Keresés

Batman - limitált fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2013. december 19., csütörtök 4:07
Szövegértelmezés mindkettőtöknél egyes.
most posts by TM
0
2013. december 18., szerda 23:59
Minimális az esély rá - egyben az általam feltett kérdést is megválaszolom -, mivel fóliásan szerezhették be, majd arra a magyar kísérőlap s egy újbóli fólia került.

Ma vettem át Xpress-től, nekem hibátlan volt ez és a Batman visszatér is.

@TM
Hétvégén újból megnéztem, újból beleszerettem, így beszerváltam a Tim Burton Batman-eket.
Azóta az első részt harmadszorra nézem.. :)
0
2013. december 14., szombat 23:57
A Denevér mindig is drótkábellel repked...
0
2013. december 14., szombat 22:27
Ezt itthon vagy külföldön csomagolták?
0
2013. december 6., péntek 15:21
Bizony! Majd készítek fotót róla.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 6., péntek 9:49
de a kiadvány nem karcos vagy sérült?
0
2013. december 6., péntek 9:08
Igen? Akkor azzal nekem szerencsém volt.
most posts by TM
0
2013. december 6., péntek 7:40
Minap a Die Hard fémdobozos kiadását láttam offline, és hasonló élményeim voltak vele, mint neked a Batmannel. Annyira gyűrött volt az a lap, hogy ha hetekig alszom rajta, akkor se tudtam volna így összegyűrni... Nem értem miért "eztkellcsinálnieee" a kiadónak...?! :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 6., péntek 2:41
Ha már a Született feleségek 2-3. topikjában előjött a Profidejó újabb bénázása, akkor csak nem bírom kihagyni e termékük leírását.

Adva vagyon a külföldi fémdoboz karcmentes lemezzel, karcmentes fémdobozban - na igen, a fémdoboz tépőcsíkos fóliában van, így jött kintről, ahol ugye tudnak rá vigyázni - szóval aki ilyen stádiumban találkozna a kiadvánnyal, az azt hihetné, hogy hirtelenjében Magyarország jobban teljesít. De nem, ugyanis a végére hagytam az elejét: a tépőcsíkos fólián kívülre van ráhelyezve a magyar nyelvű kísérőlap, amit a fostalicska minőségű fóliával illetve fóliázógéppel Profidejó-módon egyrészt full ragacsossá, másrészt amennyire csak lehetett gyűrötté varázsoltak a szorgos, hozzáértő kezek.
Képzeljünk el egy Rolex órát, hölgyek mondjuk egy Swarovski ékszert, ami bent van a tokjában, az egész pedig egy olyan Teszkózacsiban amibe bónuszként belehánytak egy vacsorából és tíz üveg sörből álló gyomortartalmat. Máris megkapjuk a Batman fémdobozok összképét. Merthogy a másik kettő is ebben a varázsműhelyben készült. Egyszer látnám meg azt, aki ezeket a gánya csomagolásokat csinálja! Először eltörném mindkét csuklóját, azután meg a lefittyedt kézfejeit betenném a csodálatos fóliázógépükbe lehajtanám a tetejét, ráülnék és amikor már nyomná a csipesz az orromat, amit az égő hús bűze ellen helyeztem fel az orcámra, akkor leszállnék a masináról, megforgatnám a tagot, hogy a feje kerüljön bele a gépbe és jiscso ráz. Az egész procedúrát lefilmezném, hogy az esetlegesen szabadságon levők vagy a később munkába állók is lássák, hogy milyen következménye van a trehány munkavégzésnek.
most posts by TM
0
2013. november 17., vasárnap 10:56
Hát ő:

:-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 17., vasárnap 10:54
Na de ki az a Schwarzenegger? :)
0
2013. november 17., vasárnap 10:45
A 3. és 4. rész megjelenését én is támogatom. Már csak Schwarzenegger miatt is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 17., vasárnap 4:30
Bárcsak én is megtehetném, hogy 50 milliós  ajánlatokat utasítsak vissza...
Egyébként komázom Affleck-et Daredevil-ben.
0
2013. november 17., vasárnap 4:04
Nem vállalta. Batfleck lesz helyette. Ahelyett, hogy maradna a kamera mögött, rendezőként, ugyanis abban sokkal tehetségesebb, mint színészként szvsz.
0
2013. november 17., vasárnap 4:01
Franc, hogy nem vállalta.  A Ligában sem játsza már Batman-t? Nem szeretem mikor cserélődnek a színészek a szerepekben.
0
2013. november 17., vasárnap 3:48
A Batman imádatom ezzel kezdődött, 6 évesen:

http://www.imdb.com/title/tt0103359/?ref_=fn_al_tt_4

Természetesen a Burton filmeket is sokszor megnéztem anno, de ezek mára nekem megkoptak, nem állták ki az idő próbáját. Azért egy digitális utómunkát rányomhatnának a Blu-ray kiadásra, elég gáz, hogy látszik a denevér repkedés közben a tartó drótkábel.

Majd kíváncsi leszek, hogy 10 év múlva milyen véleménnyel leszek a Nolan trilógiáról. Pont egy hete hajráztam le mindhármat egyben, eddig töretlen a sikere nálam.

A 2015-öst meg már láthatatlanban eltemetem (Bieber állítólagos szereplése plusz poén):

Egyébként Nolan-ban csalódtam kisebb mértékben (egyik kedvenc rendezőm), egy jó ideig azt nyilatkozta, hogy semmilyen formában nem lehet szó Batman-ről nála, mert ő lezárta azt a saját rendezésében készült trilógiával. Erre mégis producerként részt vesz a 2015-ösben. Bale (kedvenc színészem, persze nem csak Batman-es szereplése miatt) viszont tartotta magát az elveihez, még 50 millió USD sem tántorította el.

"We were incredibly fortunate to get to make three. That s enough. Let s not get greedy," - mondta Bale.

0
2013. november 17., vasárnap 2:42
Számomra máig Tim Burton neve fémjelzi(ha már steelbook, ugye) legjobban a Batman nevű franchise-t vagy brand-et. Az ő látásmódja, stílusa, hangulata az, ami miatt beleszerettem a Batman-filmekbe. Na és Nicholson, aki óriásit játszik az első részben, de én kiemelném DeVitót is, aki általában kevesebb méltatást kap Baman-ügyileg, pedig szuper gonosz volt a második filmben. Ha már így újrázzák az első kettőt, és van egy rakás verzió a Nolan-trilógiából, akkor már igazán rehabilitálhatnák a 3-4. részeket is egy akármilyen mezei fapados megjelenéssel, hogy beleilleszthessük a sorozatba.
most posts by TM
0
2013. november 17., vasárnap 2:34
Szerintem várj vele, fog ez lejjebb menni. A műanyagtokost se kapkodták el. A kiadvány jól néz ki, a filmről viszont tiszteletből inkább nem nyilatkozom (pedig nagy Batman fan vagyok).
0
2013. november 17., vasárnap 2:23
Szép kiadás nem vlmi szép áron. Pedig ez a film sincs még meg. Csalódás.
0