Szerintem meg elég minimális a különbség... Ennek ellenére, ha érdekelne ez a film, tutira a BD-t venném.
0
2011. július 9., szombat 9:20
5528
Elég nagy a különbség. Az biztos, hogy a BD lesz, már csak Natalie miatt is.
0
2011. július 9., szombat 2:24
56
Szóval neked már megvan. Extrák tartalmasak, jók? Főleg a metamorfózis? :)
0
2011. július 9., szombat 2:17
56
Na, én is rájöttem. Köszi a türelmet a szerencsétlenkedéseim miatt :) Hát van különbség. Úgyis blu-ray lesz ebből, már itt meg van rendelve, meg imádom a filmet elejétől végéig! :)
Ha mondjuk digital copy-t és dvd-t is adnának mellé, és mindezt kb. 16-20 Euróért, mint jobb helyeken.... na de nem kezdem. :)
0
2011. július 9., szombat 1:20
8977
Majd megnézed BD-n! :)
0
2011. július 9., szombat 1:16
1193
Az ehhez hasonló transzferekről nem könnyű jó screenshotokat csinálni, élőben nyilván sokkal szebb (bár szerintem a screenshotok is nagyon rebdben vannak).
Azért merem remélni, hogy aki Aronofsky filmjeit értékeli annak nem a Transformers vagy az Avatar stb steril képi világa jelenti az etalont. :)
Szerintem a The Fountain és a The Wrestler is remekül mutatnak bd-n, így ha azokat esetleg láttad akkor kb tudhatod mire számíts. A tesztek alapján úgy tűnik, hogy a kiadvány hűen tükrözi Aronofsky vizuális elképzeléseit, így szerintem ha valaki szereti a filmet akkor nem érdemes hezitálni.
Nekem meg illene már megnézni a filmet. :)
0
2011. július 9., szombat 1:01
4596
Akkor még egyszer:): Nem a kis kép a DVD-s, az csak egy menüsor, hogy melyik kép összehasonlítását szeretnéd megnézni. Lent, a nagy képen a DVD-s és a BD-s kép "átlapolja" egymást, és attól függően változik, látszik egyik vagy másik, hogy rajta van-e az egérmutató a képen vagy nincs.
0
2011. július 9., szombat 0:59
8977
Rosszul nézed szerintem! Alul ha nincs rajta a kurzor, akkor a DVD képét mutatja, ha ráhúzod, akkor a BD képét! Ha így is azt írja valaki, alig van különbség, akkor az vagy hazudik, vagy menjen el szemészhez! :D
0
2011. július 9., szombat 0:51
296
A DVD képe is fel van skálázva 1920*1080ra, szóval lehet látni a különbséget;)
0
2011. július 9., szombat 0:47
56
De a DVD-s olyan pici, hogy abból nem lehet levonni semmilyen következtetést. Hát, a BD-s kép elég messze van az etalontól így első blikkre. Sajnálom is.
0
2011. július 9., szombat 0:11
8977
Ez alapján egyértelmű (lenne) a választás, ha hezitáltam volna egyáltalán! :)
0
2011. július 9., szombat 0:06
4596
Nem, ha jól láttam, akkor a DVD-s jön fel alapból, és ha ráviszed az egérmutatót, akkor válik BD-ssé.
0
2011. július 9., szombat 0:00
56
Köszi! Most én vagyok hülye, vagy hol itt a blu-ray dvd összehasonlítás? Csak a blu-ray screenshotok jönnek ki...
0
2011. július 8., péntek 23:19
296
Oh, köszönjük, jó kis link.
Hát nekem már volt szerencsém látni a DVD transzferét, szerintem remekül néz ki rajta, a BDn már kevésbé, vagyis nem sok a különbség annak ellenére hogy 2,5Xör nagyobb a felbontás, igaz élesebbek, de nem tisztább... ami persze a BD mellett szól, az a hang, illetve a további extra tartalom.ű
Mindenki döntse el maga mit szeretne, nem kell mindjárt egymásnak esni;)
0
2011. július 8., péntek 22:58
68
Black Swan DVD vs Blu - ray
0
2011. július 8., péntek 22:22
56
A blu-ray borítója szerintem elölről szebb lett, mint hátul. A hátsó rész viszont különböző, s az a dvd-é jobb. Az amerikai slipcase-s legszebb változat meg itt csak álom :) Az idióta origo-hu-s idézettel pedig eléggé elrondították :S
0
2011. július 8., péntek 22:20
56
Nekem az egyik kedvenc filmem lett, mindenképpen blu-ray-n venném. Csak megkérdeztem, hogy azért a plusz négyezer forintért mégis mi pluszt lap a vevő. Szürke, zajos képet, ezen nem értem, mit lehet szeretni.
0
2011. július 8., péntek 21:12
1193
Az remek, hogy neked ez a HD, de azért legalább megnézted és értelmezted a belinkelt videókat hogy tudd is mi az a HD és mi az hogy film?
0
2011. július 8., péntek 20:43
268
Az, ha meg akarod mondani mi való nekem, az lekezelő.
"Nem nekem való" - ezt akartam írni, csak kimaradt egy szó, ennyi. Maradok a saját stílusomnál, most néztem végig a Tru Gritet, gyönyörű a képe. A sötét részeknél a fekete kristálytiszta, semmi zizi. Nekem ez a HD.
0
2011. július 8., péntek 19:28
8977
Mi volt ebben a lekezelő, azt nem tudom, de nem is lényeg... Elkezdted, hogy ilyen szar, olyan szar, nem tetszenek a screenshot-ok, most meg azt írod, már tudod, hogy ez kell neked? Lehet, hogy nem ötéves vagy, de azért saját magadnak simán ellentmondasz két hozzászóláson belül! :)
0
2011. július 8., péntek 18:10
13392
Manapság készülnek olyan zenék is, melyek szándékosan tompább hangkeverést kapnak modern társaikhoz képest, és mégis milyen jól áll nekik! Ha tökéletes minőségű képre vágysz, kérlek ne válaszd a Fekete Hattyút, az maradjon a látványmoziknak. Az már csak bónusz, hogy pont e produkció az, amelyik bemutatja, micsoda mellékvágány, ha az ember görcsösen hajszolja a tökéletességet, persze az ember figyelme elsikkadhat a mondanivaló mellett pixelszámolgatás közben.
0
2011. július 8., péntek 18:02
13392
Három különböző vásznon repdesett előttem a madár, mindannyiszor ugyanolyan szemcsésen.
0
2011. július 8., péntek 17:39
268
Nem kell a lekezelő stílus, nem egy ötévessel beszélsz.
Apocalypto, Faun labirintusa (!!!), Trópusi vihar, Az őrület határán - pár cím a polcomról, aminek minőségi látványvilága van. El sem tudom képzelni ezeket szar szemcsés képpel, hála istennek nem is úgy forgatták őket. Ellenben el tudnám képzelni A fekete hattyút gyönyörű pengeéles képminőséggel, telt színekkel, szép beállításokkal. Na az hozzátenne az élményhez. A DNR túlzott használatáról rosszakat olvastam, ezért az olyan filmeket kerülöm. Ami a blubeaveren vagy hidefdigesten nem kap legalább 4-4,5 csillagot, azt meg sem veszem. Drága a BD, csak a minőségit veszem.
Fekete hattyúról ezt írják: "Filmed with a combination of digital cameras and Super 16, the stylized picture comes with a thick grain structure and restrained contrast levels." - Itt már tudtam, hogy nekem való :)
Ez a privát véleményem, nem kell elfogadni.
0
2011. július 8., péntek 16:44
8977
Baromi jó! :)
0
2011. július 8., péntek 16:36
1193
ha esetleg a másik videó túl hosszú és unalmas lenne egyeseknek, akkor lessék meg ezt, röviden összefoglalja a lényeget: