Na és minimum dts-HD MA 7.1-ben.Az alá nem adjuk. ;)
0
2010. október 21., csütörtök 18:50
2444
Ebben teljesen egyetértek. Tényleg fárasztó, hogy az összes topik ide jut az xpress-en és a dvdextrán is. Szomorú, de ezerszer kivesézett témák már ezek, de mindig újra megjelennek.
Azért abba kiegyezhetünk, hogy ez esetben elfért volna egy szinkron? :)
0
2010. október 21., csütörtök 18:37
4792
amit írtam azt azért írtam, mert kicsit már kezd elegem lenni abból, hogy itt a fórumokon semmi mást sem hallani már csak hogy ez szar, az szar, miért nincs ez, ha van akkor miért olyan, miért drága, miért olcsó stb.... itt soha senkinek semmi sem jó. az nagyon elképzelhetetlen lenne, hogy valaki megpróbálna annak örülni ami van és nem síránkozni mindenért? az Ok, hogy egyszer feljön valami, de a 1, Letöltés 2, szinkron 3, magyar dvd piac olyan szinten lerágott és kibaxott unalmas témák és minden topicban csak ezt lehet olvasni.... konkrétan eljutott oda a dolog, hogy filmes fórumként a filmekről már szó sem esik...
0
2010. október 21., csütörtök 18:37
1731
és miután nincsen magyar vonatkozása (szinkron), tehát nem kellett fizetnie a magyar kiadónak ezért, így - szerintem - lehetne olcsóbb...
0
2010. október 21., csütörtök 18:33
2444
Örömködj csak nyugodtam, van min. Az ilyen esetek gyengítik tovább az amúgy is rossz helyzetben lévő piacunkat. A stúdióknak/kiadóknak és a hozzád hasonlóknak meg kellene végre értenie, hogy hazánkban a szinkronnal és főleg az eredeti szinkronnal ellátott kiadványoknak van/lenne némi kereslete. Tetszik, nem tetszik, ez van, ez kell a többségnek. Lehet vitázni, hogy jó-e ez így, de akkor is így van.
Biztos "jó" forgalma lesz a kiadónak belőle, jó felmérés lesz egy esetleges következő kiadványhoz. Nem is értem a ProVideo-t. Tuti bukta, egy kamikaze kiadás. Ja, és kíváncsi leszek az újabb magyarázatokra...
0
2010. október 21., csütörtök 16:16
1017
Csak akkor nem tudom mire kellet várni ennyit. Azt hittem hogy megint szinkron problémák miatt késik nálunk. Erre nem is tesznek rá. :-)
0
2010. október 21., csütörtök 15:55
2405
:) Hehe, az enyém is! :P
0
2010. október 21., csütörtök 15:20
7074
Igazad van. És a pénzem is megmarad.
0
2010. október 21., csütörtök 15:18
4792
én örülök hogy nincs rajta egyetlen egy szinkron sem. legalább nem kell a folyamatos vitákat hallgatni, hogy miért a régi vagy miért az új került rá. nincs és kész. hurrá.