Az imént ránéztem az oldalra. Angol nyelvű változat letölthető onnan is. Mivel a kiadvány eleve nem honosított, ennél se lógna ki a lóláb, ha angolul maradna.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 19., csütörtök 19:14
6697
Bennük bízok :) Vagy, lehet, hogy ők már csinálják is a saját booklet-jüket, bárhogy is legyen, nagyon tudnék neki örülni, ha lenne magyarul is :)
0
2013. december 19., csütörtök 18:22
16089
Szerintem tzoliék vagy Gyulus simán bevállalják. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 19., csütörtök 18:19
6697
Most találtam egy kis kiegészítést, amit én is szívesen a tokba tennék, de szebben nézne ki magyar nyelven, valaki nem érez affinitást magyarítani? :))
Egy orosz rajongó szemét (is) nagyon bántotta, hogy egy bővített kiadás sem kapott booklet-et, úgyhogy a Gyűrű-trilógia bővített kiadásainak stílusában elkészítette mindhárom bővített változat (5DVD/3BD/5BD3D) booklet-jét, melyeket ezen az oldalon tölthet le bárki:
Na erre most irigy vagyok. Miért nem lehetett ilyen szép lemezeket rakni a steelbook-os kiadásba? Ahhoz snassz fekete lemezeket adtak. :(
0
2013. november 13., szerda 18:02
2738
Végignéztem az összes extrát, hát gyerekek, annyira kurva jók lettek, hogy már ezekért megéri a kiadvány az árát!
0
2013. november 12., kedd 17:52
3448
Belenézve a filmbe, kép és hang hibátlannak tűnik. Hétvégén majd végignézem és akkor bővebben. :) Extráknak azt hiszem most én is nekiugrok.
0
2013. november 12., kedd 17:26
2738
Elkezdtem megnézni az extrákat, még csak az első lemez feléig jutottam, jelenleg a Trollháza forgatását fejeztem be, de eszméletlenül bejön. Hatalmas élmény, hát még a résztvevő stábnak meg színészeknek mekkora lehetett! Ilyenkor azért irigy vagyok, egyszer én is annyira szívesen részt vennék egy ekkora volumenű produkcióban.
0
2013. november 12., kedd 17:18
3448
Képek a kiadványról:
Bár a DVD kiadvány szebb lett, de ez se kutya. Itt is egyedüli fájó pont a hiányzó füzetecske.
0
2013. november 6., szerda 15:28
227
Kívül nincs, csak a belső műanyag tokon.
0
2013. november 6., szerda 0:13
1212
Ma végre megnéztem a filmet és nagyon tetszett! Kedvet is kaptam hozzá, hogy jó lenne megvenni. Micsoda véletlen, hogy pont ma jelent meg a bővített verzió. :)
Megnéztem az alábbi videót, nagyon igényes lett a kiadvány kialakítása. Ugye a hazai kiadáson sincs csúnya korhatár jelölés?
0
2013. november 5., kedd 23:18
3448
Valaki megvette ezt a változatot, képet esetleg tud feltenni?
0
2013. november 3., vasárnap 18:53
2738
Annyira titkos, hogy lófaszt se lehet tudni róla.
0
2013. november 3., vasárnap 18:52
52684
Január elején a Corvin Moziban a Tolkien-szülinapok is jók szoktak lenni.
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 18:51
52684
S ez most mi is lesz? Mert a sok széklet között azt elfelejtették normálisan leírni. Gondolom, hogy egybenézni a négyet, de az így nem pálya még, hogy közte a luk. Majd a hatot egybe bővített verzióban, egy kis gyerekúszógumival a fenék alatt aranyér ellen. :)
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 18:50
2738
Fasza lenne, ha a bővítetteket adnák le, azért el is mennék még egyszer moziba.
0
2013. november 3., vasárnap 18:31
6056
Egyelőre még csak Facebook esemény, tehát aki egy ósdi merev fasz, az nem látja :))
Tényleg szép! Bár nekem a bővítettek közül a DVD kiadás külleme tetszik a legjobban. Kár hogy új filmet már nem veszek abban a formátumban. Na de ne síránkozzak...
0
2013. október 14., hétfő 22:08
2738
Baromira tetszik ez a borító, igazából ilyen montázst vártam a szereplőkről még a sima BD megjelenése előtt is, mint ahogyan az a Gyűrűk Ura trilógia esetében is volt. Most nem elég, hogy jön a bővített, ráadásul nekem tetsző borítóval is. Látatlanban ez az ablakos verzió is bejön, már alig várom, hogy újra elmerülhessek a Hobbit világában! :)