Keresés

Star Trek

2007. szeptember 3., hétfő 23:07
A felújított TOS nagyon hidegen hagy, az eredetit kellene kiadni így.
most posts by TM
0
2007. szeptember 3., hétfő 23:06
Nem maradt ki, eggyel lejjebb említettem őt a Hősök kapcsán, még fotó is van róla. :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 3., hétfő 23:04
Én is legszívesebben egy Voyager-Deep Space Nine kombó mozifilmet néznék meg nagyon szívesen... De szép is lenne...
TOS HD-DVD!! Magyar felirattal... Huh... :))) Ez lehetne az első HD-DVD-m... Bár mint sokszor említettem nem vagyok oda felújítás ötletéért... De akkor is... Ezt nagyon ki tudnám rakni a polcomra... :) A sima TOS DVD mellé...
0
2007. szeptember 3., hétfő 22:47
Szívemből szóltál. :)
0
2007. szeptember 3., hétfő 22:31
George Takei (Sulu) kimaradt... :-) Ő még aktív manapság is. Azért egy kicsit félel, hogy jól sikerül-e ez az előzmény mozi. Én egy jó kis Voyageres időkben játszódó mozit nagyon értékeltem volna. Természetesen sok borggal. :-)
0
2007. szeptember 3., hétfő 22:25
Ez jó hír. Szándékosan nem vettem már meg a 2. évadot. Gondoltam az már felújítva legyen meg.
Bárcsak a többi ST sorozatra is ráférne legalább egy felirat...
0
2007. szeptember 3., hétfő 22:25
Ez jó hír. Szándékosan nem vettem már meg a 2. évadot. Gondoltam az már felújítva legyen meg.
Bár csak a többi ST sorozatra is ráférne legalább egy felirat...
0
2007. szeptember 3., hétfő 21:37
http://www.cinefacts.de/news/news.php?newsid=8296
Star Trek TOS Season 1 (remastered) HD DVD-n MAGYAR FELIRATTAL!!!
SZVSZ ez az év híre. :)))
Remélem, a többin is lesz felirat, ha szép sorban jönnek, és nem csak a TOS-on...
0
2007. szeptember 1., szombat 4:53
Ha figyelembe vesszük azt az örvendetes hírt, hogy Leonard Nimoy (Mr. Spock) és (állítólag) William Shatner (Kirk kapitány) is csatlakozik a friss Trek-mozihoz, s azt a szomorú tényt sem, hogy DeForest Kelley (Dr. McCoy) valamint James Doohan (Scottie) már csak "odafent" színészkednek, nos, akkor csak egyetlen egy ember marad az Enterprise legénységéből, aki mint a 11. Star Trek, mint Hősök szempontból kallódó figura, ő pedig Walter "Chekov" Koenig, aki egyébként még ugyancsak aktív színész.
Nem csodálkoznék rajta, ha valamelyik csapat szereplőlistáján feltűnne az ő neve is! :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 1., szombat 4:04
A 35 év csupán a hajnali számtan rovására írható, de negyedszázad is elismerésre méltó teljesítmény!
most posts by TM
0
2007. szeptember 1., szombat 4:01
Újabb pletyka látott napvilágot pénteken, a TrekMovie.com oldalán.

A hír szerint, az Enterprise legénységének hölgytagja, Uhura is visszatér a 11. moziban.

Nichelle Nichols 35 éven keresztül alakította Uhura hadnagyot, s a karakter most

Zoe Seldana

alakításában éled újjá.
A 29 éves színésznőt korábban láthattuk többek között a

Terminál

és

A Karib-tenger kalózai

című filmekben.

Korábban már volt róla szó, hogy a Hősök című sorozatban Sylart alakító

Zachary Quinto

lesz a fiatal Spock a jövő karácsonyi bemutatóval bíró vadonatúj Trek-moziban, s hogy mégegyet csavarjunk az egyre érdekesebbé váló Star Trek-Heroes filmkombináción, mindenképp meg kell említeni, hogy a fentebb említett Nichelle Nichols szerepet kapott a Hősök második évadjában!
Így már az eredeti Enterprise legénység második tagja csatlakozik a természetfeletti emberek viszontagságos történetét taglaló tévésorozathoz, mivel a helyváltoztató kis japán Hiro apjaként

George Takei alias Sulu kapitány már eddig is Hősködött.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket! :-)
most posts by TM
0
2007. augusztus 20., hétfő 20:29
Úgy tűnik a projekt már tényleg továbblépett a pletyka szintjéről... :) Zachary Quintot már szerződtették a filmre, és az esetleges folytatásokra. Már Chekov szerepére is találtak egy épphogy 18 éves csávót, egyébként meg a legnagyobb nevekkel dobálóznak a további szerepeket illetően. Leonard Nimoy pl.: már biztos hogy benne lesz! :) A premier napja már meg van jelölve, 2008. december 25. - Vagyis a legnagyobb szuperprodukcióknak fenntartott hét... :-) Ja, és kijött egy új hivatalos moziplakát is!
0
2007. augusztus 7., kedd 18:35
Én azért lehet hogy meglepődöm karácsonykor:)))
0
2007. augusztus 7., kedd 15:18
Nem csodálom, miután a lemezek tartalma teljesen megegyezik a korábbi kiadásokkal...
Sebaj, majd HD-n talán (a Paramount is elkezd végre magyar feliratot pakolni pár filmjére, mind Blu-rayen, mind HD DVD-n). :)))
0
2007. augusztus 7., kedd 13:40
http://www.temeon.de/shop?000000000000000400a89f34000000023d12f749
0
2007. augusztus 7., kedd 13:40
Már feltüntettek speckókat is:( Sajna erről is lemaradtunk.
0
2007. augusztus 4., szombat 0:08
Egyetértek, más lesz. Kb. mint a Star Wars, szép és jó a Prequel, de nem igazán jött be a klasszikus trilógia megismerése után. Az Enterprise-al sem sikerült a rajongók többségét megszerezni. A Viasaton még az első évadot láttam, a második-harmadik kimaradt, néha 1-1 részt láttam, a negyedikből is ma láttam a 4x18-as (In a Mirror, Darkly - Part 1) ami kifejezetten tetszett, az elején a Kapcsolatfelvétel-t záró jelenetét jól rekonstruálták, addig amíg Cochran le nem lőtte a vulkánit :) Szóval ez most kivételesen tetszett :) S amint látom, hamarosan itt a sorozat záró epizód is, Riker és Troi miatt, vmint a Enterprise-D miatt kiváncsi vagyok :)
0
2007. augusztus 2., csütörtök 7:59
Nem kérdés hogy valami egész más lesz ez az új film mint amiket eddig megismertünk... Vadiúj idősík, új írók, szereplők... Én a kezdetektől fogva hülyeségnek tartom ezt az akadémiai dolgot... De hát úgy tűnik hogy a pletyka szintjéről már kissé továbblépett a projekt...
Nagyon más lesz... Ha megbukik akkor ott fog éktelenkedni Star Trek franchise-ban mint egy félresikerült izé, amit jobb lenne elfelejteni, de mégis ott van. Ha meg sikeres lesz, akkor viszont valami egészen új irányt fog venni a franchise esetleges új filmekkel, sorozatokkal, ami már nem biztos hogy olyan lesz mint az eddigiek...
Na. Akár mi is lesz, az be kell valljam, ez a Syler gyerek tényleg baromira jó választás lesz Spock-nak! Kinézetre tökéletes! A Heroes-ban nagyot alakított! És éppen ezért a sci-fi sorozat-rajingók már totál odáig vannak az ötlettől hogy Syler lesz Spock... :)
0
2007. augusztus 1., szerda 23:03
Quinto jó választásnak tűnik, Nimoy és Shatner felbukkanásának is örülök. Ma olvastam egy napilapban, hogy Abrams állítólag Robbie Williams-t szemelte ki Kirk-nek, de be kell valljam, túl sok reményt amúgy nem fűzök a filmhez. Radikális változásokat fognak szerintem hozni. Ami 40 évvel ezelőtt még "divatos" volt (már mint az egyenruha) az nem hiszem, hogy működne most mégha jó pár évvel korábbra is tették a sztorit. S nem hiszem, hogy megfogják tudni állni, hogy ne modernizáljanak, hanem butítsanak a TOS-ban látott technikán (lsd. Enterprise sorozat). Már pedig illúzió romboló lesz és megint olyan ellent mondásokat okoznak majd, mint amit az Ent. okozott (pl. Kirk-ék találkoztak először a klingonokkal, az Enterprise-ban mégis rögtön az első részben ott vannak). Nagy gond lett volna inkább Picard-ék után helyezni a sztorit?
0
2007. augusztus 1., szerda 22:23
Az akadémiai évekről szóló 11. mozifilmmel kapcsolatban három jó hír is van:

- Zachary Quinto lesz a fiatal Spock

a képen Sylar szerepében látható, mint a Hősök tévésorozat főgonosza

- Matt Damon mégsem lesz Kirk, hála az égnek

- Leonard Nimoy és William Shattner is felbukkan a jövő karácsonykor bemutatásra kerülő mozifilmben.

S ha már Hősök, van még egy Star Trek vonatkozás, mivel George Takei öt epizódban is látható a teleportáló kis japán apjaként.
most posts by TM
0
2007. július 27., péntek 8:14
Huh... Soshasem voltam igazán kibékülve ezzel a remastereléssel, de tagadhatatlan hogy látványosan néznek ki az epizódok... És hogy most ez is kijön... és HD DVD-n... Azért az nem semmi! :-)))
0
2007. július 27., péntek 0:02
Uuuuugh!!
A Paramount szépen kombinálja a sci-fit a horrorral:)

http://www.dvdactive.com/news/releases/star-trek-the-original-series3.html
0
2007. július 19., csütörtök 0:56
jasongib-nek igaza van, szerintem újabb rókabőrlehúzás az egész...
Én akkor hiszem el, hogy van rajta magyar felirat, ha a saját szememmel látom. :(((
Ha már Trek, van egy eladó Generations DVD-m, az itthon megjelent kétlemezes Extra változat, 2000.-ért, ha érdekel valakit. Hibátlan állapotú.
mikeysoft@freemail.hu
0
2007. július 18., szerda 22:07
Remény az mindíg van:) Végül is! Az R1-es szekcióban van feltüntetve a hír, de a lemezeken ott virít az R2-es régiókód jele:) És csak 395,09 dollár (pffff). Bár valószínűnek tartom hogy rókabőrbe van csomagolva.
0
2007. július 18., szerda 20:59
Biztos ez? Hátha mégis felkerülünk valamelyik régióban... Vagy egy az egyben a régi újranyomtatott verziója lesz újracsomagolva?
0