Keresés

Téli mese (BLU-RAY)

2015. július 31., péntek 1:51
Érkezett még néhány darab.
0
2015. július 31., péntek 1:26

Itt lehet, hogy elfogyott, de jelenleg én két webáruházban is látok belőle 3490 forintos áron. Nem tudom, hogy itt mennyi volt az utolsó ára.


0
2015. július 31., péntek 0:54
- A termék elfogyott-
Hú de jó, hogy megrendeltem 2 hete akciós áron.
0
2014. május 17., szombat 17:45
Messziről olyan a borító mintha a alkonyat valamelyik része lenne...:D
0
2014. május 17., szombat 16:15
Nos, egy újabb film 2014-ben ami nem kellett a népnek. Hmm kár érte.
Nekem személy szerint bejött a film, nem hibátlan az biztos de valamiért nagyon megszerettem.
Akiva Goldsman-t sokan tartják rossz írónak az Oscar-díja ellenére, (persze joggal tarthatjuk a díjat sok esetben rossz viccnek) de szerintem remekül adaptálta a könyvet a mozivászonra. Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy sok éven keresztül megfilmesíthetetlennek tartották a könyvet. Én úgy gondolom, a mai világban már aligha van olyan amit ne lehetne mozivászonra vinni. Utólag elnézve a filmet, nem is látok benne semmi olyat amit akár tíz éve ne tudtak volna megvalósítani.

A film képi világa nagyszerű, a kosztümök, a díszletek és amit a legkiemelkedőbbnek tartok az a fényképezése. Mind-mind csodálatos. Illetve ne feledkezzünk el Hans Zimmer és Rupert Gregson-Williams szívbemarkolóan gyönyörű filmzenéjéről. Jó volt olvasni hogy az emberek nem rohantak ki a moziból azonnal ahogy véget ért a film, hanem könnyes szemmel nézték még a stáblistát a szerelmespár közös képeivel, a filmzenét hallgatva.

A vizuális effektek viszont különösen ártottak ennek a filmnek. Valahogy nem illik bele, persze repülő lovat nehéz szerezni, de ha már meg kell jeleníteni a filmben akkor ne piruljon bele az ember.
Illetve még egy valaki! Ezt sok ember véleményéhez hasonlóan nekem is Will Smith jelentette. Nem jó őt nézni a szerepében, nem is illik hozzá a szerep. Ő az abszolút vicc kategória az egészben.  
Annál kellemesebb viszont Jessica Brown Findlay jelenléte Beverly szerepében, sajnos nem sokat nézhetjük őt. Pedig természetes szépségével és kedvességével szinte beragyogja a vásznat. Persze Colin Farrell-ről sem gondolom hogy a leginkább hozzá illő színész lenne, de annyira nem is rosszak együtt. Mondjuk jobb választás Farrell a mai tucatfejű színészeknél, tőle még azt is el lehet várni hogy, amelyik jelenetben sírni kell, ott meg is teszi mindezt!

Minden apró hibájával együtt, továbbra is azt gondolom hogy első mozis rendezése alkalmával jó filmet dobott össze Goldsman.

Egy igazi szép, sírós, akár elgondolkodtató film nem csak esős délutánokra.

Film: 10/9

A Blu-Ray borítója pedig csodaszép.
0