Keresés

Erőnek erejével (DVD)

2013. május 27., hétfő 23:58
Azért az a frizura eléggé nevetséges! Nem tudom feldolgozni azt a hajszerkezetet Arnold fején.
0
2013. május 27., hétfő 16:37
egyébként a Ten ami most készül,bízom benne h jobb lesz. ott már a mostani fotók alapján is elég ütős külseje lesz schwarzinak...
http://www.imdb.com/media/rm836611840/tt1742334?ref_=tt_ov_i

ebben a képben benne van minden ami kell... egy nagy múltú akciószínész, egy izomkolosszus kicsit megöregedve, de mégis szikár és látod rajta h odabax ha kell :D
0
2013. május 27., hétfő 16:26
Egyébként előtte áll még ki tudja, hány film. Talán éppen ezeket a szerepeket (Feláldozhatók, Erőnek erejével) szánta bemelegítésnek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 27., hétfő 15:25
Én szeretem a Juniort, és ismerve Arnold humoros oldalát, abszolút nem botránkozok meg az esetenként otromba tréfáin sem. A T3-ban a napszemcsi azért túlzás volt. De annál is durvább volt az a kihagyott jelenet, ami a DVD-n megtalálható: melyben megismerhetjük a katonát, akiről mintázták a T800-as 101-es modelljét. És akinek egyébként borzasztóan irritáló a hangja. :-)
Poénnak nem rossz, sőt, nagyon is Arnoldra vall, ugyanakkor a filmben elég gáz lett volna.

Az Erőnek erejével is jó film lett, csak a helyén kell kezelni. Másodszori megtekintésre sokkal jobban élveztem, mint elsőre.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 27., hétfő 14:40
Emlékszem, hogy a videotékás időkben a Junior volt az utált Svarci-film, mert hát micsoda hülyeség, hogy egy férfi terhes, pláne, hogy ő a Terminátor! :)
most posts by TM
0
2013. május 27., hétfő 14:34
Az utolsó mondatodat tartom lényegesnek, hogy egy nem rajongónak is tetszett a film. Merthogy a rajongó elfogultsága, bizonyos esetekben fordított is lehet, mert az ő bálványa az ő emlékeiben mindig a legjobb filmje legjobb jeleneteiben, a legjobb formájában, a legszebb alakjában létezik, és ami ettől bármineműen eltér, az már csakis "soványabb" lehet. Nálam ez a film is tiszta lappal indult, és próbáltam tudomásul venni, hogy ez az Arnold már nem az az Arnold, öregebb, bölcsebb, lassúbb, önironikusabb és ezekkel a gondolatokkal felvértezve már egyáltalán nem zavart, hogy nem egy egyszemélyes komoly akciófilmet hozott a mozinkba, hanem egy olyat, ahol társakkal körülvéve könnyedebb hangot üt meg. Persze aki már a Terminator háromban viselt napszemüvegétől is dobott egy hátast, annak ez a film nem ajánlott. :)
most posts by TM
0
2013. május 27., hétfő 14:24
Hát igen, valami hasonló érzések kerülgettek engem is. Pont tegnap néztem az Expendables 2-t is és az érzés dettó ugyanaz... pont mint amikor egy neves politikus betéved egy forgatásra és presztizsből adnak neki egy beugró szerepet... itt csak az a gáz, hogy Arnold elsősorban filmsztár és nem pont egy filmes környezetből kellene kilógnia... valami bemelegítés, visszarázkódás kellett volna neki ezek előtt a filmek előtt. Nem azt mondom, hogy fogadjon fel egy színész oktatót, de valamit tennie kellett volna... Persze sose volt egy Nicholson, de azért ettől jobb színészi teljesítményt szokott nyújtani.
0
2013. május 27., hétfő 13:36
Én is nagy várakozással tekintettem a film elé, és a moziból vegyes szájízzel jöttem ki. Leginkább az szomorított el, hogy Arnold mennyire megöregedett a T3 óta, és a jelenlegi kondíciójához kevésbé találtam testhezállónak ezt a filmet. A film egyébként már akkor is inkább tetszett, mint nem tetszett, de még emésztenem kellett a dolgot.

A hétvégén aztán volt szerencsém újra megnézni DVD-ről, és azt kell mondanom, másodszorra sokkal jobban tetszett. Az extrákat is sorra vettem, és a werkfilmben volt Arnoldnak egy megjegyzése: amikor kormányzóként volt egy forgatás helyszínén, és látta az egyik színészt köteleken lógni, azt gondolta/mondta, ilyet ő már soha nem fog csinálni. Erre most megint köteleken kellett lógnia, amikor a tetőről leugrott az egyik rosszfiúval. Ez a nyilatkozat kicsit azt a megérzésemet erősítette meg, hogy talán lelkileg még nem 100%-osan tért vissza a filmek világába. Leginkább a Feláldozhatók 2-t nézve volt ilyen érzésem, és ez az Erőnek erejével első megtekintése során sem teljesen oldódott fel.

Most azonban egyértelműen úgy gondolom, hogy ez a film jól illeszkedik a Schwarzenegger-filmográfiába. A feleségem pl. most látta először, és neki is kifejezetten tetszett. Pedig (vagy talán éppen azért, mert) ő nem is rajongó.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. május 27., hétfő 12:50
ritkán érzek ilyet, de ezt a filmet annyira akartam szeretni.... az egész koncepció, trailer... sajnos a végtermék inkább egy kínos poén mint egy kőkemény akciófilm...
0
2013. május 27., hétfő 0:30
Szerintem egy kicsit erőltetett lett a szinkron Gáti részéről. Teljesen más a hangszíne, mint régebben. A Feláldozhatókban sokkal jobb volt a hangja. Manapság Reviczky jobban illik Arnoldhoz.
0
2013. május 25., szombat 18:03
Ja hogy nem tetszett? Szerintem jópofa akcióvígjáték lett. :)
most posts by TM
0
2013. május 25., szombat 17:46
sajnos rossz filmek ellen nincs
0
2013. május 25., szombat 15:15
biztosításod van?
most posts by TM
0
2013. május 25., szombat 13:53
kár volt
0
2013. április 25., csütörtök 1:45
Most volt! :)
most posts by TM
0
2013. április 25., csütörtök 0:27
türelmetlenül várom 22-ét
,az biztos!
0