Keresés

A hobbit: Váratlan utazás - bővített, extra változat (5 DVD) (limitált, digipackos verzió) (DVD)

2013. október 10., csütörtök 1:25
lehet tudni, hogy az extrák feliratosak lesznek-e?
0
2013. október 10., csütörtök 0:06
Ahha. Köszi szépen .) Így a technikai részét már értem.
Ettől függetlenül ami 1 méter az legyen 100 centi, amit pedig másfél órásra hirdetnek az 90 perc. Oldják meg, mit érdekel engem mezei felhasználót mi mennyi képkocka. Csak összezavarnak :)
0
2013. október 9., szerda 23:53
Pedig pofonegyszerű: BD 24 fps, PAL DVD 25 fps. Mivel a filmkockák száma azonos, és ezekből a DVD eggyel többet jelenít meg minden másodpercben, ezért a játékidő a DVD-nél rövidebb lesz. Az arány éppen a képfrissítési frekvenciával fordítottan arányos: ami a BD-n 25 perc, az a DVD-n csak 24 perc.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. október 9., szerda 23:34
Ezen én is gondolkodtam, hogy megveszem a német kiadást, de sajnos nincs ismerős aki megvenné nekem, szállítással meg elég horror lehet az ára. Másrészt mit csinálok a benne lévő német változattal, és még ott az a tény is, hogy 11ezer bele plusz a magyar változat. Bosszúság bosszúság hátán....
0
2013. október 9., szerda 23:28
Hét percnyi plusz stáblista? :P
0
2013. október 9., szerda 22:44
Szerintem nem. Minél hosszabb a játékidő, annál nagyobb lesz a különbség is.
0
2013. október 9., szerda 22:44
Ha ugyanazt a filmet megveszed DVD-n és BD-n is, a kék lemeznél mindig pár perccel hosszabb lesz a játékidő, a lentebb említett FPS-nek köszönhetően (asszem), holott a film ugyanaz, egyikből se vágtak ki, vagy raktak hozzá plusz részeket.
0
2013. október 9., szerda 22:41
Szerintem itt másféle elírás lesz. Ennyi különbség nem adódhat abból. Ami 13 perc bővítés BD-n annak DVD-n is annyinak kell lennie.
0
2013. október 9., szerda 22:37
Lehet, ahhoz sose értettem. Én csak azt tudom, hogy ami 182 perc az legyen 182 perc. Teszek rá melyik rendszer mennyit forgatja, pörgeti :D
0
2013. október 9., szerda 22:31
Ez nem a DVD-BD FPS számának különbségéből adódik?
0
2013. október 9., szerda 22:29
Igen ez érdekes. Az adatlapok szerint a BD verzió 13 perccel bővül, a DVD csak 6-al.
0
2013. október 9., szerda 22:27
Én azt nem hiszem el, hogy a GYU digiket még képes voltam darabját 10kért megvenni XD

A szobor nekem hiányzik, azon az áron már sokkal jobb figurákat is tudok venni.

0
2013. október 9., szerda 22:23
Nem 16?
0
2013. október 9., szerda 22:23
Én is így tettem, főleg ha maradnak az árak. A dvd-k végül maradnak a helyükön szerintem, a BD-k is, de jó lesz ránézni a négy digire együtt, két év múlva pedig a hat film digijére :)
0
2013. október 9., szerda 22:22
A bővítés tényleg csak 6 perc???
0
2013. október 9., szerda 21:58
Nekem is félre van téve annyi. Majd jön külföldről és beleteszem a magyar DVD-t ha az nem fél bele akkor a BD-t.
Én a képminőség miatt a DVD mellé a BD-t is berendeltem.
0
2013. október 9., szerda 21:23
Én 30ezret már eltettem a szobrosra. Ott számítottam rá hogy műanyag belsőt kapok majd, nem is zavart volna, mert akármilyen belül, kívül az illeszkedik a három korábbi szobroshoz. Sajnos arról lemondhatunk, ez a legfájóbb pont...
0
2013. október 9., szerda 21:12
Általános jelenség nem Pro Videó függő. Mindenhol hasonló kiszerelés lesz, azaz DVD digipack, bluray normál tok.
0
2013. október 9., szerda 21:08
Én is úgy döntöttem ezt rendelem meg. Mikor megláttam az árát, arra gondoltam megrendelem ezt, és a sima 3 lemezes BD-t, de végül győzött a "józan ész". Nyilván nem bírom ki még 3 évig hogy ne láthassam a bővített változatokat, így most jönnek a DVD-k. A végén pedig egy esetleges díszesebb trilógiás kiadvány majd Blu-ray-en is.

Furcsa amúgy ez a hozzáállás a Pro Videótól, a Harry Potternél is a DVD kapta a gyönyörű gyűjteményes körítést, a BD semmit, úgy látszik ez a sorsa a Hobbit trilógiának is...

Meglátjuk mi lesz, egyelőre tökéletes a DVD :) (Nekem!!!)
0
2013. október 9., szerda 21:07
Én is alig hittem el, erre érdemes volt várni! ;)
0
2013. október 9., szerda 20:35
Már meg is rendeltem:) alig hittem  hogy csak ennyibe fog kerülni de tényleg igaz!
0