A gondok azonban sokkal mélyebben gyökeredzenek.:)
0
2012. szeptember 6., csütörtök 19:35
4596
Már nem azért, de ha egy filmben tényszerűen benne van egy jelenet, hogy a Meryl Streep által játszott pszichológus félrenyeli a nyálát, mert az imádott fiacskája nem kóser lányba szerelmes, és ezt valaki tényszerűen szóvá teszi, akkor az miért is baj? Dettó ugyanez az Annie Hall. Oké, ne általánosítson túlságosan belőle, de ha már a tényeket sem lehet leírni egy filmhez, a filmiparhoz kapcsolódóan (Jesszusom, ki nem tudja, hogy a médiában felülreprezentáltak a zsidók?! Legtöbbször ők csinálnak poént belőle filmen, az ég szerelmére!) mert a filmbeli zsidó szereplők negatív tetteinek negatív kontextusban bemutatásától már rögtön felvillan az antiszemita-jelző egyesekben, akkor itt valami nagyon el van csúszva.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnám módosítani, más véleményének tükrében felülvizsgálni a döntésem, ha ezt az új információk, a külön figyelemfelhívás tükrében indokoltnak látom. Ezért az Első a szerelem W.D. által írt kritikáját "talonba" a tettem, a sértőnek tartható általánosítások és feltételezések miatt. Az Annie Hall viszont részemről marad, ahol volt.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 19:35
6925
Nem fogok mindent rá,de vele egy mélypont kezdődött...
0
2012. szeptember 6., csütörtök 19:26
8260
Ezt hagyjuk meg Robinak, kit és mit dob a kukába...
Egyébként nem hiszem, hogy pont ezért mentek el innen csomóan. Nem foghatsz mindent K-ra és a hozzá hasonlókra. Inkább az állandó veszekedések, beszólások, okoskodások miatt. A filmekről jóformán semmi szó nem esett/esik, azt leszámítva, hogy eredeti-e rajt a szinkron, vagy nem, illetve van-e alul-fölül fekete csík, vagy nem...
A legjobban pörgő téma mindig is a veszekedés volt. Írásokra az égvilágon semmi reakció, régebben csak a pofára menő állandó lepontozás. Szerencsére, az most legalább nincs.
A nevezett írás számomra abszolút fogyasztható, olyan szinten hidegen hagy az egész téma, hogy én nem veszek benn észre sértőt. De mivel nem csak én bírálok, a kedves kollégák lehúzhatják az értékelést, hogy ne kerüljön ki az adatlapra. Ha viszont kikerül, akkor a többséget nem zavarja. Ilyen egyszerű.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 18:51
6925
Sok minden belefért itt bőven,amit más oldalon azonnal a kukába dobtak,majd két figyelmeztetés után a "fórumozótól" is megszabadultak.
Úgy néz ki,továbbra sem értitek,miért is mentek el innen egy csomóan... Akkor viszont a további hiányukon ne csodálkozzatok!
0
2012. szeptember 6., csütörtök 17:58
2603
Rögtön a kezdőmondat és az egész megközelítés elég necces szerintem, ahogy a "zsidózást" illeve az ez alatt értett zsidó nyüszítést értékeli a filmben, emellett azt sugalmazza, hogy az Oscaron aratott sikerének köze lehet ahhoz, hogy a film tele van "zsidózással", plusz még egy könyvet is idekever, amely szerint (idézem) a világüzletté szerveződött Holokauszt-ipar gerjeszti az antiszemitizmust. Az ilyet szerintem nem itt kéne.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 17:50
6403
Akarom! Én is el szeretném olvasni, de ilyen fickótól nem találok sehol kritikát. Anni Hallnál 2 db. kritika van, míg a szerelmesnél 1 db, de egyik sem Őtőle. Kérek linket, antiszemitásat. :)
0
2012. szeptember 6., csütörtök 17:31
8260
Basszus, harmadszorra olvastam végig, de számomra olyan jól burkolja, hogy én nem látom... :) Ha van is benn, bőven belefér.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 11:49
6056
Remélem életem nem sokáig, nem szeretném, ha a cuki buksid ezen törnéd naphosszat!
0
2012. szeptember 6., csütörtök 10:51
2603
Aki értékeli, nem árt, ha végig el is olvassa Warden Drumgoole frissített kritikáját az Annie Hallról, mert akárcsak az Első a szerelemnél, itt is előtör alig burkolt antiszemitizmusa.
0
2012. szeptember 5., szerda 19:13
6925
Azon gondolkozom,mit és hány évig kell itt csinálnia valakinek valamit,hogy végképp lejárassa magát,és a szerkesztők azt mondják,köszönjük nem kell,legyen az bármi,bárhogy.
0
2012. szeptember 5., szerda 12:44
8260
purple rain!
Nézd át a legutóbbi írásodat, mert valami gonosz tréfa folytán ismétlődik két szakasz!!
0
2012. augusztus 31., péntek 7:20
6056
Köszönöm, hogy dekódoltad az információt :D
0
2012. augusztus 31., péntek 1:21
8977
Semmi, semmi, csak megint zsidózott. :D :D
0
2012. augusztus 30., csütörtök 23:58
8260
Ajaj, most elvesztem a szavak tengerében.... Mi van?
0
2012. augusztus 30., csütörtök 23:52
6056
Hát ennyi, átlátja a rendszert és kész, ennyi... A Mátrix körülöleli a világot, csak itt Smith ügynök helyett a Rothschild family & Co. a főellenség... :)
0
2012. augusztus 30., csütörtök 23:28
4596
Nem is értem, miért:)...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 22:02
6056
K ügynökről van szó? Én csíptem...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 19:25
8260
"Jó lenne,ha általában a durvaságot,az intolerenciát nem engednétek"
Adatlapon nem fogsz vele találkozi. A fórumok hozzászólásai felett viszont nincs döntési jogunk.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 19:06
6925
Néhány jó fórumozót privát megkerestem anno,és a fő indokuk az az "emberke" volt... Egyszerűen nem értem,miért garázdálkodhatott itt évekig... Én is el akartam már menni a csudába,mikor századszor is...nem írom le minek nevezett. Jó lenne,ha általában a durvaságot,az intolerenciát nem engednétek.Még ma is létezik,ha valakinek más a véleménye,az akkor mennyen a...
A kritikák tényleg átláthatatlanok voltak,de a fórum működött,mennyit beszéltem Sonny-val a Bond-filmekről...
A jó tollú lányokért tényleg nagy kár.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 18:44
8260
A visszacsábítás sajnos valóban nem igazán működik...
Mondjuk lehet, hogy épp máshova sodorta őket az élet, de nekem is hiányoznak néhány ember írásai. Volt pl. néhány jótollú lány is ;-), aki eltűnt.
Az egyébként nem feltétlenül biztos, hogy az egybetűs emberke miatt volt minden, inkább pont az átláthatatalan adatlapok, reagálatlan kritikák miatt...
Az adatalapokon előbb-utóbb rend lesz, de iszonyat mennyiségű írást kell átolvasni. Én jól haladok, de qrva sok van még hátra. Utóbbi meg most is adott, pedig most már csak a normális írásokat lehet olvasni...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 18:34
6925
Ahogy látom,a régi kritikusokat könnyebb lett volna itt tartani,mint visszacsábítani.:)
Hány ember ment el innen egy egy betűs fórumozó miatt...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 2:08
8260
A BR nevű íróval kapcsolatban csak ismételni tudom önmagam: amiket írt, azok nem fognak adatlapra kerülni. Ráadásul így, hogy tele van linkkel, végképp nem.
Másold be írásodat a film fórumába, ott a helye. De akármennyit frissíted, nem fog megjelenni.
0
2012. augusztus 29., szerda 16:27
6056
Na jól van, azt hittem 500 napot kell várnom :P Nem mintha annyira közkinccsé kéne tenni... Köszi!
0
2012. augusztus 29., szerda 16:14
4596
Nem, ott van a rendszerben, csak azóta még nem volt frissítés az elbírálásoknál:).