Hát nem tudom, beleférhet -e 6 lemez a normál (14mm) tokba. Én csak olyat találtam, ami 22mm-es.
0
2012. december 7., péntek 9:50
4596
Ha már itt volt kérdés tokok beszerezhetőségéről... Olyan oldalt vagy helyet keresek, ahol jó minőségű, 6 ill. 8 lemezes DVD-tokokat lehet venni. A 6 lemezesből normál (14mm gerincvastagságút) keresek, a FlashForward ugyanis ilyenben van, és mint állandó helyhiánnyal küzdő egyén, imádom, hogy feltűnés nélkül megbújik a normál tokok között:).
Valaki tudna mondani egy oldalt, ahonnan lehet rendelni jó minőségű, átlátszó dupla dvd tokokat?
0
2012. október 16., kedd 15:45
1219
creeper rossz aki rosszra gondol :-P De most ez mi amúgy? Csoki, hogy kerülhet egy film tokjába? A poén, hogy mind a 6 lemez csokis volt. De persze ne legyél ideges csak működjön a film mi? XD
0
2012. október 16., kedd 15:43
16458
:D
0
2012. október 16., kedd 15:42
7076
:)
0
2012. október 16., kedd 15:41
13392
Csak hiszed, hogy csoki volt. :)
0
2012. október 16., kedd 15:39
1219
Azt írtam már, hogy a LOST 1. évad lemezek alatt csoki volt szétkenve? Nézem mondom mi a f*** az és csoki volt. Amiért fizettem kaptam ajándék csokit is szétkenve. Bánom, hogy nem fényképeztem le és raktam fel mindenhova :D
0
2012. október 16., kedd 15:39
13392
Olyan jó, hogy még magam sem értem, mit írok. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a Cinema City rendszerében megvásárolandó és hazavihető (majd magaddal hordozandó) szemüvegrendszer működik, ehhez képest nálunk más a módi: a vetítés elején kezünkbe nyomják a szemüveget, amit kifelé menet vissza kell adni.
0
2012. október 16., kedd 15:35
13392
Egy gyakorlott kéz már olyan gyorsan végez ezzel a művelettel, hogy egy Ne lopj!-reklám ehhez képest egész estés elfoglaltság. :)
0
2012. október 16., kedd 15:34
13392
Erről jut eszembe az a tragikus eset, ami a legutóbb anevemelisz 3D-s vetítése előtt történt. Ugye a Cinema City rendszerében megvásárolható és hazavihető MasterImage szemüveg-rendszer működik, hanem kölcsönözhető és visszaadandó Dolby-okuláré, ilyen:
Na most a masszív műanyagkeretem belül a lencse iszonyú vékony és sérülékeny, hajlékony műanyag (ugye a MasterImage és IMAX szemüvegek lencséje is masszív műanyag, ezé viszont olyan, mint anaglyph papírszemüvegeké). A lányka pedig megláthatott egy amúgy ártalmatlan, rászáradt klóros vízcseppet, mert elővett egy papírzsepit (áááááá!!), és elkezdte a lencsét vadul dörzsölni. Bele is gondoltam, mit művelhet ez a maca egy védtelen makkal. Persze totálisan összekarcolta az egészet, nekem pedig van akkora szerencsém, hogy a legközelebbi 3D-s bámuldán ezt a szemüveget fogom kapni. :)
0
2012. október 16., kedd 15:27
1219
Van persze tv-hez, monitorhoz ilyen kék puha kendőcske. Na erről beszélek fizetek érte és még én takarítsam ha nézni akarom vicc az egész.. Megpróbálom akkor :-)
0
2012. október 16., kedd 15:22
13392
Nem, nem lesz karcos, vagy csak annyira piciny és felületi mértékben, hogy szinte észre sem lehet venni. Persze ne mártsd meg a korongot a kádban. :) Félreértés ne essék, nehogy elkezdd súrolni, a nedvesség szinte magától leviszi majd a koszt, még dörzsölni sem kell. A legjobb, ha olyan kis kendővel teszed ezt, amivel az LCD tévét/monitort, vagy szemüveget szokás tisztítani, ezek nem karcolnak (póló, pulcsi, tanga felejtős).
Ja, és ne csodálkozz, ha a ragacs néhány napon belül visszanő (komolyan:), szóval ha legközelebb is be akarod tenni a lemezt, akkor újra meg kel tisztítani.
0
2012. október 16., kedd 15:16
1219
Nem okoz kárt a lemezben? A nedvességre gondolok :-) Gondolom karcos lesz tőle. De jobb mintha tiszta ragacs, szó szerint mint egy takony :D
0
2012. október 16., kedd 15:13
13392
Ez sem válasz. :) Ha a lemezt megtörölgeted a ragacstól, elviekben lejátszhatóvá válik és nem okoz kárt az olvasófejben, de ha lejátszás akadályokba ütközik, akkor a forgalmazójának ezt orvosolnia kell, nem lepattintania. Ezt pedig, ha nem hajlandók megtenni, ki kell kényszerítened.
De hangsúlyozom, próbáld ki, hogy a lemezt egy nedves törlőkendővel áttörölgeted, majd hagyod megszáradni. A legnagyobb eséllyel ez megoldja a lejátszási problémát.
0
2012. október 16., kedd 15:08
1219
Írtam nekik egy választ, hogy ezek után ne is várják, hogy még vannak olyan hülyék akik vesznek filmet eredetiben. Így is minden ismerősöm lenéz, hogy ilyenre hogy költhetek miért nem töltöm le ahogy mindenki más. Ezzel azt érik el.
0
2012. október 16., kedd 15:02
13392
Teljesen igazad van, ez egy ócska, lepattintós válasz, bár mondhatnám azt is, ez nem válasz. Nem kell idegeskedned, nyugodtan kérdezd meg őket e-mailben, vagy akár telefonon, ezt az álláspontot akkor is fenntartják-e, ha történeted megírod az Index Tékozló Homár fogyasztóvédelmi blogjának.
0
2012. október 16., kedd 14:57
16458
Na, az esetedből tanulva azt hiszem végignézem én is a gyűjteményem, hogy mi újság a lemezekkel.
0
2012. október 16., kedd 14:55
1130
Azért baromira megnyugtató, hogy gond esetén ennyire lehet majd számítani a kiadóra...