Keresés
Menü Bezár

Superman (bővített változat) (DVD)

2016. március 11. 23:59
Kösz az infót. Anno sajnos lemaradtam róla. BD-n is csaka z új van, ám az angol hang "csak" Dolby Digital. Míg a II-ről hiányzik a szinkron és az eredeti mozis verzió, viszont DTS-HD hang van, ahogy a többi filmen.
Reménykedek hátha a két titán összecsapása alkalmából kapunk egy Superman szettet. Elvégre Batmanből kaptunk.
0
2016. március 11. 22:50
Az első, négy lemezes kiadáson rajta volt a mozis változat az eredeti szinkronnal, az újakon tudtommal csak a rendezői van az új szinkronnal.
0
2016. március 11. 21:22
Nem tudja valaki, hogy ezen kiadványon se volt rajta az eredeti HBO-s szinkron? Mert a mozis vágáshoz van a surround szinkron, az 5.1 a DC-hez van.
BD-n is csak az új szinkron van, a 2-őn meg még szinkorn sincs, igaz helyette van a Donner-féle vágás. Csak szeretném eme régi kedvenceket begyűjteni, de sajna vagy nem kaphatók már vagy felemás kiadványok. Látopm a 3-4-ből maradtak még a Luxus változatból. :)
0
2013. december 18. 21:07
Köszönöm a tanácsot, felvettem a kapcsolatot a kiadóval is!
0
2013. december 18. 20:21
Ez a film eredetileg két lemezen volt (+ két másik lemezen az extrák). Az első lemezen a moziváltozat, a másik lemezen a bővített. Ahogy elnézem, ez most egy lemezre csökkent, tehát csak az egyik változat lehet benne. Ezek szerint nem az, amit ígér.

Azt javaslom, hogy a ProVideóval vedd fel a kapcsolatot! Biztosan adnak majd rá valami magyarázatot.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 18. 20:15
Tisztelt Xpress!

Ma kaptam készhez a csomagom, amiben ez a film is szerepelt. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a borító és a lemez mintázata ellenére a lemezen nem a bővített verzió (145 perc), hanem a normál mozis (137 perc)található. Olyan kérdésem lenne, hogy ez széria hiba, vagy csak az én kiadványomba került rossz lemez? Kihez fordulhatnék ennek orvoslása végett?
0