Keresés

Alien antológia - Limitált tojás-szobros változat (6 BD) (Blu-ray)

2010. november 27., szombat 15:59
A minap bemegyek egy boltba, hogy keressek AvP2-t (mivel itt bizonytalanná vált, de elő van rendelve). Az egyébként dekoratív eladónőnek mondom, hogy keresem ezt és ezt a romantikus filmet és az AvP2-t, mire az mosolyog és mondja, hogy van most ilyen tojás is, ha érdekel megmutatja nekem. Nem tudom milyen tojásra gondolt, de nekem van kettő is és nem kell harmadik :D
0
2010. november 27., szombat 11:41
Eddig az első, és a második érszt sikerült megnéznem. Az elsőt szinkronnal, a másodikat feliratosan. A kép tényleg nagyon szép lett, a magyar hang sem szólt rosszul.
A második részben persze angolul is szépen muzsikál a dolog. Már csak a maradék kettő film van hátra. Én nem bántam meg :)
0
2010. november 27., szombat 11:03
Én most nézem az első részt és eszméletlen mit műveltek a képpel,frenetikus! Remélem a többi rész is ilyen gyönyörű lesz.
0
2010. november 27., szombat 9:51
Csak hogy ha jól emlékszem azt írták valahol,h a BD kiadáshoz újra vettek hangilag egy csomó mindent (dialógusokat és effekteket is).
0
2010. november 27., szombat 9:38
Már a DVD-megjelenéskor tisztázták, hogy azért van ott a sistergés, mert azokhoz a jelenetekhez nem készült a stúdióban utószinkron, ezért a forgatáskor rögzített beszédhangokból kellett megoldani, hogy ne legyenek némák a szereplők. Emiatt sistereg a beszédhangok alatt. Vili?

Látod, nálunk ugyanezért szemétre dobatják a jó kis klasszikus szinkronokat, bezzeg ők nem szinkronizáltatják újra a 20 évvel idősebb Sigourney Weaverrel önmagát... :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 27., szombat 4:56
Belenéztem a harmadik részbe, és a bővített jeleneteknél a beszéd alatt ugyanúgy sistereg a film, mint a dvd kiadás esetén, de legalább a felirat csúszást kiküszöbölték.  Talán egy újabb kiadásnál, már a sistergést is megszüntetik.
0
2010. november 25., csütörtök 18:27
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2010. november 25., csütörtök 17:47
Nekem ez már szép. Hidd el élőben szebben néz ki mint a képeken. :-)
0
2010. november 25., csütörtök 17:10
Csoki, szóval kinek mi a szép. Össze hasonlítottam a 100dbos Alien többi kiadványommal és hát igen csak alul maradt. Van viszonyítási alapom.
0
2010. november 25., csütörtök 17:10
Csoki, szóval kinek mi a szép. Össze hasonlítottam a 100dbos Alien többi kiadványommal és hát igen csak alul maradt. Van viszonyítási alapom.
0
2010. november 25., csütörtök 16:11
Van az előzményekben olyan, amiből más következik, mint amit dvdzoom írt? :)
Te oltottad az xpress-t, amiért máshol is lehet kapni a tojást, miközben szerinted ő azt ordibálta mindenhol, hogy exkluzív náluk, xpress és még néhányan pedig jelezték, hogy ilyen max. álmodban fordult elő, mert a másik változatról volt szó, és persze Te semmilyen konkrét hivatkozással nem tudtál ezúttal sem szolgálni, ami akár halványan is igazolná a vádaskodásaidat.
Nagyon szánalmas alak vagy.
0
2010. november 25., csütörtök 15:59
eheh... bármilyen meglepő, vagy éppen rémísztő, de van bennünk egy közös.... szeretünk hozzászóloni úgy topicokhoz, hogy előtte nem olvassuk el az előzményeket... :)
0
2010. november 25., csütörtök 15:58
Szerintem is nagyon szép lett. :-)
0
2010. november 25., csütörtök 15:26
csak szép sorban!  :D
0
2010. november 25., csütörtök 15:17
Közben olvasd fentebb, mert vannak fejlemények.
0
2010. november 25., csütörtök 15:17
Ez így van!
0
2010. november 25., csütörtök 15:15
Te nem hazug vagy (bár lehet az is),de inkább hülye!
Senki nem mondta,h ez a tojásos kiadás Xpress Exkluzív!!!!!
A másik kiadás az Xpress Exkluzív és ő is ezt mondta!
0
2010. november 25., csütörtök 14:38
Ó offline blu-ray hegyek szépen felstóckolva, megdobbant a szívem. Ezért szeretem az offline-t...
0
2010. november 25., csütörtök 13:52
Üdv, Alien rajongók. Meg néztem a képeket, mert sajna az én példányom még nem érkezett meg. De amint látom csalódni fogok. A Digipack-on levő illusztrációk katasztrófa. Nem egy dvd kiadás lekörözi. Lásd: koreai,thai,malay,amerikai.stb. Ezt a kinézetet kinek kell megköszönni?
0
2010. november 25., csütörtök 12:44
pusztán azért örülnék ha lenne offline, hogy láthassam hogy hogy is néz ki...  meg mivel voltam olyan bölcs/hülye hogy xpressen lemondtam az előrendelésem, így itt már úgysem tudnám megvenni ha esetleg annyira elnyeri a tetszésemet...  offline adnék neki még egy esélyt ha megfog a külseje, ha nem, vagy éppen nem is lesz offline akkor meg marad kintről...
0
2010. november 25., csütörtök 12:40
Ha ez így van, és tényleg lesz offline, akkor láthatod, hogy itt Xpress is meg lett vezetve...
0
2010. november 25., csütörtök 12:20
Ok, akkor megynyugtatlak: 3 offline hülye bolttal beszéltem, mind a három helyen azt mondták, hogy a kiadó a hétre ígérte a sima díszdobozos, tehát facehuggeres verziót nekik. Sőt a csávó meg is erősítette, hogy a héten, de legkésőbb a jövő héten biztosan meg is kapják mivel rengetegen keresik....

elhiszem hogy unalmas téma azt hallgatni, hogy az xpress xluzív dolgok máshol is kaphatóak, viszont ha ez az igazság akkor azért nem a vásárlót, fórumozót kell lenyilazni, hanem el kell fogadni...

És rosszul gondolod, hogy örömömben erre fogok maszturbálni, hogy nah most jól megmutattam.... ki kell ábrándítsalak, nem egészen így van.... csupán egy tényt szeretnék tisztázni, hogy az xpressen xluzívnak feltüntetett kiadványokat szinte egytől egyig a megjelenés pillanatában láttam offline is, mit ahogy azt a te bd gyűjteményed topicban mások is megerősítették. (és ha kiveszem az általánosításomból az "online exlúzív" termékeket akkor is tartom az állításom, hogy a sima exlúzív kiadványokat LÁTTAM offline a megjelenés idejében. Nem hallottam, nem mesélték, nem az újságban olvastam, hanem a saját szememmel láttam.

0
2010. november 25., csütörtök 9:43
Szerintem eszméletlen mód ott van!
0
2010. november 24., szerda 22:29
Dömi!
Elküldtem a képeket dátumok nélkül.

0
2010. november 24., szerda 22:08
Nincs mit.
0