Keresés

Alien antológia - Limitált tojás-szobros változat (6 BD) (Blu-ray)

2010. november 24., szerda 22:03
nagyon köszi előre is!!!!!!

üdv
Dömi
0
2010. november 24., szerda 21:53
Szia! Természetesen tudok készíteni. Amint kész elküldöm a képeket.
0
2010. november 24., szerda 21:48
szia

eltudnál a zoomnak küldeni olyan képeket amelyiken nincs dátumozva? megköszönönék és akkor ki tudjuk rakni az oldalra őket!

köszi
0
2010. november 24., szerda 21:44
Nincs mit. Örülök, hogy tetszik. :-)
0
2010. november 24., szerda 21:39
Köszönjük a képeket, lenyűgöző a kiadvány.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 24., szerda 21:33
Azt a lapot, ami félbe van hajtva, gyárilag így rakták bele a bookletbe, nem én hajtottam félbe.
0
2010. november 24., szerda 21:31
Hoppá! Az egyikből kettő lett feltöltve. Bocsi. :-)
0
2010. november 24., szerda 21:29
Na akkor jöjjenek a képek. Időközben Gyulus is rekott fel képeket a kiadványról, de most jöjjenek az én képeim.Elnézést a sok képért.

Remélem, hogy jók lettek. :-)
0
2010. november 24., szerda 21:07
Pont a lemezekről nincsenek képek, de köszi Gyulus a segítséget. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 24., szerda 21:06
Bocs, az első kép álló:

Ez az átka, ha a megjelenítéskor kell átméretezni... :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 24., szerda 21:04
Lássátok, kivel van dolgotok, itt a többi is.

Homer J. Simpson képei:

0
2010. november 24., szerda 21:00
Pedig működik az:

0
2010. november 24., szerda 20:58
Köszönjük előre is, minden fórumozó nevében.
0
2010. november 24., szerda 20:58
Nálam error-t írnak ki a képek.
0
2010. november 24., szerda 20:56
Persze. 1 órán belül fel is teszem őket ide.
0
2010. november 24., szerda 20:55
Vannak lentebb képek.

Annyira oda van érte mindenki, hogy nekem is kedvem lenne megvenni. Csak ne lenne ilyen kib*szott drága...
0
2010. november 24., szerda 20:51
Képeket tudsz készíteni?
0
2010. november 24., szerda 20:41
Gondolhatod, én hogy meglapődtem, amikor kaptam az e-mailt amiben azt írták, hogy digistack-es lesz mindkét kiadvány, erre itt az oldalon azt olvasom, hogy mindenkinek digipack van a tojásban. Most már én is meggyőződtem, hogy tényleg digipackos a tojás. :-)
0
2010. november 24., szerda 20:38
Én most értem haza az egyik "hülyéből" egy Alien tojással. Az eladó nagyon segítőkész volt, mert elmondtam naki a digipack vs. digistack story-t, amire odahívta a főnökasszonyát, és kibontották a dobozt, hogy megnézhessem a tartalmát mielött megvenném, ugyanis ők is drágának találták ahhoz, hogy csak úgy "vakra" vegyem meg. Hál istennek digipack lapult a dobozban, és örömmel fizettem ki érte az árát, mert csoadálatos a kiadvány. Az InterCom-nak meg köszönöm a féretájékoztató e-mail-t, amelynek hatására töröltem az előrendelésemből a kiadványokat.
0
2010. november 24., szerda 19:41
Xpress létszíves írd meg hogy hol állok most a várakozási listán? Mert nagyon fontos lenne. Köszönöm.
0
2010. november 24., szerda 19:37
Nagyon unom az egész témát. Kedvem sincs már nagyon reagálni az ilyesmikre, de azért a tisztesség kedvéért leírom ismét a tényeket, hogy legalább azok is szerepeljenek a saját oldalunkon.
1. A tojásról soha nem állítottuk, hogy csak nálunk lehet majd kapni, ezt a másik változatról mondtuk, de még azt sem a termék oldalán, vagy banneren, vagy hírlevélben, hanem egy fél mondat erejéig egy fórumos hozzászólásra reagálva. Tudomásom szerint - ezt ma a kiadónál is megerősítették - az összes hivatalosan magyar forgalmazásba került Facehugger-es változatot mi kaptuk meg. De boldogok leszünk, ha sikerül majd azt is lefotóznod és publikálnod mindenhol, mert akkor valószínűleg boldog leszel, és mi örülünk, ha valaki boldog.

2. Érdemes lenne visszanézned az általad máshol látott, nálunk exkluzívnak hirdetett kiadványokkal kapcsolatos hozzászólásomat. Emlékeim szerint az általad felsorolt kiadványok vagy nem is szerepelnek a kínálatunkban (más kiszerelés volt exkluzív a Médiában és más nálunk), vagy nem Xpress exkluzívként volt meghirdetve az adott termék, hanem Xpress Online exkluzívként. Egyedül a Mad Max doboznál tévedtem, ott úgy emlékeztem, hogy az nálunk volt exkluzív, de aztán csak felkerestem a termék oldalát és kiderült, hogy én emlékeztem rosszul, mert az is Xpress ONLINE exkluzív termék volt, tehát jogos, hogy a Médiában látta valaki, mert így is szólt a megállapodás: online nálunk, offline náluk.
Természetesen mindig is így volt meghirdetve, előkerestem márciusi megrendelés-visszaigazolásokat az e-mailek között (bárki megteheti ugyanezt, aki megrendelte tőlünk), és azokból is látszik, hogy kezdettől fogva így hirdettük.

Nem hazugozlak le, csak egy friss mondatodat idézem szó szerint:

"Szintén fenkölt hangoztattad, hogy ez az Alien tojás szintén a ti exluzív kiadványotok."

Na most nem állítom, hogy hazudsz, amikor ezt állítod, csupán szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem mondtál ezzel igazat.
0
2010. november 24., szerda 19:15
Ajánljatok már légyszi olyan topicot az xpressen, ahová érdemes még beleolvasni, de úgy tényleg.
0
2010. november 24., szerda 18:19
ilyet hallottam ma én is ("a simából még nem kaptunk"), de azért nem bátorkodtam leírni, mert akkor megint jön a letámadás.... inkább várok, úgyis kapnak, nyilván nem sokat, de remélem egy fotó erejéig láthatom, csak hogy igazam legyen :D

amúgy ez a tojás szerintem qrva nagy... sokkal nagyobb mint amire számítottam, a minősége pedig nagyon műanyag feeling. bár az tény hogy a még csak fotókon látott facehuggeres verziótól talán jobban néz ki.
0
2010. november 24., szerda 18:11
Igen ez igaz, ez a változat nem volt meghirdetve. Viszont az is igaz hogy, állítják a boltok hogy fognak kapni. Kíváncsiságból felhívtam a fukarkodót és a hülye nem vagyok egy-egy üzletét, persze ez nem jelenti azt hogy kapnak is. De már nem lepődnék meg semmin.
Arra azért szeretném ha válaszolna Xpress-től valaki hogy hányadik vagyok most éppen. Mert szeretném tudni. Köszönöm!
0
2010. november 24., szerda 17:46
Ez a kiadás nem Xpress Exklúziv!!!  Nem is volt soha!  Csak a másik kiadás!
0