékű korong, magyarul feliratozott extrákkal, de ez is olyan rétegfilm, amely a vásárlóit is megosztja, és most nem arra gondolok, hogy kinek tetszett, kinek nem: hisz az is probléma lehet már a készlet nem fogyásakor, hogy a vásárlók egy része inkább a hónapok óta 2500 Ft-ért kiárusított angol Blu-ray kiadást választották. Ezért is kár, mert aki moziba nem jár, ráadásul mindenáron HD képet szeretne otthonra, az elkölti ugyan az erre szánt kis pénzét a kiadványra, de nem itthon, azaz ebből a magyar forgalmazó egy kanyi vasat sem lát, magyarul ebből a szempontból itthon olyan, mintha letöltötte volna.
0
2011. február 24. 8:48
Egyetértek, én se taktikázok, ha olyan filmről van szó, amit tetszett, főleg, ha a kiadás is tetszetős. Ezek után viszont a GHE-t is azok közé a kiadók közé sorolom, melyeknek a vacilálós megvételeivel (pl. Kecskebűvölők) kivárok, hisz most már tudom, hogy hamar a 990-es tartományban végzik.
0
2011. február 24. 8:39
én kb. 1 hete rendeltem be,mert nekem nagyon tetszett,akkor még teljes áron! Azt gondoltam,ha lesz akció max 2190ft lesz! Szerencsém volt,hogy még nem volt pénzem átvenni! Szerintem megéri teljes áron dvd venni! Én úgy vagyok vele,hogy,ha tetszik/vagy várom az adott filmet teljes áron veszem meg! Nem várok még,ha 1-2 hónapon belül akciós lesz! Igy jártam a Rémálom az Elm utcában sorozattal! Az összeset megvettem teljes áron! Kb. 1hónap telt el és 990ft/db áron volt! De még ez sem vette el a kedvem,hogy megjelenéskor vegyek meg filmeket!
0
2011. február 24. 8:28
Visszaköszön a régi SPI rutin.
0
2011. február 24. 8:05
Ez az ár azért most rosszul esett. És akkor megint vissza lehet térni a "megéri-e teljes áron kiadványt vásárolni?" témához...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0