Keresés

Üvegtigris 3. - LIMITÁLT EXTRA VÁLTOZAT (BD DVD) - XPRESS ONLINE XKLUZÍV (Blu-ray)

2011. március 11., péntek 19:23
Üvegtirgis dvd és bd menü:

0
2011. március 11., péntek 1:13
Ugye Erika is aláírja? :)))
0
2011. március 10., csütörtök 19:54
OK, megértem, köszönöm. :)
0
2011. március 10., csütörtök 19:24
Biztos, hogy nem. Egyrészt nem lehet előre tudni, hogy ki lesz az első 100 vevő (egy "Kedves Kovács Bélának" dedikált, de át nem vett kiadványt nehéz lenne másnak eladni), másrészt a színészektől szerintem épp elég gesztus az, hogy hajlandók százszor leírni a nevüket annak ellenére, hogy nincsenek büntiben :)
0
2011. március 10., csütörtök 19:13
Kedves Xpress!

Ha már benéztél a topicba, talán visszanézel, megismételném a kérdésem: megoldható lesz majd a saját névre szóló dedikálás (ahogy már írtam, a keresztnevem elég lenne) - csak hogy személyesebb legyen?
Köszi. :)
0
2011. március 10., csütörtök 17:58
Köszi szépen! Így marad a kosárban természetesen :D
0
2011. március 10., csütörtök 17:54
Nem a rendelés időpontja számít, hanem az átvétel időpontja. Tehát akár az is kaphat dedikált példányt, aki a megjelenés előtt egy nappal rendeli meg a kiadványt (ha addig el nem fogy a 300 példány :) ). A lényeg, hogy minél előbb át kell venni a terméket, és akkor nagyobb az esély arra, hogy dedikált érkezik.
Garantálni semmit nem tudunk, de a korábbi tapasztalatok alapján nem hiszem, hogy ne jutna mindenkinek, akik a megjelenés napján azonnal útnak indítják/átveszik a csomagot.
0
2011. március 10., csütörtök 17:48
Szerintem jobb lett volna,ha lett  volna visszaszámláló a dedikált változatra...
0
2011. március 9., szerda 17:38
Kedves Xpress!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jeleznétek-e itt a fórumon ha elfogyott a 100 dedikált példány? Megmondom őszintén, ha már nekem nem jutott, inkább a sima BD változatot rendelném meg. Ilyen megfontolásból kérdezem.

Előre is nagyon köszi
0
2011. március 9., szerda 12:40
az tetszik, hogy egy magyar kiadványhoz is oda van írva, hogy magyar hanggal :)
0
2011. március 9., szerda 12:33
100 db szerintem igen (optimistán hozzáállva a dologhoz)
0
2011. március 9., szerda 10:19
Nekem is dedikálva van meg a 2. rész is, igaz azt offline vettem; amikor megjelent, a színészek járták az országot és az egyik multiban dedikálták. Ráírattam, hogy milyen névre, ment vissza a borító a tokba, rá a lopásgátló és utána lehetett a pénztárhoz fáradni :)
De ott a valós nevüket írták rá, nem a karakterét. Most is így lenne jó. :D
0
2011. március 9., szerda 9:13
Tényleg, az jó lene, ha nem a filmbeli, hanem az eredeti nevükkel szerepelnének! Ugye ez megoldható? :)
0
2011. március 9., szerda 9:11
Kíváncsi leszek, el fog -e fogyni az a 100 darab! Nagyon remélem, hogy igen, már nekem is berendelve! (Remélem, Erika is aláírja majd! :))
0
2011. március 8., kedd 22:27
én is megrendeltem :)

a 2. rész dvd kiadásának is volt dedikált verziója, igaz ott a színészek a filmbeli nevüket írták oda :)
0
2011. március 8., kedd 21:29
De örülök ennek a kiadásnak, remélem belefértem az első 100-ba :D
A dedikálást lehetne majd névre szólóan (egy keresztnév max.), vagy ez már túl nagy kérés lenne? :D
0