Keresés

Az utolsó mohikán (DVD)

2010. november 7., vasárnap 19:04
ez komoly hogy csak magyar szinkron lesz rajta, remélem csak elírás, erre nagyon ne szokjon rá ez a kiadó
0
2010. november 3., szerda 22:02
Nekem viszont az 1992- es kiadású Michael Mann rendezte és Daniel Day-Lewis főszereplésű tetszik jobban....láttam a régebbi verziót is, azt láttam elsőnek, utána a Michael Mann féle verziót, végül az utóbbi mellett döntöttem...azt is vetem meg dvd-n.
0
2010. november 3., szerda 21:26
Ez egy korrekt tévéfilmes feldolgozás, szerintem. Robert Tessier Magua szerepében telitalálat, ezt a figurát mintha rá szabták volna. A DVD borítója valami fantasztikus - legalábbis így kép alapján.
A Michael Mann féle feldolgozást nem szeretem, nekem valahogy túl sterilnek tűnik az egész: se izgalom, se látvány tekintetében nem ragadott meg.
0
2010. november 3., szerda 19:30
Remek. Ezt a feldolgozást láttam először (kb. 4-5 éves koromban), és miután a másik is elkészült, nem értettem, miért kellett egy olyan jó film után egy másik gyengébbet csinálni. Most felnőtt fejjel is eldönthetem, akkor jó volt-e a meglátásom. :D

Ellenben Lon Chaney nem hinném, hogy játszott a filmben ... apja és fia is halott volt már 1977-ben. A rendező stimmel, de a szereplőknél elírás lehet...
0