Keresés

Conan, a barbár (Blu-ray)

2011. július 15., péntek 16:10
az amcsi extended cut változat 136 perces lesz.igaz az csak Augusztusban jelenik meg.ott a Universal forgalmazza.
0
2011. július 15., péntek 13:53
A BD 130 perc, az adatlapon is ez van, meg a kijelzőn is 2 ó 10 perc volt.

0
2011. július 15., péntek 13:46
Itt van egy teszt a feliratos DVD változatról:

http://www.michaeldvd.com.au/Reviews/Reviews.asp?ReviewID=1397

Ez az ami nálunk is megjelent, mert írják a magyar feliratot. 125:08-at írnak.
0
2011. július 15., péntek 13:43
Bocs, elírtam: 125:05 a BD hossza.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 15., péntek 13:42
A DVD-n van egy jelenet mikor Szubotaj lenyilazza a lovas katonákat az említett csatajelenetben. Konkrétan én úgy emlékszem hogy a DVD-n mutatják ahogy lő, utánna legurul az egyik lovas a dárdákkal kirakott domboldalon, utánna megint lő és legurul a második lova is a dárdákon keresztül.
Namost a Blu verzión az van, hogy lő egyet, vágás, lő mégegyet és csak egy katona gurul végig a domboldalon.
Nekem itt tünt fel a dolog.
De majd hazamegyek és megnézem megint. Remélem hogy nem csak a szemem káprázott. Senkit nem akarnék átverni.
A felvétel dolognak meg utána járok. De elvileg van egy olyan program, hogy FRAPS vagy mi fene. Ezekkel szoktak gameplay videókat készíteni. Majd megnézem, hogy jó e ilyesmire.
0
2011. július 15., péntek 13:42
Az imént beszéltem az InterCom gyártásvezetőjével. Elmondása alapján a BD-n az angol moziváltozat (ugyanaz, ami DVD-n is megjelent) található, a pontos játékideje pedig 120:05. Ha sikerül kipakolnom a DVD-imet, akkor ellenőrzöm, mennyire van ez összhangban a DVD hosszával. De ha valakinél kéznél van a DVD, és leírná ide, pontosan milyen hosszú azon a film, akkor én szívesen utánaszámolok.
0
2011. július 15., péntek 13:31
Blu-ray ripben nem vagyok jártas, de ha sikerül kreálni belőle egy AVI-t, akkor egy video editorral szépen egymás mellé lehet tenni őket. Persze előtte nem árt azonos képfrissítésre állítani őket.
0
2011. július 15., péntek 13:31
De, megvan a feliratos. Ha nem leszek olyan lusta, mint amilyen most vagyok, összehasonlítom.
0
2011. július 15., péntek 13:28
A DVD nincs meg? Azzal össze tudnád hasonlítani a lent említett ominózus jelenetet.
0
2011. július 15., péntek 13:27
Valahogy majd felveszek egy jelenetet a DVD-ről meg a Blu-Rayről, ami különbözik és feltöltöm a Youtube-ra. A linket meg berakom a fórumba.
Csak milyen programmal lehet ilyesmit felvenni??
0
2011. július 15., péntek 13:05
A hétvégén valószínűleg megnézem a filmet, csak sajnos nem ismerem annyira részletesen, hogy észrevegyem, hogy hiányzik-e valami.
0
2011. július 15., péntek 13:01
Van valaki, aki meg tudja erősíteni, hogy valóban vágott a film a BD-n? Elég gáz lenne ez egy Conan, a barbárnál...
0
2011. július 15., péntek 10:48
Hát ez se semmmi, hölgyeim és uraim: Az első vágott BD-film!

Unom már ezt a vágott témát (előbb a Retekklub-Nico, majd a Több mint testőr-dvd, most pedig ezt kell itt olvasnom a filmek megvágásával kapcsolatban),
dehát ez van, hogy rohadna meg, aki ezt a fajta cenzúrát kitalálta!
0
2011. július 14., csütörtök 23:36
És természetesen nem a PAL és NTSC fps különbsége miatt rövidebb a csatajelenet, még mielőtt valaki feltételezné. Hanem a DVD-n még javában megy a kaszabolás, közben a Blu-n már egy másik jelenet zajlott.  :-((
0
2011. július 14., csütörtök 23:32
Sziasztok!

Van egy kis gond a filmel. Mégpedig az, hogy a kiadott DVD verzióhoz képest is meg van vágva sajnos.

Egymás mellett futtattam a két filmet a monitoron külön ablakban és egyértelműen látszik, hogy a BLU-Ray kiadásból kimaradtak egyes véresebb jelenetek. Pl a végső harcban mikor Conan imádkozik és mekezdődik a leszámolás, nos ezek a jelnetek a DVD-n brutálisabbra vannak vágva. Sőt van olyan jelenet, mely ki van hagyva a Blu-ray verzióból illetve rövidebb is. Csak ezt a csatajelenetet hasonlítottam össze. A szinkron is új. Nem az RTL Klubos.

Sajnálom, hogy ilyen lett.

Üdv.
0
2011. július 11., hétfő 12:23
Kösz! Közben találtam egy másik tesztet is:
http://moviemuser.co.uk/Reviews/6932/Conan-The-Barbarian-1982-Blu-ray.aspx

Egyébként én a héten átveszem, csak kíváncsi voltam, hogy sikerült.
0
2011. július 7., csütörtök 18:17
Egyelőre az én példányom is postázásra vár, és úgy néz ki, már csak augusztusban fogom tudni elküldetni. Itt viszont találtam pár screenshot-ot, igaz, jpeg-ben.

0
2011. július 6., szerda 21:51
Ó be kár!
0
2011. július 6., szerda 21:40
Nem vettem meg, ez a film engem hidegen hagy.
0
2011. július 6., szerda 21:34
Milyen a film képe, felújították valamennyire?
0
2011. július 6., szerda 20:23
Akit esetleg érdekel: az a bizonyos jelenet nem lett leszinkronizálva. Rá is lett írva a hátoldalára, hogy átvált magyar feliratra.
0