Keresés

Star Trek

2009. április 23., csütörtök 12:03
Ja, persze, Jason hokis. Persze, hogy a Halloween-maszkról van szó :)
0
2009. április 23., csütörtök 11:59
Nem inkább Michael Myers akar az lenni? Én úgy tudom, a Halloween-filmekhez készült Kirk kapitány-maszk. :)))

Amúgy én is remélem, hogy jó lesz ez az új eresztés, majd májusban kiderül (ha menni fog felirattal is, különben kénytelen leszek a BD-t kivárni)...
0
2009. április 23., csütörtök 11:56
Nem biztos, hogy olyan rossz lesz ez a film. A tempót persze gyorsítani kellett egy kicsit, hogy a mai fiatalok is bemenjenek a moziba, és talán az sem baj, ha nem papírmasé a díszlet, de attól még lehet, hogy sikerült elkapni a Star Trek hangulatot.
Tudom, hogy nem lehet hinni a kritikáknak meg a PR-cikkeknek, de azt olvastam valahol, hogy néhány hete nagy trekkiknek csináltak egy próbavetítést (azt mondták nekik, hogy a Khan haragjának egy felújított változatára hívják meg őket zártkörű vetítésre, aztán meglepődtek, hogy az új filmet kapták) és nagyon jók a reakciók. Leonary Nimoy is elég válogatós szokott lenni Star Trek témában, nem hinném, hogy vállalt volna szerepet az új filmben, ha a forgatókönyv nem stimmelt volna.
OFF:
Kis érdekesség, amit én csak most tudtam meg. Ti tudtátok, hogy a Jason maszk (Péntek 13.) William Shatner fejéről készült? :)
0
2009. április 23., csütörtök 11:53
Mert Trek-et nem nézek szinkronosan. A falat kaparom tőle, mióta eredeti hanggal láttam az összeset, ennyi...
0
2009. április 23., csütörtök 11:52
Miért olyan nagy baj ha szinkronizált lesz?
0
2009. április 23., csütörtök 11:43
Sajnos immáron 100%, hogy szinkronos lesz az új film, itt a szinkron szereposztása:

Hikaru Sulu hadnagy / John Cho (Pálmai Szabolcs)
Sarek / Ben Cross (Cs. Németh Lajos)
Christopher Pike / Bruce Greenwood (Kőszegi Ákos)
Scotty / Simon Pegg (Görög László)
James T. Kirk / Chris Pine (Zámbori Soma)
Spock / Zachary Quinto (Széles Tamás)
Nero / Eric Bana (László Zsolt)
Idősebb Spock / Leonard Nimoy (Szélyes Imre)

Lehet imádkozni továbbra is, hogy menjen felirattal egy-két helyen. Az se baj, ha digitális vetítőben fog menni angolul esetleg...
0
2009. április 20., hétfő 2:22
Hogy jönnek ide a készítők? De tudod mit? Én sem lennék a készítők helyében. Utálnék résztvenni olyasmiben, amitől minden porcikám irtózik. A Terminatort transformersszé silányítják míg a Star Trek univerzumot pedig popcornmozivá. De sebaj, jól megleszek nyáron az Angyalok és démonokkal, meg a félvér herceggel, hogyha blockbusterhiányom lesz.
most posts by TM
0
2009. április 19., vasárnap 23:48
"A Terminator begins után a ST beginsre sem vagyok kíváncsi."
Hűha! Nem lennék most a készítők helyében! :)
0
2009. április 19., vasárnap 22:37
Amíg csak hír volt meg casting, addig vártam. a rendező és a trailer viszont nem jön be. A Terminator begins után a ST beginsre sem vagyok kíváncsi. Azért elleszek nyáron, mert itt sorakoznak a szinkronos Trek-tévésorozatok, lesz min tobzódnom.
most posts by TM
0
2009. április 19., vasárnap 22:23
Szerintem korrekt a szinkron...legalább is az előzetes alapján...
Habár a "dzsé dzsé ébremsz filmje" kemény XD

Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. április 19., vasárnap 22:09
már a trailer alapján nem tetszik? pedig te nagyon várod vagy rosszul emlékszem?
0
2009. április 19., vasárnap 22:03
Bárcsak a szinkron lenne a legnagyobb hibája.
most posts by TM
0
2009. április 19., vasárnap 21:37
Akkor sűrgősen kéne rá magyar felirat... :)
0
2009. április 19., vasárnap 21:37
Igeeen???

Ezt nem tudtam.
0
2009. április 19., vasárnap 21:33
BD-n már rajta van az eredeti is, meg a remastered változat is.
0
2009. április 19., vasárnap 21:31
Nekem is minden vágyam BD-n is begyűjteni a Star Trek filmeket. Leginkább a filmeket várom. Nagyon jó lenne az első 6-os pakkra felkerülni egy felirattal.

A TOS megvan magyar feliratos DVD-n. Ettől a remasterelt változattól viszont tartok egy kicsit. Ha a felújítás csak a képminőséget érintette volna semmi gond nem lenne, de hogy CGI effektusokkal tűzdelték tele, ami persze jól néz ki, de elveszti azt a jellegzetes 60-as évekbeli báját... Nem nagyon tetszik. A kép persze jól néz ki 1080p-ben... De akkor is... Remélem a többi Trek sorozatra nem ilyen sors vár.
0
2009. április 19., vasárnap 21:29
hát a képe nagyon faszományosra sikerült!!! :) csak én ezt nem szeretem annyira, néha már annyira gagyi hogy fáj. de ha a voyager jelenne meg nálunk BD-n szinkronnal kék köntösben....bilibe lóg tudom, de még a DVD-nek is örülnék!!!
0
2009. április 19., vasárnap 21:18
Az amerikán kívül megjelent Paramount BD-k mind ALL régiósak. :)))
0
2009. április 19., vasárnap 21:05
Mármint Kelet-Európa - Balkán - Közel-Kelet; Oroszország nélkül.
0
2009. április 19., vasárnap 21:02
Csak Oroszország már pont a C régió, így egyetlen esély magyar vonatkozásra egy külön Kelet-Európai kiadás lenne, amire valljuk be, kicsi az esély.
0
2009. április 19., vasárnap 20:55
Nem túl bíztató...

Bár most már azért a Paramount engedékenyebb velünk, lehet hogy kapunk belőle kelet-európai kiadást, ha már az oroszoknál fénysebességgel jön fel a legális DVD-piac...
0
2009. április 19., vasárnap 20:52
Sajnos úgy tűnik nem lesz. Az Európában megjelenő változaton jelenleg úgy néz ki dán, német, finn, francia, holland, olasz, norvég, svéd, spanyol felirat és francia, spanyol, német és olasz szinkron kap helyet csak. Szokás szerint megint kimaradunk majd.
Kíváncsi leszek a 6-os filmpakkra megkapjuk-e legalább a feliratot.
0
2009. április 19., vasárnap 20:39
Felirat van rajta magyarul?
0
2009. április 19., vasárnap 19:34
Star Trek: The Original Series Season 1 Blu-ray review

http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews45/star_trek_season_one_blu-ray.htm

Azt hiszem ideje lassan BD-re beruházni. :)
0
2009. március 6., péntek 23:48
A legutolsó információim szerint a májusban nálunk is mozikba kerülő új Trek-film végtelenül sajnálatos módon szinkronos lesz... :(((

Ma kikerült az első magyar nyelvű trailer a netre, és sajnos nem felirattal.

Lehet rimánkodni, hogy a MOM Park, vagy az Aréna vetítse felirattal is, különben asszem nekem kimarad moziban. Treket magyar hanggal nézni nekem kínzás...

Írni kéne pár fenyegető levelet a UIP-Duna Filmnek, hogy rájuk gyújtjuk a házat, ha nem lesz feliratos kópia is belőle. :(((
0