A Batman imádatom ezzel kezdődött, 6 évesen:
http://www.imdb.com/title/tt0103359/?ref_=fn_al_tt_4Természetesen a Burton filmeket is sokszor megnéztem anno, de ezek mára nekem megkoptak, nem állták ki az idő próbáját. Azért egy digitális utómunkát rányomhatnának a Blu-ray kiadásra, elég gáz, hogy látszik a denevér repkedés közben a tartó drótkábel.
Majd kíváncsi leszek, hogy 10 év múlva milyen véleménnyel leszek a Nolan trilógiáról. Pont egy hete hajráztam le mindhármat egyben, eddig töretlen a sikere nálam.
A 2015-öst meg már láthatatlanban eltemetem (Bieber állítólagos szereplése plusz poén):

Egyébként Nolan-ban csalódtam kisebb mértékben (egyik kedvenc rendezőm), egy jó ideig azt nyilatkozta, hogy semmilyen formában nem lehet szó Batman-ről nála, mert ő lezárta azt a saját rendezésében készült trilógiával. Erre mégis producerként részt vesz a 2015-ösben. Bale (kedvenc színészem, persze nem csak Batman-es szereplése miatt) viszont tartotta magát az elveihez, még 50 millió USD sem tántorította el.
"We were incredibly fortunate to get to make three. That s enough. Let s not get greedy," - mondta Bale.