Köszönöm a választ. Egyébként elhiszem, hogy rengeteg munkátok van vele, elnézve, hogy mennyi kiadvány van fent az oldalon.
Kicsit át is írom, van benne hiba jócskán aztán úgy mentem le.
0
2012. szeptember 29., szombat 13:32
8260
Csatlakoztam. :-)
Egyébként az 517.sz írás - ha valaki keresi.
0
2012. szeptember 29., szombat 2:59
4596
Helló Robi! Kipróbáltad a karakterszámos szűrőt?
0
2012. szeptember 29., szombat 2:57
4596
Korábban még azt mondtam volna, hogy mivel a kritikaelbírálás az értékelőknél jellemzően fordított időrendben történik, így csak türelem kérdése, és előbb-utóbb minden hasznos írás kikerül.
Az elmúlt időszakban viszont beláttam, hogy minden olyan embert, aki fontosnak tartja az írásai adatlapra kerülését (akár úgy, hogy ír, akár úgy, hogy emlékeztet minket a korábbi írásaira), azt meg kell becsülni.
Megtaláltam az írásod, 2008. decemberi, részemről nincs akadálya a kikerülésének. Most már csak még két értékelőre kell várnod...
Ha esetleg szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, akkor az adatlapon keresztül frissíts bele (akár csak egy szóközzel) a meglevő írásodba, mert akkor rögtön az értékelők elé kerül, és akár a következő adatbázis frissítésnél kikerülhet.
0
2012. szeptember 29., szombat 1:40
3448
Sziasztok! Pár éve írtam kritikát a A Gyűrűk Ura trilógia - Bővített-változat (12 DVD) kiadványról. Mikor bejött ez az új ellenőrzős rendszer akkor eltűnt, azóta sem tettétek vissza fel az adatlapra, vissza fog még valamikor kerülni a kritikám?
0
2012. szeptember 25., kedd 9:54
4596
Akkor én meg pontatlanul:). Van egy pár olyan írás, amit az egyik értékelő aggályosnak tartott, a -1-gyel talonba tette, míg egy másik vagy a többi ugyanazt nem érezte problémának, és normál pontszámán értékelte az írást, vagy éppen 1-2 ponttal lepontozta. Így összejöhettek ilyen 0,33, 0,66, de akár 2,33 átlagok, ami mondjuk csak egy-egy -1 miatt kapott ilyen alacsony pontszámot. Nálam például ilyen volt a túlzott SPOILER!-ezés, de éppen mondhatnám K-t is, akinek sok jó írása volt, csak éppen egy-egy "burkolt" zsidózással agyonvágta.
0
2012. szeptember 25., kedd 1:24
Moderátor
7449
Jó ötlet, küldök rá egy szűrőt és megnézem, hogy mi esne ki egy ilyen rostán.
0
2012. szeptember 25., kedd 1:23
Moderátor
7449
Rosszul fogalmaztam: a 3 pont alatti, de nulla feletti kritikákat tettem a lyukba, tehát a módosítandó kritikákat nem bántottam.
0
2012. szeptember 25., kedd 0:14
8260
A "fekete lyuk" az mindig végleges... onnan már semmi nem térhet vissza. :)
0
2012. szeptember 25., kedd 0:06
4596
Lehet, hogy későn szólok, de azt a "fekete lyuk" mennyire végleges? Csak azért, mert volt egy pár kritika, ami a -1-es pontszám miatt volt 3 pont alatt.
0
2012. szeptember 24., hétfő 15:15
4596
Köszönjük!
Arra van mód, ha már vape felvetette, hogy karakterszám alapján kiszűrje és a "fekete lyukba" küldje a rendszer mondjuk azokat, amik nem érik el a 100 karaktert? Az még twitternek vagy sms-nek is sovány, nemhogy "részletes látogatói véleménynek", ekkora terjedelemben nem hiszem, hogy lehet színvonalasan írni. Az lenne az igazi könnyítés, ha ezek elénk sem kerülnének...
0
2012. szeptember 24., hétfő 15:09
16458
Ezt szerettem volna javasolni, de így már meg is történt :)
0
2012. szeptember 24., hétfő 15:01
Moderátor
7449
Egy kicsit egyszerűsítettem az elbírálók életét, és automatikusan egy fekete lyukba küldtem a már legalább 2 ítész által értékelt, és 3-asnál rosszabnak talált kritikákat, így rögtön eltűnt a listából vagy 2-3000 kritika.
0
2012. szeptember 24., hétfő 14:41
16458
Így van. Nagyon sok a felesleges egysoros hozzászólás, amiket automatikusan törölni kellene, mert szinte nulla infót hordoz.
Én azokat bírálom, amit már 2 ember már elbírált, így az ki is kerülhet utána (időhiány miatt, de meló előtt és tudok vele foglalkozni).
0
2012. szeptember 24., hétfő 2:11
4596
R2-D2-nak volt egy megjegyzése a Kérdések-topikban (39186.), amire szeretnék reagálni, az abban leírtakat pontosítani, de inkább itt van a helye, mint ott.
Az általa írt 3460 "toporgó" írás egy jelentős része olyan, ami egyelőre nem üti meg a 3-as szintet, és vélhetően nem is fogja, tehát azoknál a hiányzó ember értékelése nem jár gyakorlati haszonnal. De még a ténylegesen és értelmesen elbírálásra váró "toporgók" száma is úgy 1300 körül van, és még ha ezek inkább a középmezőnyben vannak (az írások pontszám szerinti rendezése alapján a legmagasabb pont is 6,5), de akkor is ennyi írással több színesíthetné az adatlapokat, ha jönne a harmadik ember.
Mivel a dolog önkéntes, így csak kérni tudom, hogy aki kevés szabadidőt tud és/vagy akar rászánni a kritikák elbírálására, az inkább hagyja a tényleges időben visszafelé haladást (mert a nagy átlag ezt követi), és inkább azokból válogasson, ahol még hiányzik a harmadik ember. Így esetleg egy pontszám kevésbé lesz árnyalt, de legalább az írás kikerül.
0
2012. szeptember 23., vasárnap 19:26
8260
Oké, köszi. Ez jó hír. :)
0
2012. szeptember 23., vasárnap 19:21
Moderátor
7449
Még két fontos fejlesztést be kell fejeznem (ezek a háttérmunkához kellenek), aztán ígérem, hogy jönnek a friss kritikák. Remélem még a hét első felében.
0
2012. szeptember 23., vasárnap 19:03
8260
A néhai TM eredeti topikindító szándékának figyelembevételével, no meg mert az ígéretek ellenére egy hete nincs friss kritika rovat, íme, ezen a héten milyen írások születtek, amik ki is kerültek adatlapra:
Stavisky - film (még nem látható) Nico (szinkr vált) - patkány Casey Ryback Titánok haragja DVD - R2-D2 M.A.S.H. szinkr. - sátántangó13 Elhurcolva - R2-D2 A spártai - sátántangó13 Egy hét Mrylinnel - purple rain Lockout - R2-D2 Warrior - R2-D2 Skyline - Mackey Az ördög benned lakozik - R2-D2 Bosszú az űrből-Idegenek csapdájában - Niwrok Fehér pokol - R2-D2 Menekülők - sátántangó13
De ha továbbra sem lesz friss kritika rovat, jövő héten ilyen összesítést nem kell csinálnom.
0
2012. szeptember 18., kedd 23:06
8260
Hagyd, szerintem reménytelen. De a végén fogom magam és bemásolom az írását a fórumba...
0
2012. szeptember 18., kedd 15:31
4596
Kedves BR! Ahogy azt korábban már jelezték neked, a Prometheushoz adatlapi kritikaként leírtak kiválóan illenének a fórumba, ott biztosan érdekes vitát tudnál indítani velük... az adatlapon azonban nincs helyük, ezért nem fog megjelenni, akárhányszor is "frissíted". Csak gondoltam szólok, hogy nem azért nem kerül ki, mert az elbírálók eddig nem vették észre, hanem a tartalma és a benne szereplő linkek miatt.
0
2012. szeptember 10., hétfő 14:00
914
Köszönöm a visszajelzéseket. Ha egyszerűen még nem jutottatok el odáig, akkor persze az más. Azt hittem pont fordítva volt a sorrend nálatok.
Akkor türelmesen várom és jó munkát (na meg kitartást) nektek
0
2012. szeptember 9., vasárnap 12:00
2603
Ha szeretnéd, hogy elbíráljuk a régi kritikáidat, csak javíts bele valamelyikbe (talán elég az is, ha újra ráklikkelsz az egyiknél az elküldésre), akkor előre kerül és így akár név szerint végig tudunk menni az összes kritikádon. Egyébként sajnos csak idő szerint tudunk rákeresni a kritikákra, ami konkrét kereseséknél elég körülményes tud lenni.
0
2012. szeptember 9., vasárnap 11:43
4596
Nem, éppen ellenkezőleg.
A régi kritikák elbírálása a legtöbb elbírálónál általában időrendben visszafelé történik, és eddig kb. azokhoz a filmekhez írt kritikák kerültek elbírálásra, amikhez az utóbbi egy évben írtak, így aztán bőven messze vagyunk a végétől.
A friss filmekhez azért jelennek meg a kritikák, mert az elbírálási felületen azok jelennek meg elsőként, azokat rendszeresen elbíráljuk, vagy legalábbis én, hogy legalább az elbírálandó írások mennyisége ne gyarapodjon.
0
2012. szeptember 9., vasárnap 10:06
914
Most hogy látom, hogy aktuális filmekhez is vannak hozzászólások, ez azt jelenti, hogy a régiek már mind át vannak olvasva? Mert nekem hiányoznak kritikáim, amelyekkel anno sokat foglalkoztam :( Pl a Jesse James-hez
0
2012. szeptember 7., péntek 19:30
6925
Cyrano-t ismered?
"Magamat kigúnyolom ha kell,de hogy más tegye,azt nem tűröm el!"
Ez a helyzet az Annie Hall c. filmmel is.Lehet,hogy tényleg újra kellene nézned.