Keresés
Menü Bezár

Kutyaszorítóban (Mirax kiadás) (DVD)

2011. október 26. 22:00
Egyébként mód felett visszataszítóak tudnak lenni a félsoros, vagy épp egyszavas, épp ezért tenyérbemászó, egyébként irritálóan okoskodó lesajnálások, mint e hozzászólás előzménye. :)

Szóval a lényeg az, hogy a Mirax nagyon, nagyon kevés kivétellel igen silány minőséget produkál DVD-forgalmazás terén - vagy a transzfer kritikán aluli, vagy a képarány csonkolt, vagy hiányzik a magyar felirat, de a hang is volt már sercegős-reszelős, jókora alapzajjal, olykor a borító grafikája okádék, a lemez karcos a bontatlan tokban, de a felirat, illetve a szinkron csúszására is volt már példa. A feliratnál továbbá azt is tapasztaltam már, hogy addig nem tűnik el az előző, amíg a következő be nem lép, az így ottragadt sorok pl. Appleseed látványos akciójelenetei közben, ahol akár percekig nincs párbeszéd, nagyon üdvösek tudnak lenni.

De ha már Appleseed:

0
2011. október 26. 21:49
Mirax.
0
2011. október 26. 21:30
Na, ennek aztán frenetikusan elcseszett borítója van! Nem elég, hogy olyan papírból van, mint amilyen a Rózsaszín párduc-filmeknél van mostanság, de még kifejezetten ronda is!
Ez két okból szomorú: az egyik, hogy az itt is látott borítóképpel szerintem semmi baj nincs (csupán aktualizálni kellett volna a hátsó leírást...). A másik pedig, hogy az ehelyett választott, amúgy szintén pofás képet sikerült olyan módon elcsúfítani, hogy csak nevetni tudtam rajta... kínomban!
A leírtakat egyik barátom kárából tanulva írtam! :(
0