Keresés

Csak tudnám, hogy csinálja (BLU-RAY)

2012. január 17., kedd 19:14
Érdekes, én anno azért kezdtem el nézni az HBO-n hogy kicsit jobban megértsem ezt a női korosztályt (30-as szinglik), de abszolút szerethető mind a négy karakter - egy idő után azon veszi észre magát az ember hogy csak amiatt nézi, mi lesz velük a következő részben. Nálam működött a sorozat! :)
A mozifilmek viszont elég silányak lettek, remélem nem csinálnak többet.
0
2012. január 17., kedd 19:11
A 30-as nők öregek? Na ne már... Egy "Samanthát" bármikor bevállalna az ember, tökmindegy hány éves.
Akkor te is ilyen középiskolák környékén settenkedő öregedő perverz lehetsz :D
http://modoros.blog.hu/2012/01/16/olvasoi_rovat_az_orok
0
2012. január 17., kedd 18:46
Helyette inkább itt nyafogsz. A sorozat indulásakor a főszereplők 32-33 éves nők voltak (kivéve Kim Catrallt, akin viszont ez nem látszott), persze azokhoz képest öregek, akik nem akarnak veled randizni.
most posts by TM
0
2012. január 17., kedd 18:36
Nincs az a pénz, amiért önként öreg nőket nézzek a tévében, ahogy nyafognak...
1-2 részt én is láttam a sorozatból, hihetetlenül bárgyú volt az egész és egyszer megkínoztam magam az első mozifilm megtekintésével egy csaj miatt, amely életre szóló élmény marad.
SJP meg "nem ronda, csak nem szép".
0
2012. január 17., kedd 17:23
Szerintem sem olyan szar a Jessica Parker.
0
2012. január 17., kedd 16:51
Szerintem is túllihegett téma SJP fikázása. Vettem a fáradságot és begyűjtöttem a Szex és New York sorozatot, pedig korábban ha csak megláttam a tévében, rögtön elkapcsoltam. Miután végignéztem az egészet (pontosabban már nézés közben) nagyon megtetszett az egész, és és Sarah Jessica megítélése is abszolút más kalap alá esett. Voltaképp az egész sorozat egy nagy New York-imádat, amibe beleszőttek egy nagy adag önértékelési zavart, tépelődést, nyafogást, párkapcsolati kudarcokat és persze sok humort. No, ha mindezt lajstromba vesszük, máris kijön végeredménynek Woody Allen. Igen, a Szex és New York nagyon is rokonságban áll az Allen filmekkel, bármilyen megdöbbentőnek hat ez elsőre. Csak a hímsovinizmust kell levetkőzni, s máris feltárul egy világ, amiben sok szeretni való dolog van, például az egyik Sarah Jessica Parker.
most posts by TM
0
2012. január 17., kedd 16:34
Szerintem egész jó nő, nem értem miért rühelli mindenki :)
http://www.irishcentral.com/story/ent/amyandrews_gossipgirl/sarah-jessica-parker-will-enjoy-a-low-key-christmas-day-136180508.html

Mondjuk ennek a filmnek még a letöltésén is komolyan elgondolkodom, nemhogy a megvásárlásán :)))
0
2012. január 17., kedd 14:39
A legjobb az volt, amikor egy Sarah Jessica Parkerrel kapcsolatos hír vagy fénykép láttán jama megjegyezte, hogy "most megjött a kedvem A keresztapa megtekintéséhez". :)
0
2012. január 17., kedd 14:35
Bagoly mondja.
most posts by TM
0
2012. január 17., kedd 14:28
Minek kell megjelentetni Blu-ray-n is ez a lófejet ?  :(
0