Keresés

Töketlen tokok és lappangó lemezhibák leltározása

2011. szeptember 2., péntek 14:26
Mivel nincs sok blu-ray filmem,meg tudná mondani valaki,hogy melyik a "legszabványosabb" gerincvastagság a tokok között?Mert ebben a kevésben is vagy 3-4 fajta méret.
0
2011. július 12., kedd 18:54
Ó, sikerült rájönni, hogy a külső információs lapka van ráragasztva a slip, pont mint a steel-eknél.
Nem tudom miért nem lehetett a tok mellé tenni be a slipbe mint a Transfomers-nél is tették.
Meg érdekes, hogy 6 ponton kellett odaragsztani nem lett volna elég középen 1 pötty.
Köszönöm az útmutatást.
0
2011. július 10., vasárnap 21:50
Az Angyalok és Démonok tokjánál észrevett bárki is foltokat a slipcase hátulján?
Olyasmik mint a steel-eknél az információs lapoknál azok a ragasztó pöttyök.
Enyémen kiisdudorodik 3 helyen is ott fel is vette ezt a slip, az extrák leírásánál meg elszíneződött egy körömnyi folt kb.
0
2011. március 6., vasárnap 23:53
Közben meg úgy csinálsz, mintha az egyértelmű bevezetőd nem is nekem szólt volna. Nem kell ehhez két bekezdés: hiányoztam. Ennyi az egész.
0
2011. március 6., vasárnap 23:47
Én már félreálltam - ha nem tűnt volna fel. De neked megint nem sikerült kussolnod és csak mert nem mutatsz egy kis "speaker"-rel a hozzászólásra, amire éppen reagáltál, az még "arra mutat". Nem vinnyogás volt, hanem - mint általában - egy tényt közöltem. Egy szomorú tényt, amely sajnos sokunkat érint. Úgy néz ki, hogy a Kinoweltes korongoknak is annyi lesz idővel...

Képzeld, voltam egy helyen: full hd-s led tv a falon, komoly házimozis cucc, korrekt hangfalrendszer és egymás mellett vagy négy-öt 1-2 gigás kis Samsung Story Station: a filmgyűjteményem - mutatott rájuk az illető. És milyen igaza volt! Helló, szép új jövő! :-O
0
2011. március 6., vasárnap 23:08
Ha úgy gondolod, valaki hiányolta már az állandó balhézásodat meg dühöngésedet, akkor csak gyere, én félreállok.
0
2011. március 6., vasárnap 22:59
Akkor Te így jártál. Írnám, hogy mindenki csekkolja, de minek? Ezen már úgy sem lehet változtatni... Amaray-ben is... Na f*sza...
0
2011. március 6., vasárnap 22:57
"Vinnyogda"? Hát ez meg milyen szó, b*zdmeg?!?

Ameddig ilyen egoista b*lfasz megmondóemberkék vannak itt, addig nem hiányozhat semmi...
0
2011. március 6., vasárnap 11:38
nálam 9-ből 9 hibátlan.  :S
0
2011. március 6., vasárnap 11:31
Már hiányzott egy profi férfiimitátor vinnyogdája. :)
0
2011. március 6., vasárnap 11:21
Tudom-tudom, hogy - többek között - nagypofájú "majdénjólmegmondommindenkinekatöbbinekmegkuss" kripli miatt "elfelejtettem" a fórumozást, de ez most mindenki számára fontos.

Tegnap vizslattam a korongjaimat és hát úgy néz ki, hogy a Kinoweltes kiadások sem ússzák meg... Pedig Amaray-tokban van az összes, ugye, de nálam már egynél elkezdődött a "fátyolosodás / felhősödés", egy másiknál pedig már totál "dzsuvás" a korong. Itt akkor meg is dől, hogy nagy valószínűséggel a tokok miatt történik mindez. Mindez a trehány / hanyag gyártás miatt történik, amelyre - más esetekben - a gagyi tokok még rátesznek egy lapáttal... :-(
0
2010. december 30., csütörtök 18:00
Nálam csak a Holly Woody történeten alakult ki némi szutymó,de le lehetett tisztítani.
Másnap ismét jelentkezett egy kevés,harmadnap már nem.Egyébként nem nyilas tokban volt.
0
2010. december 29., szerda 22:20
Csak óvatosan a "pillangós-tokokkal" is!

Ez nem jó, konkrétan sz*r:

Ez a jó, a színe is szürkésebb és a pillangók is közelebb vannak egymáshoz:

Kívülről is könnyű megkülönböztetni őket - a színük miatt, ugye.
0
2010. december 29., szerda 22:19
Csak óvatosan a "pillangós-tokokkal" is!

Ez nem jó, konkrétan sz*r:

Ez a jó, a színe is szürkésebb és a pillangók is közelebb vannak egymáshoz:
íimg src="http://kepfeltoltes.hu/101229/DSC05617_-_kicsiny_tett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">

Kívülről is könnyű megkülönböztetni őket - a színük miatt, ugye.
0
2010. december 29., szerda 19:44
Azt hiszem nálam kezd tele lenni a pohár...

Tegnap kutakodtam a polcon, lekaptam az Erdő c. filmet (The Woods), mondom háttérzajnak tökéletes lesz. A frissen kibontott lemez persze annyira mocskos volt, hogy a dvd-romom csak szenvedett vele.

Ma meg a Brian életét akartam megnézni, hát... az egy dolog hogy nem is észleli a lemezt az olvasó, de ilyen mocskos lemezt már rég láttam... talán a csiszológép leviszi. Vagy nem.

Szóval mindenki mehet ellenőrizni az ikerfilmes Brian életét, mert lehet hogy nem csak nálam van geb*sz. Szerintetek írjak a jogutódnak? Adnak nekem egy új kiadást? Mert elegem van a törölgetésből és tényleg csak töltögetni fogok ezután...
0
2010. december 8., szerda 8:35
Hééé, itt is a DVD-vel van a baj! :)
Szerintem öntudatra ébredtek a lemezek, és most összecsomagolták őket a BD-vel, meg akarja fertőzni! :)
Komolyra fordítva a szót, azt is el tudom képzelni, hogy ez a Kalifornia DVD már évek óta hánykódott egy szar tokban, amikor is megjelent a BD, kitalálták, hogy össze kéne csomagolnunk, de ugye a lemez akkor már ragacsos volt, így került bele a BD tokba is! Szerintem ez a legvalószínűbb!
0
2010. december 8., szerda 0:09
Blood-ray Disc, a vérszívó lemez! Hát ezek után még inkább bojkottálom az átállást! Látod, andrew, milyen hálátlan ez a formátum? A fenének véded annyira! :-DDD ;-)
0
2010. december 7., kedd 23:43
Amaray BD-tokon is láttam már belül ilyen köröket, úgyhogy ez nem márka-függő...
0
2010. december 7., kedd 23:25
Szerintem a következő lépés már az, hogy a korong rátámad a gazdájára. :)
0
2010. december 7., kedd 23:20
Olyan ragacsos volt, hogy mikor kivettem, hozzáragadt az ujjaimhoz a széle!
0
2010. december 7., kedd 23:00
Hát nem tudom, én is megnéztem a BD tokjaimat, és a négynyilas ELITE tokok belsején itt is el kezdtek körök megjelenni, ami nem túl jó jel. Egy biztos én csak amaray tokot fogok venni BD esetében is, mert azokkal semi gondot nem tapasztaltam még!
0
2010. december 7., kedd 22:04
a felhösödés az más, az is anyag gond,de ott nem valószinű a ragacsosodás. felfős lemezek nagy része az SPI-tól és az RTL-t jött ki. az most még nem gond,de késöbb lehetséges,h lesz de nem a ragacsosodás miatt van.
0
2010. december 7., kedd 19:51
Olvasd el a hozzászólásomat, kissé rácáfol arra, hogy a BD tokokkal nincsen gond!
0
2010. december 7., kedd 19:32
Ma megjött USA-ból a Kalifornai BD-m. Ez ugye tartalmaz egy DVD lemezt is. Na szóval, kibontom, persze az anyagspórolós tokban van. És milyen a DVD állapota? Tiszta felhős és gányos! Gyorsan BD is szemügyre vesz: semmi baja nincsen!
No most akkor mi is a tényállás? Valószínű, a DVD-kre vonatkozik csak ez a gányolódás, vagyis nagyon remélem! Persze úgyis mindegy, mert a DVD régiózáras, de akkor is bosszantó, főleg, hogy lelki szemeim előtt a BD-n is láttam már a ragacsot!
0
2010. november 20., szombat 19:00
"A gombák még a CD-ket is képesek megemészteni. A Geotrichum candidum a korong széleitől indulva lebontja az alumíniumot és a műanyagot,s ahogy befelé halad,tönkreteszi az adatállományt alkotó mikroszkópikus gödröcskéket."
(A természet világa-Reader s Digest)
0