Valami olyasmi, ja. :) Na, majd jövök, csak még dolog van.
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 20:03
17243
woohoo!
átmentél a kobayashi maru-teszten, jobban mondva a film ment át a téglagyári megálló-teszten. :D
0
2009. május 7., csütörtök 20:00
52685
Asszem én is megnézem mégegyszer. Már sokkoltam is az ötlettel Jevgenyijt. :)
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 19:54
6697
Ez az utolsó csepp a poharamba :)) Ha te is azt mondod, hogy tetszett, akkor lám, tényleg nem hülyülték el a filmet :) Na majd jövő héten sort kerítek rá :)
0
2009. május 7., csütörtök 19:46
945
Ez aztán a lepényképű (ebert). Mint a nyújtott tészta :-))) Érdekes az előzetes is. Túl fiatalosra vették a szereplőket. Valahogy rátermettebb embereket képzeltem volna egy űrhajóra. Nem jön át a film komolysága.
0
2009. május 7., csütörtök 19:37
52685
Bizonyára furcsán fog hangzani az én számból, de tetszett. :)
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 12:18
238
Ebertnek eddig egyetlen Star Trek film sem jött be igazán, úgyhogy ez nem igazán meglepetés.
0
2009. május 7., csütörtök 11:41
17243
ebertnek torkán akadt az új STAR TREK.
0
2009. május 7., csütörtök 9:28
17243
tök jó! nem gondoltam volna, hogy simon pegg hasonlít majd leginkább elődjére.
0
2009. május 7., csütörtök 9:28
17243
érdekes módon az imdb-n nincs feltüntetve a WOLVERINE a neve mellett. lehet, hogy tényeg csak egy speciális effektus volt? :) (a arcát legalábbis úgy megdolgozták, mint a harmadik rész elején.)
0
2009. május 7., csütörtök 2:47
6697
Két bónusz kép :) Most csináltam őket fél óra alatt :D A szereplőknél a felső sor a TOS-ból, a középső utolsó mozifilmes felbukkanásukból, alsó sor pedig az új szereplők. Az Enterprise-oknál pedig egy kis evolúció. Elfogult vagyok, tudom, de az Enterprise-D volt szerintem a legjobb hajó :) Enterprise-E direkt nincs rajta, az már nem ezt a vonalat követi (és így jobban is el lehetett helyezni a hajókat :D)
Akkor és most :)
Enterprise evolúció
0
2009. május 7., csütörtök 2:19
52685
Fuszeklik fejedelme? :)
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 2:07
6697
Sejtem melyikben... a kritikákat elolvasva már nem is érzem szükségét, hogy moziban megnézzem azt a filmet, inkább akkor már kétszer a Star Trek-et :))
0
2009. május 7., csütörtök 2:04
17243
picard, ill. patrick stewart egy másik filmben kameózik... bár ne tenné. :\
0
2009. május 7., csütörtök 1:58
6697
Kár :( Elolvastam egy rövid összefoglalót a 4 részes előzmény képregényből és az bizony 10 évvel a Nemesis után játszódik! És abban benne volt Picard, Worf, B-4 (Data), Geordi. Szép is lett volna ha egy gyors talpalóban a film elején ezt felvázolták volna :) Akkor a lentebbi kép nem spoileres, nyugodtan lehet rá kattogni :))
0
2009. május 7., csütörtök 1:52
17243
SPOILER:
arra gondolsz, hogy picard is feltűnik az új filmben? mert hát nem tűnik fel...
0
2009. május 7., csütörtök 1:51
6697
Mondja kérem valaki, hogy ez nem egy ügyes rajongói munka :))) Légyszi jama, írd meg nekem privátban :D
SPOILERES KÉP!!!!!!!!!!!!
0
2009. május 7., csütörtök 1:45
52685
Na, ha mindkét változat megvan, akkor örülhetnek a rajongók. A Coppola-marketing pedig szépen hangzik, csak éppen sületlenség. De van aki biztos megeszi. Lucastól az ember nem is vár mást, minthogy haláláig polírozza édesdedét, Coppolától viszont igen. Mondjuk hogy hosszú idő után forgat valami eredetit. S ami a TOSnál megvan, az nála nincs, merthogy csak a Pantone-skála reklám verziót tartalmazza a Godfather-csomag.
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 1:44
6697
Tényleg nem :) Én azt szoktam volt mondani, amíg az ilyen változtatások nem befolyásolják a forgatókönyvet, addig a készítőnek szíve-joga valamelyest belenyúlni a filmbe. Igaz Gene Roddenberry-nek erre nem adatott meg az esély, de szerintem örülne, ha így láthatná gyermekét.
0
2009. május 7., csütörtök 1:40
17243
ezek a módosítások nem is olyan vészesek szerintem.
0
2009. május 7., csütörtök 1:40
6697
Egy a baj a BD változattal... hogy soha az életben nem lesz itthon, pláne nem dvd-n, akár a felújított vagy a magyar feliratos eredeti változat. Évek óta várok a TNG dvd kiadásra, de ha a szakállam bekékül sem fogom innen megrendelni mert itthon az életben nem lesz kiadva :(
0
2009. május 7., csütörtök 1:37
17243
a BD-n szerencsére mindkét változat látható (új effektekkel és nélküle), természetesen a formátumnak megfelelő képpel és hanggal. a coppola által felújított keresztapa gyönyörű, végre megfelel annak az elképzelésnek, amit a rendező a forgatás idején akart elérni, csak éppenséggel az anyagi korlátok miatt nem sikerült. a nagy felújító pedig mindig is lucas marad, az ő nevét öntsük aranyba. :)
0
2009. május 7., csütörtök 1:36
6697
Igazából én azért nem tudok kifogással élni a modernizálás ellen, mert a TOS az egyetlen sorozat a Star Trek franchise-ban, amit nem láttam. És őszintén szólva sosem kedveltem Kirk-öt, bajom sem volt vele, de nekem a Star Trek = TNG :)) Ha a TNG-be nyúlnának bele ily módon, már pedig szerintem az lesz a következő lépés, na akkor már valószínűleg én sem lelkesednék.
0
2009. május 7., csütörtök 1:31
52685
A felturbózott TOS egy ... (a címre rímelő jelző). Az a sorozat úgy tökéletes, ahogyan hajdanában bemutatták. Nincs szüksége vásári villogásra, csiricsáré modern effektekre. Nem attól mükszik. Ez csak a szánalmas biznisz, mint amikor Coppola kifestőnek nézte a trilógiáját és újraszínezte azt, hogy csorogjon a kékből egy kis zöld a konyhára.
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 1:25
6697
Most a napokban egy kicsit utánajártam ennek az új mozinak. Főleg a képregények által felvázolt előzmény volt az, ami végül valamelyest meggyőzött arról, hogy itt tényleg egy Star Trek film készülhetett el. Azért nagyon nem sértődnék meg, ha a képregényben történtek pár percben, élő képpel össze lennének foglalva a film előtt, mert akkor láthatnám pár régi kedvelt szereplőmet :)) És ha hiszitek, ha nem, a TOS BD-s képei az elsők, amelyek igazán meggyőztek arról, mekkora hatalma van a BD-nek, bár azért úgy lett volna fair, ha nem az eleve felújított sorozat BD képe lett volna versenyeztetve :) A zenéjét is megszereztem az új filmnek, bíztató!